2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981138 بازدید | 11748 پست
مایانا جان من که خودم تو کار خودم موندم اما به نظرم پیشنهادهای نازی جون عالیه من وقتی بیشتر برای بچه هام وقت میذارم خیلی اوضاعشون بهتره احساس میکنم آرامششون بیشتره
مییدونی نازی منم وقتی بچه هام کوچیکتر بدن میذاشتمشون تو اتاق دررو میبستم همیشه احساس میکنم شاید این اضطراب بچه ها به خاطر اونم هست البته کتک نه ها یعنی به ندرت پیش میاد بچه هامو بزنم
نمیتونم خودمو هیچ وقت ببخشم
شعله جان منم دوست دارم پسرم رفتار درمانی شه چون کاملا متوجهم وقتی من و باباش بهش بیشتر میرسیم کلی خوشحال تره پسر منم خیلی استرسیه مثلا الان مدتیه ناخناشو میجوه که خیلی عصبی میشم ولی به خدا دست تنهام خداییش مامان و بابام خیلی بهش میرسند یعنی از ساعت7 صبح تا 6 عصر با اوناست ولی رادوین به محبت من و باباش بیشتر پاسخ مثبت میده دلم میخواد خیلی بیشتر براش وقت بذارم ولی فرصتم خیلی کمه 6 میرسیم خونه. کار خونه و آشپزی و جمع کردن ریخت و پاش های رادوین دیگه فرصتی برا من باقی نمیذاره. کاشکی رادوین زودتر حرف بزنه تا بتونم مشکلاتشو درک کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شعله جان نوروفیدبک جدیدترین و موثرترین روش برای رفع اختلال عدم تمرکز هست ولی روی بیش فعالی تاثیری نداره.

منتها در ایران هنوز خیلی جا نیافتاده همه جا ندارن، هزینه اش سنگینه، تعداد جلسات بالاست، و ....

مثلا برای پسر من دکتر رستمی پیشنهاد کرد هشتاد جلسه اون موقع جلسه ای پنجاه هزار تومان بود هفته ای سه روز با یک مسیر بسیار طولانی

در آمریکا اونطور که من شنیدم اولا شامل بیمه می شه و بعد هم بیست جلسه را در محل انجام می دهند و بعد نرم افزار را بهتان می دهند که در خانه ادامه دهید ولی اینجا اصلا نرم افزار را نمی دهند چند سال پیش شنیدم که قیمت نرم افزارش درایران بیست میلیون تومان هست!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا از همون فرصت اندک هم می تونی به نحو احسن استفاده کنی.

پسرت را با خودت ببر آشپزخانه سعی کنید دوتا باهم آشپزی کنید، برایش شعر بخون، همونطور که داری کار می کنی قصه بگو، یا یک موزیک مناسب براش بذار و سعی کن با خواننده همراهی کنی.

قطعا جای وسایل آشپزی را می دونه هر وسیله ای را که می خواهی از پسرت بخواه که بده. میوه پوست بکن و با هم بخورید.

موقع جارو کردن می تونی بذاری روی کولت و با هم جارو کنی، سخته ولی برای چند دقیقه امکان پذیره.
داری لباسها را پهن می کنی ازش کمک بخواه که تک تک لباسها را بهت بده.
داری لباسها را جمع می کنی ازش بخواه لباسهای خودش را جدا کنه و بهش یاد بده تا بکنه و سرجاش بذاره
می خواهی بری حمام با خودت ببرش با آب بازی فراوان.
من و پسرم هنوز هم گهگاهی با هم می ریم حمام البته با لباس، بیشتر به منظور آب بازی هستش. دوتا عینک شنا می زنیم و با هم مسابقه می ذاریم که کی بیشتر می تونه سرش توی آب نگه داره.
اگر گلدان در خانه دارید با هم گلدان ها را آب بدهید و برگ هایش را تمیز کنید.
و ..... خیلی کارها را میشه با هم انجام بدهید
پسر شما یواش یواش باید کار خونه هم یاد بگیره درسته؟؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جوون بله آخه مشکل عمده من با پویاست که تمرکزش افتضاحه منم دقیقا به خالم همینو گفتم یکی هزینه بالا یک دیگه هم این که همه جا نیست و خیلی هم زمانبرهست درمورد این که نرم افزارشو میدن تو خونه و اینها هم اطلاعی نداشتم خودمم اصلا بهش فکر نمیکنم اما یه چیزی هست که درمان دارویی راحت ترین روشه تو ایران شاید درست نباشه اما چون سریع هم نتیجه میده داره خوب جا میوفته
منم هی منتظرم که بهم زنگ بزنن برم کلینیک نه به اون موقع که نمیخواستم برم نه به حالا که این همه چشم انتظارم
سلام مامانای گل خوبید؟؟؟
ممنون نازی جون از راهنماییت دیروز کلی من و همسرم با رادوین وقت گذروندیم این بچه عاشق با ما بودنه ولی حیف که وقتمون محدوده. دیشب کلی خوش اخلاق بود رادوین خیلی شیطونه ولی خدا رو شکر بی قرار نیست مثلا عاشقه اینه رو مبل لم بده تی وی ببینه من و باباش هم کنارش دراز بکشیم. یه کم خودخواه و لجباز هست و من اینو میذارم به دلیل رفتار خودمون باباش سخت گیر بود و من سهل گیر.
تو کارای خونه کمک میکنه مثلا گردگیری (بروش پسر بچه 3 ساله)، تی کشیدن (همه جا رو بیشتر کثیف میکنه)، جدیدا لیوانا رم میشوره (ای جانممممممممممم دلم میخواد قورتش بدم) ولی اتاقشو همش بهم میریزه بجز زمانایی که خودش بخواد تمیز بشه.
دیروز داشتم دست و صورتشو میشستم لباسام یه کم خیس شد دیدم اومد بزور لباسامو درآورد و یه سری دیگه تنم میکنه (از وقتی میره مهد حس میکنم درکش داره بهتر میشه). البته از 1 سالگی دوست داره اون لباسامونو تعیین کنه که چی بپوشیم مثلا واسه من همیشه لباس صورتی میاره برا باباش قرمز و زرد
سلام دوستای گلم روزتون بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر.....وای که دوباره من تو دوراهی گیررررررررررررکردم...............وقتی علی رو با بقیه بچه های بیش فعالی مقایسه میکنم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم............اخه میدونید کلا علی بچه ای ستش که معاشرتی هستش..مثل ادم بزرگها.....اعتماد به نفس قوی هم داره.....تو تموم کارها به من کمک میکنه.............حتی لباسها رو مرتب تا میکنه وهرکدوم رو تو کشوی مخصوص میزاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خودم که مطمئنم مشکل پسرم فقط حرکتی هستش....خیلی هم حرف شنو هستش....فقط گاهی تو مهمونی و....لجبازی میکنه..اونم گاهی....الان موندم با توصیفات نازی جون دارو بدم؟؟؟؟ندم؟؟؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟اصلا نمیخوام علی ریتالین بخوره؟؟؟بازم بحثهای قبلی.........واقعا تو دوراهی و عذاب وجدان گیر کردم.........نمیدونم...
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جون خوبی خانمی؟؟؟؟؟ مونا جون کاش علی رو ببری پیش یه روانشناس به نظر منم با توصیفاتی که میکنی شاید علی بیش فعال نباشه. پسر منم خیلی خیلی شیطون و کنجکاوه ولی به این راحتی نمیتونم بگم بیش فعاله چون با تغییر رفتار ما عوض میشه و تو بعضی جاها شیطنتش به اوج میرسه مثل مراکز خرید. من فکر میکنم پسر من لجبازه و پر انرژی.
پیش هر روانشناس یا روان پزشکی هم که بردی شرح حال کامل بده حتی دارو خوردنشم بهشون بگو بذار پزشک با دید باز تصمیم بگیره. من اگه مجبور باشم و لازم باشه به صلاحدید یه دکتر حاذق به رادوین دارو میدم ولی ترجیحم رفتار درمانیه تا دارو درمانی.
من امیر مهدی رو بردم پیش یه روانشناس و یه روانپزشک هردویشان بر این هستن که امیر بیش فعاله و باید دارو بخوره من دوست دارم رفتار درمانی بشه تا دارو درمانی لطفا کمک کنید؟
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

2810