2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981263 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون منم میدونم نباید ناشکری کنم آخه مگه میشه بچه های من همش کلمات رو جابجا میگن مثلا به کاسه میگن سبد به نخ دندون میگن خمیر دندون و هزاران کلمه دیگه هزار بار براشون گفتم اما انگار نه انگار
نمیدونم باید باهاشون چی کار کنم امروز مدیر پیام ساعت 11 زنگ زد بیا پیامو ببر دیگه نمیشه کنترلش کرد برده بودنشون پارک انگار پیام شروع کرده به لج بازی و رفتن به بیرون پارک البته این لج بازی که شما میشنوین با این نوع لجبازی پیام خیلی متفاوته رسما دیوونه میشه هیچی نمیفهمه مدیرشون میگفت نمیتونیم کنترلش کنیم
ولی یه چیزی امروز یادم اومد اونم اینکه توی اون جلسه که بچه ها رو بردم پیش آقای هوش ور وقتی بچه ها ترای خودشون شروع کردن بازی به دکتره گفت اضطراب دارن عمقی و رفتارهاشون وسواس گونس احساس میکنم این رفتارهای وسواس گونه رو خیلی درست حدس زد خیلی سریع اینو گفت برام جالب بود آخه بچه های من هر دو حالتهای وسواسی دارن احساس میکنم تشخیصهاش خیلی درسته
سلام شعله جان دختر منم خیلی مضطربه و عجول البته به نظر دکترش مشکل رفتاری هم داره که اونم بستگی به رفتارای خودمون داره که چطور بچرو تربیت کنیم ولی خداییش تربیت این طور بچهها سخته هر چی بهشون میگی لج میکنند اصلا یه جا نمیمونند که یه چیزی یادشون بدیم . چند روز گذاشتمش مهد لکنت زبونش خیلی بدتر شده اضطرابش بیشتر شده دیگه نذاشتمش نمیدونم چکار کنم
Lilypie Maternity tickers
شعله جان حرکات پیام مثل حرکات پسر منه . اون هم همینطوری بود. و من نادان به جای راه حل همش تنبیه و تحقیرش می کردم.

دکتر امیری هم به من می گفت این رفتارها ناشی از اضطراب و وسواس است البته منظور نه اون وسواسی که ما مدنظرمون هست.

از وقتی که داروهای ضد اضطرابی را خورد خیلی بهتر شد . دکتر می گفت این جور مواقع که لجبازی و عصبانیتش به حد بالایی می رسه باید بغلش کنی و به خودت فشارش بدی و سعی کنی آرومش کنی .
با وجودی که الان دیگه پسر بزرگی شده تا چنین حالتی میشه محکم بغلش می کنم و تا زمانی که آروم نشه ولش نمی کنم.

الان یک مواقعی سر موضوع کوچکی مثل کوه آتشفشان منفجر میشه فریاد می زنه، گریه می کنه،
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان درسا

واقعا بزرگ کردن این بچه ها کار سختی هست

همه ما نیاز به آرامش داریم تنها با خونسردی می تونیم مشکلات را حل کنیم.

عصبانی نشیم، ناامید نشیم، تنبیه نکنیم، تحقیر نکنیم، امر و نهی زیادی نکنیم، مثل یه دوست باشیم با بچه هامون نه مثل یک پدر و مادر.

در یک کلام به نظر من این گونه بچه ها احتیاج به محبت و توجه بی نهایت دارند
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پرسش
توجه کردن در کنترل کدام قسمت از بدن است؟

پاسخ :
دانشمندان معتقدند که علت حواسپرتی و بی قراری کودکان وجود مشکل هایی در انتقال دهنده های عصبی است که کار ارسال پیام از یک یاخته به یاخته ی دیگر را بر عهده دارند. در افرادی که مشکل دارند، آن بخش از مغز که وظیفه اش توجه کردن است کار خود را آنچنان که باید انجام نمی دهد. البته باید در نظر داشته باشیم که اختلال بر بخش دیگر مغز که عهده دار هوش فرد است تاثیر ندارد. بچه های حواسپرت و بی قرار از نظر هوشی همانند بچه های دیگرند، و حتی گاهی ممکن است باهوش تر هم باشند.

برگرفته از کتاب بیش فعالی
ترجمه دکتر حمید علیزاده
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خوردن دارو
بسیاری از افرادی که دارای حواسپرتی و بی قراری هستند، دارو می خورند. این کار به آنها کمک می کند آرام باشند و بهتر توجه کنند. اگر پزشک تشخیص داده است که فرزند شما هم باید دارو مصرف کند در این صورت می توانید از جدول زیر برای تنظیم زمان مصرف و همچنین ثبت اثرات جانبی آن استفاده کنید. در بسیاری از کودکان دارو اثرات جانبی به بار نمی آورد. ولی در صورتی که سئوالی در مورد مصرف دارو دارید حتما با پزشکتان صحبت کنید پزشک با کمک شما بهتر می تواند مقدار مصرف دارو را تنظیم نماید.
در بخش زیر، مواردی وجود دارند که می توانید پس از مصرف روزانه آنها را تکمیل کنید. از این فهرست کپی بگیرید و هر هفته یک برگه از آن را تکمیل کنید.

نام :
نام دارو:
هفته ی:
مقدار مصرف :
وزن :
زمان مصرف دارو : قبل ازظهر ............ بعدازظهر............ شب .............
شنبه
یکشنبه
دو شنبه
سه شنبه
چهارشنبه
پنج شنبه
جمعه
طی هفته، آیا در موارد زیر احساس مشکل کردید :
میزان توجه .................. کنترل رفتار..............
سردرد..................حواسپرتی................
آرام نشستن.................... معده درد........................
انجام تکلیف ها...................مشکل در خوابیدن.....................
از دست دادن اشتها..................................

سئوال هایی از دکتر :

.........................................................

برگرفته از کتاب بیش فعالی
ترجمه دکتر حمید علیزاده
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا

دکتر خوشابی را من چهارسال پیش که چند جلسه پسرم را پیشش می بردم حدودا نیم ساعت وقت می گذاشت

دکتر امیری هم همینطوره جلسه اول که شاید تا چهل و پنج دقیقه هم طول بکشه ولی جلسات بعدی حدودا نیم ساعت.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام مونا جون وشعله جون کجایید که این امیر دیگه قابل تحمل نیست رفتارهاش

الان قرص هایش را3/4میدم اصلا دوست ندارم بیشترش کنم

ولی اینقدر اذیت میکنه که اصلا نمیدونه نشستن و گوش به حرف دادن یعنی چی

البته بردمش دکتر بهم گفت تا روزی 3تا4 تا قرص خوردن هم ایرادی نداره ولی چه کنم که دلم رضایت نداره

امروز دوباره میخواستم از دستش گریه کنم

نمی دونم چه کاری کردیم که باید اینقدر زجر بکشیم و هیچ جا آبرو نداشته باشیم

خدایا شکرت

خیال دارم دوباره ببرمش پیش دکترش چون امیر فقط فقط شیطونه از تمام چیز ها که باعث بشه آسیب ببینه دوری

میکنه ترس رو میدونه چیه

از لحاظ توجه هم نمیدونم چه جوری بررسی کنمش ؟اگه میدونید راهنمایی لطفا

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

2810