2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981961 بازدید | 11748 پست
به نظرت برای چند سال باید دارو مصرف کنن

یه خانمه که اومده بود مشاوره می گفت پسرش از 7 سالگی تا 11 سالگی داره خورده

و عوارضش فقط کم اشتهایی بوده براش
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
وقتی می باره از همه طرف می باره برات امروز از مطب دکتر زنگ زدن و گفتن دکتر امروز نمیاد مطب حالش خوب نیست
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان لیلا
عوارض ریتالین یا همون تیکها پس از چند ماه خودش رو نشون داد .

پسر منم فقط موقع کارتن دیدن آروم و ساکت بود متاسفانه ماهم که ظهر ها خسته بودیم میذاشتیم هر چقدر دلش میخواد نگاه کنه ...حالا به شدت وابسته شده و برامون خیلی سخت شده کم کردن این وابستگی شما اشتباه مارو تکرار نکن بیش از 2 ساعت نزار نگاه کنه بیشتر باعث عدم تمرکز میشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهاره جون انشاالله به زودی مادرتون خوب بشه.

مامان لیلا جون بهتره اینقدر ناامید نباشی.انشاالله با کلاسهای آموزشی بهتر میشه.بیشتر بچه های بیش فعال قدرت یادگیری خوبی دارندوالبته به شرط اینکه والدین بتونند راهکارهای مناسب رو بهشون یاد بدهند.عادت زیاد تلویزیون دیدن هم به تدریج از سرش بندازید.شاید یکی از دلایلی که تمایل نداره بیاد بیرون اینه که ذهنش مشغول کارتون دیدن شده.اگر تایم مشخصی رو براش تعیین کنید خوبه و بیشتر وقتش رو ببریدش پارک تا حسابی بازی کنه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
فریال جون از مطالب مفیدت ممنونم.انشاالله روز به روز پسرت پیشرفت داشته باشه...

کاترینا جون خسته نباشی.فکر کنم پسرت میرفت اول دیگه؟؟در مورد حرف بدزدنش هم بهتره به معلمش بگین باهاش حرف بزنه که این حرفهارو دیگه نگه.بچه ها به حرف معلمشون بیشتر اهمیت میدن.اتفاقا خوبه به وسایلش اهمیت میده.پسرم کلاس اول بود اوایل سال همش وسایلش رو گم میکرد و زیاد براش مهم نبود.به معلمش گفتم و باهاش حرف زد که مراقب وسایلش باید باشه و دیگه بیشتر مواظب بود.مطمئن باش یه مدت از سال تحصیلی بگذره بهتر میشه.پسرمنم اوایل کلاس اول خیلی حساس شده بود.ولی یه مدتی که گذشت بهتر شد
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به همه دوستای عزیزم
امیدوارم خودتون و دسته گلاتون خوش و سلامت باشین
چند نبودم از پستا عقب موندم برم بخونمشون
پسرک مام داره میره آمادگی در واقعآمادگیشون مهد کودکم داره من از صبح ساعت 7/30میبرمش تا 1ظهر کلاسای آموزشیشون از 9شروع میشه تا11/30
این دوهفته که فعلا بدون ریتالین رفته و شکایت خاصی ازش نکردن .از نظر آموزشی هم خیلی خوب بوده سوره توحیدو یاد گرفته .صلوات و معنی بسم الله الرحمن الرحیمم یاد گرفته از نظر آموزش نظم پ انضباط هم یه خورده بهتر شده گفتارشم هرروز بهتر میشه شکرخدا
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
خوندم.با بعضیا ذوق کردم مثل کارای نانا با بعضیام متاثر شدم مثل دردسرایی که پروین جون کشیده.دوستان همه راهنمایی کردن دیگه حرفی برای من نمونده.ولی نظر شخص من اینه که وقتی امیر فاضل مشکل درسی نداره خیلی حرص کارای دیگشو نخور بذار یه خورده مستقل تر شه همسرت درست میگه خیلی باش نرو مدرسه اینجوری وابسته تر میشه این مشکلاتم به مرورحل میشه همه بچه مدرسه ای ها این مسایلو دارن اگه خودت حساس بشی گل پسرتم حساسترمیشه خوندم دیکته بیست شده خیلی عالیه .حتما تشویقش کن.
نازی پسر منم زیاد نمیتونه با هم سناش درست ا تباط بگیره یا خیلی دوسشون داره بغلشون میکنه بوسشون میکته خوراکیاشو بهشون میده یا هولشون میده کتکشون میزنه.
سومیسو برای موفقیت پسرت خوشحالم اتفاقا یکی از رفتاری بد پسر منم پاشیدن خاک به بچه های دیگس و اینکه به عواقب کا اش اصلا فکرنمیکنه.ولی مطمینم به مروردرست میشن و اینطوری نیست که نگران باشی با این رفتارا بزرگ شن بابا این از خصوصیات بچگیه چرا ما توقع داریم مثل آدم بزرگا رفتارکنن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
من مشکل پسرمو کامل برای مربی مهد توضیح دادم به نظرم یلی خوب بود مربیش خانم فهمیده ایه اتفاقا وقت بیشتری براش میزاره .برای ریتالینم گفت فعلا لازم نیست بدینما باش کنا میایم اگه لازم باشه بهتون میگم.پروین جون میخوام شنبه کادودرمانی کنم برای مربی و کمک مربی کارت هدیه خریدم.
یکی از دوستان بهم گفته اصلا از دارو استفاده نکن و این موسسه رو بهم معرفی کرده WWW.PAARAND.ORG حالا نمی دونم چیکار کنم
مامان لیلا جون همه ما وقتی که شنیدیم بچه هامون بیش فعالن وباید دارو مصرف کنند داغون شدیم خود من که الان به راحتی به پسرم ریتالن میدم و برا پیدا نشدنش خیلی عذاب کشیدم نمیدونید اون روزای اول چقدر سخت بود برام خوشبختانه روی پسر من با اینکه سه ساله دارم بهش میدم عوارضی نداشته جز بعضی وقتا که کم اشتها میشه که تدابیری که فریال جون نوشتن بسیار عالی بود منم همش شبا براش غذاهای مقوی مثل گوشت جیگر یا انواع مغز ها رو تهیه میکنم و اون روز هایی که بی اشتها میشه شب بهش اینا رو میدم تا جبران روز بشه من خودم اون موقع ها زیاد مشاوره میرفتم و وقتی از مشاوره میومدم خیلی احساس ارامش میکردم الن هم که اینجا هست ودوستان با نوشته هاشون به ادم ارامش میدن
دیروز بردمش کلاس ژیمیناستیک مربی بیرونش کرد گفت خانم حرف گوش نمیده قوانین رو نمی دونه و نظم پذیر نیست گفت فکر می کنم براش زود باشه
بهاران جان شما از چند سالگیش فهمیدید که بیش فعاله

پسر من الان 3 سال و 11 ماهشه به نظر شما یک کم زود نیست