2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981814 بازدید | 11748 پست
سلام
بهاره جون موفق باشی امیدوارم رکسانا نوازنده خوبی بشه و کلاسش شروع و پایان خوبی داشته باشه.

پسر ما هم میره مدرسه و میاد با معلمش چند باری برخورد کردم چیزی نگفت فقط یه بار گفت پسرتون خیلی دوست داره روی یک نیمکت تنها باشه...از پسرم پرسیدم چرا دوست نداری کسی پهلوت باشه؟گفت چون جام تنگ میشه ..کیفم رو میزارم کنارم خوراکیهامو میزارم تو جامیز ...از هیچ کدوم از بچه ها هم خوشم نمیاد اونا هم از من خوششون نمیاد...

نمیدونم اینکه از بچه ها خوشش نمیاد پس چرا حرف عوض کردن مدرسه که پیش میاد زار زار گریه میکنه که نمیخوام از دوستام جدا بشم؟شاید یک نوع اضطراب جدایی هست .
داروهم این چند روزه ندادم خطش بد نیست ولی فکر کنم تمرکز نداره چون دوباره امروز معلم جابجاش کرده و گذاشته روی یک صندلی کنار خودش ولییییییییییییییییییییییی از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان عذاب وجدان دارم میترسم زمان رو از دست بدم ...میترسم در آینده دچار مشکل بشه و من خودم رو نبخشم که چرا به حرف دکتر اعتماد نکردم و داروش رو به موقع ندادم ...از طرفی تیکها تازه برطرف شده میترسم دارو بدم و اون تیکهای اعصاب خرد کن شروع بشه ...
خلاصه اینکه واقعا نمیتونم یه تصمیم درست و حسابی بگیرم .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جون نگران نباش.انشاالله مشکلی پیش نمیاد.راستش منم همین فکر شمارو دارم....توکل به خدا میکنیم و میسپاریم همه چیزو به خدا...
پسرمنم فعلا خداروشکر مشکلی براش پیش نیومده.امروز هم معلمش رو دیدم ازش راضی بود.خودم گفتم بذارش میز اول و با اینکه قد پسرم از دوستاش بلندتره گذاشتش جلو.احساس میکنم معلمش خوبه و به فکر دانش آموزاش هست.تا ببینیم این احساسم تا چقدر درسته...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان خیلی سخته نتونی تشخیص بدی کدوم کار به صلاح است و باید انجامش بدی؟و چه کاری رو نباید انجام بدی؟

پسر من الان تشخیص داده که دست خودش نیست و بچه ای رو که کنارش میشینه ناخواسته اذیت میکنه میترسم این حس که هیچ کس ازش خوشش نمیاد تو وجودش نهادینه بشه و تا ابد باهاش بمونه و بشه یه موجود سر خورده ...از طرفی پارسال که ریتالین میخورد هم همین بنا و بساط بود فقط کمی ارومتر بود و تمرکزش بهتر
از طرفی این همکلاسیش ابوالفضل هم دست پسر منو از پشت بسته فعلا همه اش حرف ابوالفضل هست یعنی در واقع اذیت کردنای پسر منو تحت الشعاع قرار داده ...چی بگم والله

نازی جان شما هیچ وقت از اینکه ریتالین ندادی پشیمون نشدی؟هیچ وقت با خودت نگفتی اگه بهش دارو میدادم اینطوری میشد یا اونطوری نمیشد؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همه دوستان
پسر من که همچنان تو حال و هوای تابستونه این چند روز رو هم که رفته با اینکه مشقهاش خیلی کم بوده ولی کلی باهاش در گیر بودم که بنویسه ریتالینم هم تموم شده چند تا دارو خونه هم رفتم نداشتن اگه شما دارین و نمیدین بفرستین برا من خخخخخخخخخخخخخ
پسر من خیلی فعالیتش زیاده منم یه مدت بود بهش نمیدادم ولی دیدم رفتارش دست خودش نیست ومرتب این پسر کوچیک رو میزنه به دکترش گفتم میگه این بچه ها دست خودشون نیست یهو یه حسی میاد واونا هم میزنند
پروین جون یسری نوشتی که اگه بچه هامون بیماری جسمی داشتن دکتر هر چی تجویز میکرد میدادیم حالا چرا برا این مشکل روحی بچه ها دودل هستیم
خدا رو شکر من هم خیلی خوشحال میشم میبینم بچه ها بدون دارو میتونند سال تحصیلی رو سپری کنند برا پسر منم دعا کنید چون علاوه بر عدم تمرکز رفتار هاش هم ازار دهنده هست میدونید وقتی میبینم مرتب بی خودی این پسر کوچیکه رو هم میزنه میترسم زدن برا اون هم یه امر عادی بشه و وقتی من با عصبانیت دعواش میکنم مطمئنا از لحاظ روحی رو جفتشون اثر میذاره
پروین جون
این آقا پسر خوش تیپ ما با کی بیشتر احساس راحتی میکنه و حرفاشو میزنه؟؟
با شما با پدرش یا خواهرش یا یکی از بچه های خواهران برونته؟
اگه با خودت خیلی راحته و حرفاشو میزنه که نور علی نور
باهاش حرف بزن و غیر مستقیم از ش بپرس ببین چرا فکر میکنه هیچ کس ازش خوشش نمیاد و چرا اونم از کسی خوشش نمیاد؟
البته مستقیم نپرس و درباره اش مستقیم هم حرف نزن
فضائی درست کن که همه حرفهاشو بهت بگه تا بفهمی مشکل کجاس
من که صاحب نظر نیستم ولی فکر نمیکنم یکی دو هفته یا ماه نخوردن ریتالین اثر خیلی سوئی بزاره
فکر میکنم کمی صبر کن و سعی کن باهاش حرف بزنی و ازش حرف بکشی
بدون اینکه حس کنه داری بازخواستش میکنی
حتما حتما کتاب به کودکان گفتن از کودکان شنیدن رو بگیر وبخون
بسیار جالبه
قشنگ یاد میده با بچه چطور حرف بزنی
باید ریشه مشکل رو پیدا کرد
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سومیسو جون
پروین جون
ممنون از دعاتون
باور کنین استرس دارم:))
بهاران جون
گیر نده:))
چون خودت گفتی گیر میدی گفتم ها
ببین گاهی بچه باید مشق ننویسه و بره مدرسه و معلم توبیخش کنه تا بفهمه مسئولیت مشق نوشتن با خودشه و عواقب ننوشتنش هم پای خودش
اخه میدونی بهاره جون مشکل کجاست پارسال هم چند بار گذاشتم بدون مشق رفت مدرسه معلمش هم زنگ تفریح یا ورزش که خیلی هم دوست داره نگهش داشت تا مشق هاش رو بنویسه اما این خیالش هم نبود
میدونید با بقیه کار ندارم ولی پسر من با ریتالین از این رو به اون رو میشه خودش میاد میشینه مشق مینویسه خیلی هم خوش خط تر مینویسه باور کنید منم دوست دارم یه روزی برسه که دیگه نخوام بهش دارو بدم
پروین عزیزم میدونم چی میگی.تصمیم گیری برامون سخت شده.من همش به خودم میگم این همه بچه توی مدارس مشکل تمرکز دارند یعنی همه باید ریتالین بخورند و هزار جور فکر دیگه....الان همون پسری که گفتید توی کلاس پسرته رو مشابهش رو توی کلاس پسرم خیلی دیدم.درسشون هم زیاد خوب نیست.ولی دارند بدون دارو درس میخونند.من دیگه نمیتونم خودم رو برای دادن دارو راضی کنم....از یه طرف دیگه میترسم براش ضرر داشته باشه نخوردن دارو.حالا چندروز دیگه وقت دکتر پسرم هست و ازدکترش این سوالات رو میپرسم.
برایت آرامش رو آرزومندم....
بهاران جون پسرت دوم بود دیگه؟؟ پسرم فعلا بدون ریتالین داره میره مدرسه.پارسال که ریتالین میخورد توی یه حال و هوای دیگه ای بود.الان دیگه ازم راجع به خیلی چیزا سوال میکنه.ولی پارسال زیادی تو خودش بود.البته فعلا اوایل سال هست و درسهاشون آسونه.ولی خداروشکر فعلا خوبه.شعر من یار مهربانم رو باید حفظ میکردند و خداروشکر حفظ شد.خودش با یه ذوقی همش برام میخونه...خداکمک کنه تا پایان سال همین طور بمونه....شما چندوقته ریتالین رو بهش میدی؟؟چه مقدار؟؟
سلام

امروز رفتم دنبال پسر تا از کلاس خارج شد و منو دید زار زار شروع کرد به گریه که بچه ها منو اذیت کردند مبصرها اسم منو بعنوان بچه بد نوشتند و کلی گله و شکایت که همیشه و هر سال داره و اعصابم رو خرد میکنه

رفتم پیش خانم معلمش که ببینم قضیه چی بوده ؟(حالا هر چی میخوام حساسیت نشون ندم و مزاحم معلم بنده خدا نشم مگه میزاره؟)...پرسیدم خانم پسر من شاکیه و میگه بچه ها اذیتم کردند ...گفت نه سرعت عملش بالا هست زود مینویسه و از جاش بلند میشه و میره سر نیمکت بچه ها ...امروز املا رو یه غلط کوچولو داشته ولی اصلا آروم و قرار نداره

در واقع خودش نوشتنش که تموم میشه میره سراغ بقیه و حواسشون رو پرت میکنه و مزاحمشون میشه اونام از خجالتش در میان

دوباره همون تراژدی همیشگی!همیشه اولهای سال همین بساط رو دارم چند روز دارو نمیدم و لی اینقدر شکایت میکنه و اعصابم رو خرد میکنه که مجبور میشم آخه فقط اعصاب من نیست خودشم زجر میکشه امروز میگفت دیگه مدرسه نمیرم اصلا مدرسه منو عوض کن ...من از خدام بود مدرسه شو عوض کنم ولی خود احمقش گریه کرد که نمیخوام از بچه ها جدا شم ...امروز صبح یه دونه ریتالین رو نصف کردم که بهش بدم اما باز به خودم نهیب زدم صبر کن چند روز دیگه هم صبر کن

انگار این پسر نبود خدا به من داد یک مامور عذاب بود که فرستاد برای زجر کش کردن من ...از مدرسه تا خونه هم همش حرف زد و شکایت کرد اینقدر اعصابم رو خرد کرد که نزدیم بود تصادف کنم .

هر چی باهاش حرف میزنم هرچی میگم کاری به کسی نداشته باش سر نیمکت بچه ها نرو اصلا انگار به دیوار دارم میگم .

خلاصه اینکه من فردا بهش ریتالین میدم اصلا فوقش میمیره از مردن که بالاتر نیست مرگ یکبار شیون هم یکبار

مطمینم فردا که ریتالین بخوره تیکها شروع میشه و باید مرتب برای هر کی میبینتش توضیح بدم چرا چشماشو بهم میزنه؟چرا دهنش رو باز و بسته میکنه؟چرا همش فکش رو جلو میاره؟...از فردا معلم ورزش یه نسخه ای برام میپیچه...معلم بهداشت یه حرفی میزنه ناطم میگه ببریتش دکتر ...مدیر یه چیز میگه...کاش لااقل عوارض ریتالین اینقدر مشهود نبود
بهاره جون
مگه این حرف حساب حالیشه که من باهاش حر ف بزنم؟تازه دایم هم طلبکاره همش میگه بپه ها اذیتم میکنند امروز صد بار گفتم آخه چرافقط تو رو اذیت میکنند؟چرا مبصرها اسم تو رو مینویسند؟چرا؟چرا؟چرا؟

ولی میدونم دست خودش نیست بیخود نیست میگن اختلال بیش فعالی ...اختلاله اختلال و با حرف زدن هم درست نمیشه
سومیسو جان راستش رو بخوای الان که ریتالینم تموم شده و فعلا گیر نمیاد خیلی پسرم اذیت میکنه در صورتیکه پارسال که ریتالین میخورد خودش میومد مشق هاش رو مینوشت ومن در اخر میدیدم درست نوشته یا نه و غلط هاش رو میگرفتم ولی الان کلی کلافم کرده دوست دارم زودتر ریتالین رو گیر بیارم
اره پسرم کلاس دومه سه چهارم باید صبح بدم سه چهارم هم بعدارز نهار و نیم ساعت قبل از شروع درس
سومیسو جان پسر شما فعالیتش زیاد نیست پسر من فعالیتش خیلی زیاده یه چیزی میگم و یه چیزی میشنوید تازه ریتالین میخوره مثل یه بچه معمولی میشه
پسرم هنوز به یار مهربان نرسیدن تازه درس اول کتابخانه کلاس ما هستند امروز باید از روی این درس یک بار بنویسه و رو خوانی این درس رو تمرین کنه