2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981053 بازدید | 11748 پست
البته پسرمن مشکلش بیش فعالی وشیطنتای بیش ازحد نیست مشکلش عدم تمرکزه من از نظر رفتاری مشکلی باش ندارم فقط بعضی وقتا لجبازی که خداروشکر هرروز کمتر میشه و دیگه به ندرت لجبازی میکنه
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
ترلان جون خیلی خوبه که دارودرمانی برای پسرت نتیجه بخش بوده.ولی پسر من با مصرف ریتالین خیلی عصبی شده بود.از چه چیزهایی که نمیترسید.حتی از دوش حمام...خداروشکر با قطع دارو ترسش از بین رفت.شما الان یک قرص کامل رو بهش میدی؟تحت نظر کدوم دکترهست؟ببخش چقدر سوال پرسیدم!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متراجون انشاالله مشکلاتت تموم بشه.از پسرت غافل نشو.اون هیچ تقصیری نداره.نذار احساسس تنهایی کنه.مهم تر اینکه مواظب خودت هم باش.ما زنهای ایرانی مظلوم ترین و زجرکشیده ترین زنهای دنیا هستیم...
سومیسوجان پسرشما چندسالشه؟پسرمن از 6سالگی با نصف ریتالین شروع کرد الان9سالشه 2تا قبل مدرسه میخوره دکترمیگه با بالارفتن وزن بچه دوز دارو بیشتر میشه البته پسرمن الان وضعش خوبه بیشتراز2تا نمیشه ولی کمترم روش اثر نداره،من اصفهانم دکترقدوسی،راستی دکتر پسرم میگه حتما ریتالین سوییسی که ورقش نقره ایه بگیرید چون اسپانیاییا و ایرانیا باعث سردرد بچه میشن!میگه نوع آمریکاییش خیلی عالیه و یک قرص برای کل روز بچه کافیه با عوارض کمتر،به خاطر تحریما ایران نیست!مرگ بر آمریکا
ترلان جون پسرم8سالشه و کلاس دوم هست.به خاطر این تحریمها بچه هامون هم باید قربانی بشن.منم این رو در مورد ریتالین شنیدم.متاسفانه باید بسوزیم و بسازیم....
پسرم پارسال که کلاس اول می رفت روزی ا عدد ریتالین مصرف میکرد.به نظر من روی درساش تاثیری نداشت.ولی معلمش میگفت دارو رو بهش بدم.فکر میکنم اگر به معلمش جریان دارو رو نمیگفتم میتونست بدون دارو پارسال رو پیش بره.پارسال که دارومیخورد ریاضی رو اصلا توی کلاس خوب یاد نمیگرفت.باید خودم توی خونه بهش یاد میدادم.ولی خداروشکر امسال بااینکه ریاضی دوم مشکل تر از پارسال هست توی کلاس یاد میگیره.البته مشکل اصلی پسرم از همون اول تمرکزش بود.شیطنتهاش گاهی زیاد بود که اونم حالا باور دارم فقط بچگی میکرده.نمیدونم حالا که خداروشکر بهتر شده به خاطر مصرف ریتالین بوده یا نه.پسر شما با مصرف ریتالین وزنش کم نشده؟پسرم خیلی لاغر شده بود.البته دکترش میگفت چون هم خودم و هم همسرم لاغر هستیم شاید لاغریش ژنتیکی هست.ولی از وقتی ریتالین مصرف کرد دیگه زیادی لاغر شد.کم خواب هم شده بود که شبها باید حتما ریسپریدون رو بهش میدادم تا خوابش میبرد
ترلان جان چه خوب شد گفتی. من فکر میکردم تکرار کلاس اول بهتر از پیش دبستانیه!!!
نه تا حالا تست هوش نگرفتیم. کجا از چه نوعش انجام بدیم؟ چه موقع باشه بهتره؟ بعد از قرص؟ یا قرص نخوره ببینیم چی به چیه.
سومیسو جان پس بعضی از این کارا و عصبی بودنا اثرات ریتالینه!؟!! از کجا بفهمم یه مرکز مشاوره خوب کجاست که گفتار درمان هم معرفی کنه.
راستی به من گفتن نوروفیدبک با چندبار جواب نمیده. باید تقریبا مداوم باشه تا کنترل شه . کم کم نتیجه میده.
سلام بچه ها سال نو تون مبارک
خیلی وقته نمیام حصوله نمیکنم
افسرده شدم شدید علیرضا خیلی اذیتم میکنه
تا الان مقاومت کردم که رسپری دون رو ندم ولی دیگه کم آوردم دکترش یه دکتر دیگه بهم معرفی کرده دکتر محمد رضا محمدی تو بیمارستان عرفان برای شنبه وقت گرفتم
یکی هم مرکز روان درمانی تیه رو معرفی کرده که میگه بدون دارو در مان می کنه ولی از چند نفر پرسیدم نمی دونن به نظر تون پیکار کنم
ترو خدا اگه می تونید کمک کنید دیگه بریدم
یکی دو ستام رو تو پارک دید پسرش بیش فعاله الان پیش دبستانی میره می گه ریتالین می خوره خوبه

ولی واقعا نمی تونم تا 2 سال دیگه صبر کنم تا بهم دارو بدم پیرم کرده تو این 6 ماه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
نانا دکتر هم به پسر من گفته صبح 1 چهارم شب هم 1 چهارم موندم پیکار کنم به خدا
رو دخترت دارو تاثیری داشته رو رفتارش رو روابطش

پسرمن تو خونه خیلی خوبه از در خونه که میریم بیرن کاراش و اذیت کردنش شروع میشه
چند وقته اصلا جایی نمیرم دیگه تو خونه خسته شدم
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سکوت جان تکرار کلاس اول به بچه ضربه میزنه وقتی ببینه دوستاش رفتن دوم خودش مونده ناراحت میشه،من پسرم رو پیش دبستانی توی مهد گذاشتم برای تکرار توی مدرسه تا با فضای مدرسه آشنا بشه.بله عوارض ریتالین گریه بی دلیل،بی اشتهایی،سردی دست وپا و...
اول مشکل گفتاریشو حل کنید باورکن نصف مشکلش حل میشه تعجب میکنم چرا تاحالا گفتاردرمانی نبردید!تست هوش مراکزمشاوره میگیرن ولی حتما بگید مشکل گفتاری داره چون نصف تست ارتباط کلامیه،ولی اگه نتیجه تستش خوب نبود نگران نباشید من تجربشو دارم حرف زدنش درست بشه نصف راهو رفتید
میخوام تجربه تلخ وشیرین خودمو براتون بگم:وقتی پسرمو برای سنجش کلاس اول بردیم همکاری نکرد چون مهارت کلامیش ضعیف بود رد شد و ما رو ارجاع دادن بهزیستی اونجا دوباره از بچه‌ها تست میگیرن،اینم بگم پسرمن خیلی باهوشه و 5سالگی خوندنو بدون آموزش مستقیم یادگرفته بود وشمارش تا100بلد بود،آقایی که تست میگرفت منو صدازد گفت خانوم بچه شما هوشش کمه و باید بره مدرسه خاص!!!من اشکم درومد گفتم بچه من خوندن بلده!چندتا کلمه تو برگه همون آقا نشونش دادم خوند!آقاهه بازم قبول نکرد خلاصه بااصرار و گریه من گفت با مسئولیت خودت ببرش مدرسه عادی ولی بدون موفق نمیشه!تو برگش نوشت دیرآموز وما رفتیم مدرسه عادی،دوماه اول سالو با سختی و استرس گذروندم،وقتی کارنامه ترم اولو دادن همش خیلی خوب بود!معلمش گفت کارنامه و دفتراملای بچه رو ببر بزن تو صورت آقاهه بگو خودت دیرآموزی!!!البته من این کارو نکردم
اکثر این بچه‌ها باهوشن ولی باید خیلی وقت و حوصله براشون گذاشت من وقتی پسرم کلاس اول و دوم بود مهمترین کارم درسش بود فقط آخر هفته بیرون میرفتیم،بازیهای کامپیوتری فقط آخر هفته و بیشتروقتم مال پسرم بود،امسال دیگه مستقل شده کاراشو خودش انجام میده فقط اشکالاشو از من میپرسه
سومیسوجان پسرم تا4یا5ساعت بعد ازمصرف ریتالین اصلا اشتها نداره حتی آب نمیخوره!ولی بعدش خوبه کلا از اول اشتهاش متوسط و لاغربوده،من قبل از دارو حتماسیرش میکنم و بعدازاثر دارو خودش احساس گرسنگی میکنه،به پسر شربت مولتی ویتامین بده
2810