2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981370 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=725106&PageNumber=6
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام دوستان عزیز.خوبین؟بچه های گلتون چطورن؟؟گفتم بیام یه حالی بپرسم تا اینقدر تاپیک سوت و کور نمونه.منم با بچه هام مشغولم.پسرم که از نظر درسی خداروهزارمرتبه شکر داره خوب پیش میره.فعلا دغدغه فکریم شده این سادگی بیش از حدش و کودکی زیادی که داره!!یه مشاور خوبی رو آوردند توی مدرسشون.قراره برم یه روز باهاش مفصل در مورد پسرم صحبت کنم.بچه های شما هم زیادی بچه هستند؟؟!! یعنی اینکه کارهاشون رو از روی فکر انجام میدن؟؟به نتیجه کاری که میکنند فکر میکنند؟؟ ببخشید چقدر سوال شد
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پسر من 8سالشه از 1سالگی علایم بیش فعالی رو داشت دایم بالا وپایین می پرید صدا در میاورد تا اینکه بردم پیش دکتر عرب گل وتشخیص بیش فعالی داد وریسپیریدون تجویز کرد گفت تا 7سالگی باید بخوره وبعد از 7سال ریتالین تجویز کنه ولی فقطچند ماه تاثیر داشت دوباره پیش دکترای دیگه هم رفتم دکتر اشرفی -دکتر سوزان امیر سالاری وچندتاروانشناس وهمگی همین تشخیص با همین دارو رو دادن تااینکه یک سال قبل بردمش پیش دکتر تهرانی دوست وریتالین تجویز کرد ولی چشمتون روزبد نبینه به این دارو واکنش منفی نشون داد پرخاشگر شده بود همه رو میزد حتی خودشو! فحش میداد هذیان میگفت توهم داشت طوری که زندگی رو برام حرومکرد دیگه نه مهمونی میرفتم نه مهمونی میدادم هر بار که مهمون داشتم بلایی به سرم میاورد که مهمونی رو بهم میزد مجبورم میکرد تا تنبیهش میکردم بعدم گرییییییییییییییییه وقتی به دکترش گفتم گفت نباید قطع بشه خلاصه قطع کردم بعداز 10روز بدون اجازه دکترش بعداز اینکه عیدمونو خراب کرد ولی اثرش تا 5-6ماه بود تا اینکه به توصیه ی دکترش دوباره اول مهرریتالین رو شروع کردم ولی دوباره همون عوارض رو داشت دیگه دکتر تهرانی دوست گفت که قطع کنمولی گفتچزی دیگه نمیتونم جایگزینش کنم واقعا خسته شدم وکم اوردم تورو خدا بگید برای بچه های شما این عوارض رو داشته؟
مامان مانی جون سلام.پسرمنم از ریسپریدون و ریتالین استفاده میکرد.ریسپریدون رو حدودا 2سال و ریتالین رو کمتر از یک سال.پارسال که کلاس اول بود ریتالین رو شروع کردم.پسرمنم خیلی زود عصبانی میشد.خواب ظهرش قطع شده بود و موقع نوشتن مشق اذیت میکرد.خیلی هم لاغر شده بود و تقریبا اشتهاش هم کم شده بود.برای پسرمنم عوارض ریتالین از فوایدش خیلی بیشتر بود.تااینکه دارو رو قطع کردم و امسال خداروشکر بدون دارو داره خوب پیش میره.البته مشکل اصلی پسرم تمرکزش هست.میتونم بگم از همون اول بیش فعالی نداشت.یا اگر هم داشت خیلی کم بود.الانم تمرکزش خداروشکر خیلی بهتر شده.فقط هنوز توی حال و هوای کودکی زیادی مونده...به نظر من وقتی میبینید ریتالین باهاش سازگار نیست بهتره بهش ندید.چون اینطوری کمکی بهش نمیکنه.وقتی قرص رو نمیخوره چطوریه؟؟بدون قرص میتونه درس بخونه و خشمم رو بهتر کنترل کنه؟؟امیدوارم به زودی مشکلاتتون کمتر بشه.توکل به خدا...
مرسی سومیسو جون الان دارو نمیخوره ولی تا وقتی باخودم تنها هست قابل کنترله ولی وقتی مهمانی بروم یا مهمان داشته باشم بلایی بهسرم میاره که مجبور میشم برگردم خونه درسشم با اصرار من پیش میره البته مشگل تمرکز داره خیلی کلمه هارو جامیندازه ولی تو ریاضی گاهی اوقات که تمرکز داره جمع های دورقمی رو هم ذهنی حل میکنه ولی گاهی اوقات جمع یه رقمی روهم با انگشت اشتباه میگه پسرشما چی الان دارو میخوره راضی هستی ازش پیش کدوم دکتر میبری؟
خواهش میکنم مامان مانی جون.پسرم خداروشکر خیلی بهتر شده.املا رو مشکلی نداره.ولی ریاضی رو گاهی گیج بازی در میاره.مثل پسر شما گاهی سر یک جمع ساده می مونه.ولی موقع جمع دو رقمی ذهنی حساب میکنه.پسرم دوم هست.فکر کنم پسرشما هم دوم باشه.به نظر من تا میتونی از دارو استفاده نکن.البته این نظر شخصی من هست.چون من تجربه خوبی از دارودرمانی نداشتم...شیطنتش توی مهمونی چطوریه که مجبور میشید بیایید خونه؟؟زیادی بهش امر و نهی نمیکنید که باعث بشه به نوعی توی جمع لجبازی کنه؟؟درسهای حفظیش مثل علوم چطوریه؟؟
سلام ببخش سومیسوجون من چند روزی خیلی درگیرمفقط شبا میتونم یه سرسبه شما بزنم مانی هم دوم هست علوم خیلس عالی هست ولی کلا باید زمانی ازش بپرسی که حواسش جمع باشه حتی یه پشه هم حواسشو پرت میکنه تومهمونی هم به محض رسیدن تو مهمانی رفتارش عوض میشه وبه هیچ عنوان حرف گوش نمیکنه مثلا ساعتها از روی مبل میپره وسایلو پرت میکنه صدا خیلی در میاره طوریکه هرچقدر صداش کنی متوجه نمیشه با این شرایط به ناچار امرونهی میشنوه چون اعصاب همه رو خردمیکنه پسر شما شیطنت نداره؟
مامان مانی جون خواهش میکنم.هر موقع بیای اینجا خوشحال میشم.مشخصه که هوش پسرت خوبه.پسرم قبلا که مهمونی میرفتم و کوچکتر بود بیشتر کنجکاوی یا همون فضولی!! می کرد.دوست داشت بره همه چیز رو نگاه کنه.سر و صدا و شلوغی نمیکرد.الان میریم جایی فضولیاش کمتر شده.ولی اینکه بنشینه یه جایی و تکون نخوره هم نیست.ولی شلوغ کاری نمیکنه.پسرت قبل از اینکه قرص بخوره هم توی مهمونی اذیت میکرد؟؟براش جایزه تعیین کن و وقتی میخای بری جایی جایزه رو بذار بالای کمدش و بگو اگر کارهای خوب کردی اومدیم خونه جایزه ات رو بهت میدم.شاید تاثیر داشته باشه.چون بچه ها با تشویق و جایزه خودشون سعی میکنند رفتاراشون رو بهتر کنند.راستی پسرت مدرسه دولتی میره یا غیرانتفاعی؟توی مدرسه رابطه اش با دوستاش چطوره؟
قبل از دارو هم شلوغ میکرد ولی عصبی نبود وگاهی اوقات خوب بود ولی الان همیشه اذیت داره ومهمونی من کنسل شده مدرسه دولتی میره سال فبل خیلی خوب بود ولی امسال گاهی اوقات درگیری دارن ولی در کل ازش راضی هستن
مامان مانی جون به نظر من ریتالین بچه هارو عصبی تر میکنه.شایدم در مورد پسرمن این طور بوده.پسرم پارسال که ریتالین میخورد خیلی عصبی و زودرنج شده بود.تا چند ماه بعد از قطع دارو هم همچنان عصبی میشد.خداروشکر که توی مدرسه ازش راضی هستند.پس این نشون میده توی مدرسه مشکلی نداره.میدونم خیلی سخته که توی مهمونی اذیت کنه.پارک زیاد میبرینش؟؟ یه مدتی بیرون مثل پارک زیاد ببرینش. انشاالله باعث بشه توی مهمونی بهتر بشه
مامان مانی سلام

پسر من کلاس پنجمه ودوسال ریتالین مصرف کردولی تاثیر چندانی نداشت وعوارض زیادی براش داشت خیلی کم اشتها وکم خواب شده بود وتیک های خیلی بدی گرفته بودبعدازاینکه داروش روقطع کردم وضعیت درسیش تغییری نکرد ولی تیک ها تقریبا تایکسال باهاش بود البته مشکل پسر من بیشتر کمبود توجه وتمرکز است الان بااینکه کلاس پنجمه اصلا درس نمیخونه وباید درسها روبهش تزریق کنیم یعنی بزور

الان که فکرش رومیکنم پسر من هم یک موقعهایی واقعا غیر فابل تحمل بوده والان هم هست بعضی وقتها دلم میخوادازدستش فرار کنم برم یک جایی که لااقل چند روز از دستش راحت باشم.

همه بچه ها وقتی چشمشون به مهمون میفته یک جورایی ازموقعیت سواستفاده میکنند وغیر قابل کنترل میشن