2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
وای که چقدر جوابت آرامم کرد اینجا رو دوست دارم چون هیچکس مشکل بچشو پنهون نمیکنه همدیگرم قضاوت نمیکنیم سومیسو جون یعنی میگی اصلا تو فکر بیش فعالی و دکتر نباشم؟ یا اینکه این کاراش تا یه سنی عادیه و بعدش نشونه بیش فعالیه؟
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
سلام به همه خانمها خوبین؟ مترا جون چطوری خانم؟ بهتری؟ اوضاع بهتر شده؟ برات دعا میکنم عزیزم و برای اون موفرفری نازت :))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیوا جون سومیسو دقیقا توضیح داد ولی اینو هم من بگم که بیش فعالا همه جا بیش فعالن :)) خونه خودمون و خونه مامانبزرگ و مهد فرقی نداره همه جا ماشالا هزار ماشالا هستن :) پیشنهاد میکنم کنجکاوی اشو ارضا کنی بزار جست و جو کنه کند و کاو کنه خوب مگه همه بچه ها باید مثل هم باشن؟نه ما تو مطب دندانپزشکی به همه وسائل خانم دکتر دست زدیم! همه چی رو وارسی کردیم! اینطور مواقع خودت دلنگران نباشی و خونسردیتو حفظ کنی بقیه هم به بچه دست نزن نکن نمیگن
ضمنا هیوا جون بچه ها ذاتا کنجکاون و این نشونه هوششونه هرگز نباید با برچسب فضولی کنجکاوی رو منفی نشون داد راستی همدردیم دختر من از لحظه ای که چشماشو باز میکنه حرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررف میزنه تا لحظه ای که ببنده!
هیواجون خوشحال شدم آروم شدی. همونطور که خودت هم گفتی اینجا هممون با هم صادق هستیم.با اینکه اکثرا بچه هامون باهوش هستند ولی نابغه بهشون نمیگیم!!!بازم میگم اصلا نگران نباش.به نظر من با گذشت زمان خوب میشه.حرفهای بهاره جون هم قبول دارم.شما هم زیاد باهاش حرف بزنید.کارتهای بازآموز خیلی خوبه.درباره شناخت میوه ها،شغل ها و رنگها و خیلی موارد دیگر هست.ما هم باید یه کم صبور باشیم.الان که من دارم برات مینویسم پسرم از چارچوب در بالا رفته و داره تاب میخوره!!!!چند بار بهش نگاه کردم و آخر خودش گفت مواظبم.بدون اینکه بهش بگم بیا پایین خودش فهمید که باید مواظب باشه.همه بچه ها صبوری والدین و محبت رو می خواهند.مگه بچه های نسل ما هم شیطون نبودند؟؟اون موقع کسی بچشو میبرد پیش دکتر؟؟درسته خونه ها بزرگ بود و حیاط دار.ولی انصافا والدین قدیم صبورتر بودند.متاسفانه مشکلات زندگی به ضرر بچه های این نسل داره تموم میشه.والدیدن بی حوصله و بچه هم مجبوره یه جورایی خودش رو سرگرم کنه.شما خودت میتونی با یک برنامه ریزی خوب و بدون نیاز به دکتر شرایط رو بهتر کنی.مطمئن باش میتونی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بهاره جون سومیسوی عزیزم واقعا ممنونم حرفاتون برام خیییییییییلی عالی بود چشم همه این کارها رو انجام میدم دوستون دارم بازم سر میزنم
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
سلام عزیزانم من یه سوال داشتم بین روانپزشکای کودک دکتر تهرانی دوست رو پیشنهاد میدین یا شکوفه رادفرو؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
یه سوال دیگه پسر من تئ بازی با همسناش خیلی زور گو .یعنی باید بقیه بچه ها طبق نظر این بازی کنن. همین مساله باعث شده که هم بازی نداشته باشه به نظرتون این مشخصه بچه های بیش فعال یا مال کمبود اعتماد به نفسش؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام نوراعزیز.تابه حال پسرم رو پیش این روانپزشکهایی که شما گفتید نبردم.پسرمنم توی مدرسه موقع بازی تنها بازی میکنه.به ندرت با دوستاش بازی میکنه.البته در برابر بچه ها زور نمیگه،برعکس از حق خودش میگذره.ولی با این حال با بچه ها بازی نمیکنه.چندین بار زنگ تفریح رفتم مدرسه و از دفتر دیدمش تنها داره بازی میکنه.نمیدونم با بزرگتر شدنش به بازی با جمع تمایل پیدا میکنه؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو چه عمه ایم که کاری نتونسم بکنم برای این بچه بی زبون. ولی همیشه تلاشم کردم. اینقدر که براش اعصابم خورد کردم و شور زدم فکر کنم برای بچه خووم کم بیارم دیگه. خانما بگین چکار کنیم دیوانه شدیم بقران. قرصای جدید تقریبا 2هفته ست میخوره همون هالوپریدول و اتوموکستین. ولی اثر نداسته تا حالا . بدترترم شده . اینم قرص به اون گرونی. مدیر مدرسه قبل تست پرسیده پرتحرکی و بیشفعالی داره یا نه و اینکه قرص میخوده یا نه. مامانشم راستش رو گفته. 2هفته امدوز فرداش کردن تا چندروز پیش یه تست چندثانیه ای گرفتن. حالام امروز زنگ زدن که تو تستمون رد شده!!! خدا ازشون نگذره مگر پناه بخدا بیماری واگیرادره یا لاعلاج!که الکی الافشون کردن. همهجا دیگه پرشد. خو نمیخواستین همون اول درست میگفتین بی وجدانا.
کجا باید اسمش بنویسیم. چرا مدارس اینجوری بیمحلی مکنن. دلم خیلی گرفت وقتی امروز مامانش بشدت از غصه گریه میکرد و شکایت. وقتی که تنها من دارن بامن دردودل کنن. خیلی خودش نگه داشته بود چون حامله م به من نگه و ناراحتی نکنه. حال خودش بد شده بود و مشکل اعصابش برگشته و باز همش قرص قرص. معده ش هم از اونطرف. اینورم این جریانات و اینکه هرجا بره ادمای بیشعور غریبه بگن بچت چه بده چشه چه بی ادبه. االبته اصلا بزرگ و کوچیک نمیکنه ،به بزرگترام میزنه، یا حرف بدمیزنه وقتی طبق خواستهش کارنکنن یا چیز بدی بگن بهش. ببخشید سرتون درد میارم. اینجا حداقل شما درک میکنین چی میگم. حرفاتون ارامش میده. الان با این 1سال ریتالین و ریسپریدون خورده. میشه قطع کرد کم کم؟ با اینکه بدون دارو هم افتضاح میشه فقط میپره و جیغ و داد و هیجان. ولی هیچ تمرکزی ندیدیم ازش..... والا حاضریم پیش دبستانی تکرار کنه باز. ولی نمیدونم چرا حدوف شعر اعداد سریع یاد میگیره ولی یریع بادش میده. بیچاره اسمش خیلی بد در رفته همه جا. وگرنه خیلی مهربونه.
سکوت جون ببین عزیزم وقتی ریتالین ریسپریدون هالوپریدول و ... جواب نمیدن چی باقی میمونه به نظرت؟ چاره این بچه دارو نیست چون اگه بود تا حالا اثر میکرد ببین عزیزم تو هرقدرم دل نگران باشی هرگز نمیتونی به اندازه مادرش و بعد هم پدرش روی رفتار بچه اثر بزاری فکر میکنم قبلا هم بهت گفتم این خانواده مشکلی دارن که بچه به این شکل داره بهش واکنش نشون میده باور کن موضوع مدرسه نیست فوقش یه سال دیرتر میره موضوع رفتاریه که داره و باید با رفتار درمانی کنترل و درمان بشه
2810