2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست
ترلان کجا ا زشون تست میگیرن برای کلاس اول ؟ اتفاقا بچه داداشم دیر اموزه. مدرسه خاص یعنی چییییییی هرکی این شرایط داره که نباید مدرسه خاص بره.بدتر مریض و مشکل دار تلقی بشه.
پس این بی اشتهاییش اثر ریتالین هم هست. یعنی این هوش و گوشش همه جا هست بجز درس و چیزی کا داری یادش میدی. اصلا توجه نمیکنه ها ولی همونارو یاد گرفته. حافظه ش برای همه چی خوبه بجز درس و لغت و عدد!!!!!!!!
راستش تا حالا گفتاردرمانی نبردیم چون مستقیم بهمون از مهدکودکش گفتن ارثیه! برادرم تو کوچکی زرد میشه و کمی مشکل شنوایی و تکلمی داره.
ولی موقعی که زن برادرم حامله بود .درقبال نگرانی مامانم .دکتر میگفت مشکلی پیش نمیاد. برای نی نی. چون باباش موقع تولد و بهدش سالم بوده بهدش دیر به درمان میرسن که اینطوری میشه متاسفانههههههههه....... حالا نمیدونم مشکل تکلمش و ابریزی از دهنش ت ا چه حد واقعا ارثه. یا نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سکوت جون پسرمن با مصرف ریتالین خیلی بی قراری میکرد و عصبی میشد.من کرج هستم و پسرم رو برای گفتاردرمانی و آموزش دهنی بردمش یه مرکز توانبخشی که خیلی خوب باهاش کار کردند.طوری که سنجش کلاس اول رو خیلی خوب از پسش براومد.اصلا باورم نمیشد بتونه پیشرفت کنه.گفتاردرمانی حتما ببرینش.همونطور که ترلان جون گفت خیلی براش میتونه خوب باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ترلان جون چقدر اون فردی که برای سنجش به شما اون حرفو گفته بود بی عقل بوده!!! نمیدونم چطوری میتونند راحت قضاوت کنند که یک بچه دیرآموزه؟؟خداروشکر که پسرت تاحالا رو خوب پیش رفته.باهات موافقم تمام بچه ها به حمایت والدین احتیاج دارند.بچه های ما هم مثل تمام بچه ها توی درساشون به ما نیاز دارند.
مامان لیلا جون سال نوشما هم مبارک
تا حالا ریسپریدون رو براش استفاده کردی؟؟تغییری کرده؟؟
بهتره یک دکتر رو براش انتخاب کنی.اینطوری توی درمان هم راحت تر هستی.میدونم سخت هست.ولی مطمئن باش با بزرگتر شدن حتما بهتر خواهد شد.توکل به خدا...
سومیسو جون یک هفته بهش دادم بعدش پشیمون شدم دیگه ندادم الان گیر افتادم که بدم یا نه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سکوت جان مربی مهد که متخصص نیست!حتما گفتاردرمانی و حالا که میگی پدرش مشکل شنوایی داره شنوایی سنجی ببریدش،بیش فعالی ارثی هم هست ولی قابل کنترله فقط صبر و همکاری زیاد خانواده رو میخواد
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
مامان لیلا پسرت چندسالشه؟ی دکترخوب پیداکن و به حرفش اعتمادکن.اگه تصمیم گرفتی دارو بدی تا رسیدن به نتیجه ادامه بده هی قطع کنی نتیجه معکوس میده!به نظرمن ریتالین برای قبل ازپیش دبستانی خوب نیست چون بیشتر برای تمرکزه و به یادگیری کمک میکنه،فکرنکن فقط بچه تو این مشکلو داره توکلاس پسرم4نفر دارو مصرف میکنن معلمشون میگه چندنفردیگه هم لازم دارن ولی خانوادشون قبول نمیکنه
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
سلام پسرم منم بیش فعاله ولی از نوع حرکتی
نمیتونه یه جا بند شه
اروم وقرار نداره
ولی درهمون حالتی که داره بازی وشیطنت میکنه
چیزی بهش بگیم یاد میگیره

الان میره پیش دبستانی چون شیطونه خیلی ازش راضی نیستند یعنی نمیخوان قبول کنن که باهوشه

صلوات
مامان لیلاجون پسرمنم قبل از مدرسه ریسپریدون استفاده میکرد.ولی تنها خوابش میبرد و فایده دیگری براش نداشت.نظر شخصی من اینه که درمان اصلی بیش فعالی و کمبود تمرکز رفتاردرمانی هست.من خودم اگر از همون اول زیادی روی کارهای پسرم حساسیت نداشتم و سر هر کاری سرزنشش نمیکردم مطمئنا وضعیتش بهتر میشد و نیازی به دارو هم نداشت.باید خیلی زیاد براش وقت میذاشتم.متاسفانه توی 4تا5سالگیش زیاد گذاشتم پای کامپیوتر بشینه.و باور دارم همین یک علت مهم بود که باعث شد مشکلاتش تشدید بشه.شما هم تنها راه درمان رو دارودرمانی ندون.شروع کن با یک برنامه ریزی منظم سرگرمش کن.بازیهای فکری مناسب سنش رو تهیه کن.سی دی های آموزشی تاتی خیلی خوبه.اگر خواست با کامپیوتر سرگرم بشه روزی 1ساعت رو بذار با این سی دی های تاتی کار کنه.خلاصه میشه با رفتاردرمانی مشکلات رو حل کرد
ام علی جون پسرت چندسالشه؟با بزرگتر شدن خیلی بهتر میشه.بچه ها باورود به مدرسه بیشتر شیطنتاشون از بین میره
سلام دوستان گلم
سال نو همه مبارک باشه.امیدوارم سال خوبی برای شما ودسته گلاتون باشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2810