2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981337 بازدید | 11748 پست
ماپدرومادرها هم خیلی مقصریم پسر جاری من که یک سال ازپسرمن بزرگتره وقتی بچه بود خیلی بدددددد بود خیلی هم زبون نفهم که پسر من در کنار اون آقا محسوب میشد مثلا یکبارکه ازدست پدربزرگش عصبانی بود گوشی موبایل اون بنده خدا روانداخت توی جوی آب ولی پدرومادرش بهش نگفتن که بالای چشمت ابروست وطبعا پدربزرگ هم روش نشد که اون رودعواکنه.ولی چند هفته بعدپسرمن یک بیلچه آهنی بی ارزش روانداخت توی جوی آب شوهر من کلی پسرم روجلوی دیگران دعوا کرد وشخصیتش روله کرد.حالا که بزرگ شدن پسرجاریم خیلی اعتماد به نفس داره وبرای خودش آقاشده ولی پسر من...

اینجاست که میگن پدرومادر درتربیت فرزند نقش اساسی روداره

من بااین پیشنهاد سومیسو جون خیلی موافقم که وقتی میخوای بری مهمونی یامهمون بیاد براش جایزه تعیین کن مثلا سی دی یا هرچیز دیگه وتوی مهمونی هم بهش یادآوری کن البته قبل ازرفتن به مهمونی باهاش قرارومدارت روبزاروبعدهم به قولت عمل کن
این روزاخیلی خسته ودلشکسته م هی به خودم میگم امانت الهیه صبرکن تحمل کن ولی..

پسرم شدیدا به برادرکوچکش حسادت میکنه فوق العاده لجبازی وکارهای بد میکنه خیلی به من بی احترامی میکنه وهرروز

وهرلحظه قلبم رومیشکنه تمام تلاشم رومیکنم که باهاش مهربون باشم ولی باز یک رفتار بدمیکنه وهرچی رشته ام پنبه

میکنه هرچی میدونستم به کار گرفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم الان دقیقا افتادیم روی یک سیکل معیوب

ازآینده اش میترسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریال جان
پسرت داره وارد مرحله بلوغ میشه و این جواب گویی و پرخاشگری تا حدی عادی هست .

دختر من تا کلاس اول راهنمایی اونقدر مظلوم و آروم و درسخون بود که نگو الان به قدری بی ادب و پرخاشگر و گستاخ شده منم کلی دلم از دست پررو بازیها و حاضر جوابیهاش میشکنه گاهی گریه میکنم از دستش و گاهی نفرینش میکنم یادم به بچگیهاش که میاد بغضم میگیره مرده شور این دوران بلوغ رو ببرن کاش زودتر تموم بشه الان تا دلت بخواد صفات منفی در وجودش شکل گرفته فقط دو تا حسن بزرگ داره اهل دوست پسر نیست و به شدت درسخون یا به روایتی زیادی خر خون هست از الان داره برای کنکور میخونه که البته همینم طبیعی نیست میدونی انگیزه اش برای این همه درس خوندن چیه؟
میگه به کوری چشم تو و بابا میخونم تا برای خودم کسی بشم اونوقت محل شماها نمیدم یعنی فکر میکنه من و پدرش دشمنش هستیم .
دختر منم به شدت به داداشش حسادت میکنه و چشم دیدنش رو نداره با اینکه 6 سال بزرگتره .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان گلم

من قبلا میمومدم اینجا

پسرم بیش فعالی داشت ، بردم دکتر بهشون ریتالین داد

اما میدونید چیه من تا حالا ریتالین ندادم اصلا

دکترش بهم گفته بود که پسرت بدون ریتالین اصلا نمیتونه مدرسه بره و درس بخونه

اما خدا رو شکر پسرای من دوتاشون امسال کلاس اولن ، درسهاشونم خوبه ، اتفاقا اونی که دکتر گفته بود عدم تمرکز داره درسش از این یکی بهتره

میخواستم بگم سعی کنید فقط به حرف یک دکتر اعتماد نکنید

البته من خیلی نذر و نیاز کردم که بچه هام بدون دارو برن مدرسه

که خدا رو شکر تا حالا اینطوری بوده
سلام

من مدتی درگیر بودم نشد که بیام اینجا

ما هم اوضاع و احوالمون از نظر درسی تقریبا خوبه ولی پرخاشگری داریم از نوع شدید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فریال جان منم فکر می کنم قسمتی از این پرخاشگری مربوط به شروع دوران اولیه بلوغ هستش.
همون دورانی که بچه هامون دیگه نه بچه هستند و نه بزرگسال. یه زمانی می خوان بچه باشن و بچگی کنند و یه زمانی می خوان بزرگ باشن.
علت حسادتش هم همین هستش.
مثالی که از پسرت و پسر جاریت زدی نمونه بارز و عینی مشکلات بچه های ما هستش.
خیلی سخته می دونم ولی یه جایی باید این چرخه ی معیوب رو قطع کنیم و شروع به اصلاحش کنیم.
نمی دونم پیشنهادم درسته یا نه ولی بهش فکر کن
این سال تحصیلی که گذشت ولی تابستون اگر صلاح دونستی به پسرت بگو اگه مدرسه رو دوست نداره می تونه یک سال نره .
منظورم این نیست که ترک تحصیل کنه. بهش بگو باید و باید حداقل تا دیپلم رو ادامه بده . اگه راجع به مقاطع بالاتر و انتخاب رشته و هنرستان و کاردانش اطلاعی نداره بهش بگو که در مقاطع بالاتر می تونه به جای درس خوندن وارد یک رشته فنی یا هنری بشه ولی فعلا باید درس بخونه.
ولی این حق رو بهش بده مثلا سال دیگه اصلا مدرسه نره. مدرسه تعطیل و کلیه تفریحات هم تعطیل.
ببین نظرش چی هستش؟
البته بازم می گم این فقط یه پیشنهاده .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

زهره جان
پسر منم امسال بدون دارو خیلی خوب پیش رفت کارنامه اش را دیروز دادند همه را عالی بود .

از معلمش واقعا ممنونم درسته که تمام سال پسر من روی یک صندلی جدا بود ولی خب ردیف اول نشوندتش تا هم تخته رو خوب ببینه و هم حواسش پرت نشه پسرم خودش تمایلی با اینکه کنار بچه ها بشینه نداشت ولی دوست داشت روی یه نیمکت تنها باشه تا جای کافی برای کیف و کتابهاش داشته باشه منم مرتب تو گوشش خوندم که اینطوری بهتره و درس رو بهتر میفهمی و کسی باهات حرف نمیزنه و حواست پرت نمیشه.

آره منم به این نتیجه رسیدم زیاد به حرف دکترها اعتماد نکنم همکاری دارم که همیشه میگه هر کسی خودش میتونه مشاور و روانشناس خود و خونواده اش باشه این حرفشو قبول دارم ما خودمون بهتر از هر کسی به روحیات فرزندانمون آگاه هستیم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نازی جان سلام خوشحالم که بهترشدی

درواقع من همین امسال هم این پیشنهاد روبهش دادم که اگه میخوای مدرسه نرو وبرویک کاری یادبگیر ولی بشدت بااین قضیه مخالف هست حتی صبحها که به سختی بیدارمیشه بهش میگم نمیخواد بری مدرسه ولی بهرطورشده باغرغر میره ازترک تحصیل بشدت میترسه

پروین جان سلام

لااقل دختر همین دوخصلت خوب روداره که واقعا خیلی خوبه.ولی من گاهی وقتها به پسرم میگم مامانهای دیگه میان ازبچشون تعریف میکنند یکی میگه بچه ام خیلی باادبه یکی میگه بچه ام نمازخونه درسخونه .ولی من هیچی ندارم بگم

خیلی هم حرف میزنه ومیخنده کلا رواعصابه .یعنی پرحرفی هم از علایم بلوغه ومگه پسرها دیرتر به سن بلوغ نمیرسند؟
سلام منم پسرم ٥ سالشه و چند ماه پیش بردمش دکتر و گفت بیش فعالی خفیف داره و البته خیلی هم باهوشه؛ البته من یه دختر ١٨ ماهه هم دارم که با به دنیا امدنش اوضاع خراب شد، قبلش خیلی بهتر بود وقتی خواهرش به دنیا امد گذاشتمش مهد توی مهد ازش راضی بودن ولی در خانه اذیت میکرد و جوری بود که من شکایت میکردم ازش باورشون نمیشد وخواهرش را کتک میزد مهمان میامد یا جایی میرفتیم آبرومون میرفت و مثلا مهمانی بودیم حالا هفت پشت غریبه ، گریه میکرد که شب میخوام اینجا بخوابم!!!یا وحشی میشد
بردیمش دکتر گفت بیش فعالی خفیفه و شربت هالوپریدول داد وقتی مهمان داریم یا مهمانی برویم صبح و شبش ٢ قطره و گفت هر روز ١ ساعت پارک ، مهدش قطع نشه و حتی عوض نشه هر روز ١ ساعت با پدرش بازی یا کشتی یا فوتبال خلاصه پدرش براش وقت بزاره
٣ ماه دیگه دوباره ببرم دکتر ببینه. اسم دکترش یادم رفته ولی تو تلویزیون هم میاد مطبش هم سید خندانه
اما پسرم را دارو ندادیم چون پدرش معتقده بیش فعال نیست و انرژیش بأید تخلیه بشه در غیر اینصورت بعدا به مشکل میخوره و مهد هم امسال نرفت چون پدرش معتقده إز سال دیگه بأید بره و شروع کنه امسال استراحت کنه و پارسال با به دنیا امدن خواهرش چون رابطه بدی داشت گذاشتیم الان خیلی بهتررررره; و پارک هم ١ هفته بردش و یادش رفت و در خانه هم وقتی براش نمیزاره یا خسته هست یا حساب کتاب داره یا خوابش میاد یا....
سلام فریال جون من مانی رو پیش دکترای زیادی بردم از جمله روانشناس روانپزشک ومتخصص اعصاب وروان وهمه معتقد بودن که بیش فعاله به جز روانشناسا که بعضیاشون میگفتن بیش فعاله ولی به دارو در مانی اعتقادی نداشتن وبعضیاشون هم میگفتن اصلا بیش فعال نیست وبه خاطر شرایط بد بارداریم ومشکلات بعد از زایمانم که داشتم مانی ناسازگار شده است اخه من در دوان بارداری در ماه6 مادرم رو از دست دادم که خیلی افسرده شدم وبعد از زایمان هم مانی رو با حال بد بزرگ کردم ولی خودم گاهی دچار تردید که واقعا بیش فعال نباشه ولی مشگل توجه وتمرکزش گاهی اوقات به قدری زیاد میشه که باعث میشه فکر کنم بیش فعاله دوباره برای 21بهمن نوبت دارم برای دکتر تهرانی که ببینم اینبار چه دارویی تجویز میکنه واینکه ایا غیر از ریتالین داروی دیگر ضرر نداره؟واقعا نگرانم
امروز کارنامه دخترم را گرفتم معدلش 19/97 شده فقط املا زبان انگلیسی و یه درس دیگه رو 19/5 شده بود و بقیه رو 20 بود.
میخوام سر به سرش نزارم تا لااقل از نظر درسی موفق باشه ولی با خواسته های ریزو درشتش که بعضیهاش واقعا در توان من نیست چه کنم؟
یا کارهایی میکنه که واقعا تحملم تموم میشه اتاقش همیشه به هم ریز هست لباسهاش کتابهاش و وسایلش مرتب وسط اتاق پخش و پلا هست من و باباش باید اتاقش رو مرتب کنیم البته الان وقت مرتب کردن نداره بسکه میخونه ولی تابستون هم دست به سیاه و سفید نمیزد در صورتیکه یادمه کلاس چهارم که بود با کمک پسرم خونه رو مرتب میکردند و وقتی من از اداره میومدم خونه مرتب بود...همین الان هم تو جمع آروم و بچه مثبت هست ولی امان از توی خونه

خدا کنه این دوران تموم بشه و بشه همون دختر آروم ...ولی بعید میبینم.
الان ٦٠ درصد خوب شده در تنهایی کمکم میکنه احترام میزاره خواهرش را دوست داره مواظبشه، اگه گریه کنه من محل ندم با من دعوا میکنه... ولی همچنان مهمان بیاد یا جایی بریم انگار صدای ما را نمیشنوه و کار خودش را میکنه و خواهرش را اذیت میکنه مثلا من تعریف میکنم تو خونه اینجوریه به سختی باور میکنن و در کل در روز ١ ساعتی کنترلش سخته . چند بار کتکش زدم تو اتاق انداختم فحش دادم ...نمیدونم کار درست چیه؟ یواشکی شوهرم شربت بدم؟ یا ندم یه دکتر دیگه ببرم؟ اگه بله کدوم دکتر؟ اگه الان با دارو معالجه بشه و ما کوتاهی کنیم هیچوقت نمیتونم خودمونو ببخشم یا برعکسش ؛ بچم مشکلی نداشته باشه بیخود دارو بدم
چکاررررررکنم؟ ببخشید خیلی درد و دل داشتم
سلام به همه
میبینم همه از دست نوجوونا نالانید :))
واقعا دوران پر تنشیه
هرکس که فرزند نوجوان داره همین طور خسته و دچار روابط پر تنشه
متاسفانه

تو یکی از بخشهای کتابم درباره دوره نوجوانی مطالب فوق العاده ای نوشته بود
سعی میکنم براتون بزارم مطالب رو
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟