2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981018 بازدید | 11748 پست
من یه چندماهی بود نتونستم اینجا سر بزنم .ولی بازم اومدم .
سومیسو حون منو یادتون میاد؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین شکر خدا ما خوبیم.پسرم همچنان حافظش عالیه ..تمرکزش بهتر شده ولی تو رفتارا وجنب وجوشش متاسفانه تغییری نداشته.وهمچنان تو کارای عملی با دست همکاری نداره.مثل نقاشی وکاردستی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون تا یکی دو ماه دیگه سنجش داره برای کلاس اول خیلی زیاد نگرانم واسترس دارم.گفتارشم خیلی زیاد پیشرفت کرده.ولی گوش دادن .قانون پذیری ویه جا نشستن مشکل داره هنوز
سلام به همه
بچه ها
یه چیزی رو دارم با خودم و رکسانا امتحان میکنم
البته هنوز زیاد مدتی نگذشته و لی آقای بابا خان که همیشه منفی هستن این بار خودشون اعلام کردن که چند روزه دخمل حرف گوش کن تر شده
امیدوارم همین طور باشه
برای شما هم میگم
میتونیم هممون امتحان کنیم
من این ترم درسی دارم به اسم انگیزش و هیجان
درباره هیجانهای ما و این که انگیزه هامون چی هستن و چطوری بوجود میان و درونی و با میل خودمونن یا بیرونی و اجباری و ...
خلاصه بسیار جالبه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
یک بخشی درباره نیازهای روانشناختی آدما حرف میزنه و میگه ما سه تا نیاز روانشناختی داریم که مهمه بعد از نیازهای اولیه امون به آب و غذا و ارتباط جنسی این سه تا برآورده بشن:نیاز به خودمختاری نیاز به شایستگی و نیاز به رابطه اجتماعی
حالا تو بخش خودمختاری میاد تفاوت محیطهای پرورشی حامی خودمختاری و محیطهای کنترل کننده رو توضیح میده و میگه هرچی محیط(خونه یا مدرسه یا محل کار) بیشتر به فرد خودمختاری بدن و کمکش کنن خودش با اراده خودش تصمیم به انجام کاری بگیره فرد چه بچه چه بزرگ بیشتر نیازش به خودمختاری تامین میشه و در نتیجه بیشتر به سمت انگیزش درونی میره
یعنی کارها رو بر اساس خواست درونی خودش انجام میده نه درخواست و دستور مادر و پدر و رییس و معلم و ..

پس هر قدر بیشتر سعی کنیم حامی خودمختاری باشیم بچه رو با انگیزه تر میکنیم برای انجام کارهای درست
محیط حامی خودمختاری این خصوصیات رو داره :
1.منابع انگیزش درونی رو پرورش میده
یعنی شما تمایلات ترجیحات و شایستگی فردی رو میشناسی و بر اساس اونا به فرد(بچه ) امکان میدی ویژگیهاشو نشون بده
مثلا بچه ای که علاقمند به نقاشیه رو در مسیر مورد علاقش میندازی نه در مسیر مورد علاقه خودت که مثلا دوست داری بچت شطرنج یاد بگیره (بچه دوست نداره ولی ما وادارش میکنیم کاری رو که نمیخواد درست به همون شیوه ای که ما میخوایم انجام بده یعنی دستور میدیم)

2.زبان اطلاع رسانی
نمیگیم :چون من میگم!
چون من میخوام!
توضیح میدیم مثلا چرا باید مسواک بزنیم برای چی خوبه اگه نزنیم چی میشه
و مهمه که در باره کارهای درست وخوبی که انجام میده بازخورد بدیم یعنی بگیم :میبینم که داری مسواک میزنی بگو چرا دندونات سفید شدن :))

3.تقویت ارزش قایل شدن
گاهی انجام کارای خوب و درست سخته
مثلا هر شب مسواک زدن
برای همین مهمه که درباره ارزش انجام کارای سخت توضیح بدیم و فیده و اهمیت اونا رو روشن کنیم تا انگیزه انجامشون درونی بشه

4.پذیرش عاطفه منفی
یه شب مثلا بچه حال نداره گریه میکنه و داد میزنه و مقاومت میکنه
راه کنترلی اینه که بگیم:همین الان میری مسواک میزنی بدون حرف و چون و چرا زود تند سریع!
راه دوم اینه که قبول کنیم گاهی ممکنه کارا طبق برنامه پیش نره:عیبی نداره میتونیم امشب مسواک نزنیم
و بعد دربارش حرف میزنیم این یعنی تو مجبور نیستی!
پس افراد حامی خودمختاری اینطورن:
یه دقت گوش میکنن
فرصت حرف زدن میدن به بقیه
دلیل منطقی میارن
تلاش رو ترغیب میکنن
پیشرفت و مهارت رو تحسین میکنن
از بقیه میپرسن دوست دارن چه کارهادی انجام بدن
به سوالها جواب میدن
به نظر بقیه احترام میزارن
و افراد کنترل کننده اینطورن:
مطلب یادگیزی رو حق خودش میدونه
پاسخ درست رو نشون میده
پاسخ درست رو بیان میکنه
رهنمود میده امر و نهی میکنه
میگه:باید حتما مجبوری
سوالهای کنترل کننده میپرسه
متوقع به نظر میاد
من بعد از خوندن این بخش تصمیم گرفتم بیشتر از اون که تا حالا فکر میکردم حامی خودمختاری باشم!
در واقع من بیشتر مواقع کنترل کننده هستم
حالا مثال میزنم :رکسانا عادت داره همیشه از همه چیز صدا دربیاره
مثلا قاشق رو بکوبه لبه بشقاب یا روی میز
و این کار واقعا اعصاب خورد کنه
ما همیشه از ش میگیریم وسیله رو و میگیم نکن و بعضی وقتا هم از سر میز بلندش میکنیم بره
دیشب اول قاشق و جنگال رو بدون حرف ازش گرفتم بعد تصمیمم عوض شد:دادم بهش و گفتم صداش واقعا ناراحت کننده اس اگه فکر میکنی خوبه بیا بزن!
سرشو تکون داد و دیگه نزد!
یا مثلا من هر روز بعد ازظهر میخوابونمش و یا میزارم روی پام یا با تشر میگم برو روی تخت و بخواب
از اول هفته تصمیم رو گذاشتم به عهده خودش و توضیح هم دادم که اگه بخوابی سر کلاس خسته نیستی و لی اگه نخوابی ممکنه خسته و بی حوصله باشی میتونی نخوابی اما اگه سر کلاس خسته بودی هم شیطنت و بی حوصلگی نداریم(البته اینجاش هم بایدی بود!)
خوب نخوابید یعنی گفت :من تصمیمم اینه که نخوابم !
و جالبه که بر عکس هفته های قبل بدون درددسر رفت سر کلاس موسیقی و خیلی هم با ذوق و شوق اومد و توضیح داد کلاس چطور بوده
اما دیروز براش توضیح دادم که چون شبا میریم مهمونی و چند روزه نخوابیده خیلی خسته به نظر میاد و بهتره امروزو بخوابه
از ذفعات معذوذی بود که به من لگد نزد و خیلی زود هم خوابید :))
چقدر پر حرفی کردم!
حالا پیشنهاد میکنم هممون این روش رو امتحان کنیم و حوصله به خرج بدیم شاید خیلی از مشکلات بهبود پیدا کردن
سلام نورا جون.سال نو مبارک
مگه میشه شمارو فراموش کنیم.خداروشکر گل پسرت پیشرفت داشته.نگران سنجش هم نباش.منم وقتی پسرم میخواست بره سنجش زیاد نگران بودم.یادمه پروین جون دلداریم داد و بهم گفت نگرانی نداشته باشم.وقتی بردمش سنجش خیلی خوب انجام داد.کلا پسرها توی کارهای عملی مثل نقاشی و کاردستی مهات زیادی ندارند.ولی به نظر من با رفتن به کلاس اول و الگوهای ریاضی که وادار به رنگ آمیزی به صورت الگوی واحد میشن مهارتشون توی کارهای عملی بیشتر میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810