2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981055 بازدید | 11748 پست
پویا هم دیگه داشت نرم میشد بعدش دیگه شروع کرد با پویا گرم بگیره و به شوهرم گفت به پویا بگه یه اسباب بازیها رو پرت کنه شوهرم هم به پویا گفت هوش ورم شروع کرد مسخره بازی و پویا شروع کرد بخنده و دیگه رفت سراغ اسباب بازی بعدم هوش ور با دکتره صحبت کردن که ما یه کلمش نفهمیدیم اما تنها چیزی که فهمیدم این بود که میگفت دکتر برام جالبه که این دوتابچه کاملا متفاوتن و پیام حق پویاروخورده و میگفت من امروز چیزهای زیادی یاد گرفت برای من جالب بود که اینقدر متواضعه منظورش این بود که درمورد دوقلوها و واکنشهاشون یاد گرفتم
بعد هم شوهرم رو به اتفاق بچه گفت برن بیرون و ازمن خواست که براش 3 تا خصوصیت منفیشونو بگم منم براش گفتم بعدهم بهش گفتم حالا بچه های من بیش فعال هستن یا نه گفت نمیشه به کسی برچسب زد همه ما آدمها به نوعی برخی از خص.صیات بیش فعالی رو داریم و یه چیز نسبیه بعد به دکتر گفت که فکر کنم دوتاییشون اضطراب عمقی دارن و رفتارهای وسواس گونه
بعد بهم گفت باید یک ماه و نیم هر هفته دو جلسه ببرمشون کلینیک نمیدونم برای چی گفت باید باهاشون کار بشه و هردوشون رو هم جدا ازهم و با یک کاردرمان اگر بعد از این مدت رفتارهاشون حل شد که هیچی اگر نه مطمئنا نیاز به دارو خواهند داشت
اولش میخواست سه جلسه تو هفته بذاره اما من چون شهرستانی بودم دلش سوخت و بهم گفت دو جلسه در هفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه هر جلسش هم 30 تومنه به غیر از مشکلات رفت و آمد
نازی جون مونا جون و پروین جون نظرتون چیه نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم این مشکلات بچه ها با این جلسه ها رفع بشه مگه چی کار میکنن
میشه کمک کنین که ادامه بدم یا ...
فقط میخوام بدونم موثره یا نه ؟ میترسم اینهمه رفت و آمد و سختی و هزینه بعدش هم مجبور بشم دارو بدم......................................................................................................من خودم مشکلی ندارم اما شوهرم ول کنم نیست مطمئنا بهم میگه فقط دوست داری منو اذیت کنی نمیدونم با اون چی کار کنم
سلام عزیزان
شعله جون ایشالله مشکل هر دو گلت حل میشه ببینم هوش ور هم تو همون موسسه رشده؟؟؟؟ آخه منم واسه رادوین 23 اردیبهشت وقت گرفتم که ببرمش پیش دکتر پیشیاره فکر میکنم واسه اینم جلسات کار درمانی و گفتار درمانی بدن. اگه حس میکنی جواب میده ببر مطمئنا رفتار درمانی خیلی بهتره ولی ممکنم هست جواب نده که خودتو آماده کن چون من کلی الکی هزینه گفتار درمانی و مشاوره های بیخود کردم هر چند پشیمون نیستم چون اگه اون کارا رو نمیکردم الان عذاب وجدانم بیشتر بود شما هم که باید دوبل خرج کنی خدا به دادت برسه خواهر امیدوارم یه روزی هر دوشون جبران این فداکاری و محبت ها رو بکنند و هر روز بیشتر از قبل بهشون افتخار کنی آمین
شعله عزیز منتظر بودم که بیایی و برامون از نتیجه کار بگی، من هم پیش هوش ور رفته ام خیلی خوبه. یعنی طرز برخوردش خوبه.
در مورد پسرم همون جلسه اول گفت بیش فعاله، شک نکن. من تا اون موقع پسرم را پیش تهرانی دوست، جلیلی، برده بودم و هر دو گفته بودن که بیش فعاله.
این موضوع مربوط به سال هشتاد و شش هست. وقتی با قاطعیت گفت که بیش فعاله دیگه واقعا هیچ شکی برام باقی نذاشت ولی بهم گفت که هفتاد درصد بیش فعاله و سی درصد اختلال تمرکز و توجه داره. گفت که شانس خیلی زیادی دارم که در سال های آینده بیش فعالی اش رفع بشه. که خوشبختانه همینطور هم شد.
به من پیشنهاد جلسات کاردرمانی و بازی درمانی داد که من به خاطر دوری مسافت ازش خواستم محل نزدیک تری را به من معرفی کنه که این کار را هم کرد. پانزده جلسه کاردرمانی و بازی درمانی رفتیم تقریبا موثر بود ولی خیلی از کارها را یاد گرفتم که در خانه خودم انجام بدهم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شعله جان می دانم که این جور کارها مستلزم صرف هزینه های گزاف، وقت های طولانی، گرفتاری های زیاد و .... هست ولی هیچ کس نمی تونه به شما با قاطعیت بگه که این جلسات موثر هستند حتی خود هوش ور هم اگر ازش با قاطعیت بپری میگه هیچ چیز صددرصد نیست.
شاید بری و به امید خدا درصد زیادی از مسائل حل بشه ، شاید هم اصلا هیچ تاثیری نداشته باشه.
من همسرم زیاد موافق این برنامه ها نبود ولی همیشه بهش می گفتم ما به عنوان پدر و مادر وظیفه داریم که تمام سعی مان را بکنیم تا این اختلال برطرف بشه حالا اگر نشد این دیگه از بدشانسی ما و پسرمان هست حداقلش اینه که در آینده به خودمان نخواهیم گفت ای کاش این کار را کرده بودم.....

ولی این را بدون این جور برنامه ها اصلا قطعیت نداره. مثلا نوروفیدبک را چهار سال پیش دکتر رستمی برای پسرم تجویز کرد ولی گفت باید حتما هشتاد جلسه بیایید هفته ای سه روز به احتمال هشتاد درصد بهبودی حاصل می شه ولی اثر این برنامه حداکثر تا ده سال هست. هر جلسه هم پنجاه هزار تومان بود.
من ده جلسه پسرم را بردم ولی هم خودم و هم خانمی که مسئول آموزش بود به این نتیجه رسیدیم که پسر من در شرایط بحرانی نیست که این همه نیازمند هزینه و توجه باشه و برای همین دیگه ادامه ندادم.

پس خودتان باید تصمیم بگیرید . همه جوانب را ارزیابی کنید مخصوصا شما که شهرستان هستید. هزینه، رفت و آمد، خستگی خودتان و بچه ها ، و ......
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها ازتون ممنونم اگه شما نبودین معلوم نبود با این اطلاعات کم من باید چه تصمیمی میگرفتم آخه متاسفانه این یه مشکلیه که نمیشه بری و به همه بگی و ازشون مشاوره بخوای چون اولا فرهنگ ها مشکل دارن و ثانیا اطلاعاتی هم ندارن این مساله رو باید با کسی درمیون گذاشت که تجربه کرده باشه نازی جون از این که مثل همیشه کامل جوابمو میدی ممنونم
واقعیتش من واقعا برام سخته بردنشون اونم دست تنها نمیدونم اصلا نمیتونم تصمیم درستی بگیرم میترسم برمو هیچی به هیچی
راستشو بخوای شوهرم میگه این دکترها این تزها رو میدن که پول در بیارن این همه ببریمشون آخرسرهم فرقی نکنن اونوقت چی میشه
گفتم حالا به هوش ور یه ایمیل بدم ببینم جوابمو میده یا نه
ماریانا جان عزیز من اصفهان هستم ممنونم واقعا این دوبله خرج کردنش دیگه زور میگه اما من به قول شما دلم نمیخواد یه روزی برسه که بگم ای کاش...
سلام شعله جونم...منم خیلی منتظر بودم تا بیای و نتیجه رو بهمون خبر بدی..........شعله جون اگه نظر منو بخوای که سر خود جواب نمیدم من هر جلسه که علی رو میبرم شاهرخی کلی ازش خواهشمیکنم که علی رو برا نوروفیدبک و کار درمانی معرفی کنه....ولی ایشون بهم میگن فعلا درمان بیش فعالی حداقل در ایران دارو درمانی هست ...واین روشهای جدید هم به نوعی کسب تجربه هستن وهم نوعی پولکی...........ایشون بهم گفت من مریض هایی دارم که نزدیک 60 جلسه نوروفیدبک شدن ولی باز هم بایددددددددددددد دارو بخورن...خلاصه همیشه منو قانع میکنه که بهترین روش در زمان فعلی دارو هست................درمورد دوقلوهای شما هم نه میشه گفت نه....نه میشه گفت که بری.....والله من نمیدونم ایشون میخواد چه کارهایی انجام بده که جایگزین دارو باشه؟؟؟؟والله من هنوزم که گاهی داروی علی رو فراموش میکنم نمیدونی چه کارها که نمیکنههههههههههه........در ضمن د کتر به من گفت این بچه ها بایددددددددد در سنین مدرسه باشن تا بشه باهاشون بازی درمانی و نوروفیدبک رو انجام داد.....
به هر حال امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جان شرمنده نبودم رفته بودیم مهمونی ولی دل تو دلم نبود بیام اینجا ببینم چه خبره نمیدونین تو دلم چه آشوبیه خیلی تنهام
میترسم به قول تو همش یه حالت آزمایش داشته باشه و هدر دادن پول بهم گفت 10 روز دیگه بهم زنگ میزنن که کی برم تا اون موقع منتظر نظراتتون هستم دلم نمیخواد اشتباه تصمیم بگیرم
میدونی مونا نمیدونم توی این جلسات میخواد چیکار کنه که این رفتارها تغییر کنه تازه بعد این همه اگه جواب نداد درمان دارویی
توروخدا نگین این چه قدر تنبله ها به خدا اگه بدونم کار موثری هست اگه قرار باشه در هفته دوبارهم برم تهران میرم اصلااااااااااااااااااااااااااااا برام مهم نیست اما نمیدونم چرا این قدر شک دارم به نتیجه این کار
میدونین هوش ور خیلی خوشش اومده بود از این که دوقلوهستن و هر کدوم یه خصوصیت اخلاقی کاملا متضاد هم
2810