2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981182 بازدید | 11748 پست
یه جمله جدید که جدیدا زیاد استفاده میکنه اینه ""کی گفت یه کارو کنی؟؟"" منظورش کی گفت اینکارو کنی ، به تقلید از من که بهش میگم البته با فریاد بهم میگه و هر جا بر وفق مرادش نباشه و مخالف میلش رفتار بشه اینو میگه
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
مامان حسن جون
راجع به نقاشی بهش زور نکن ، هرچی بیشتر متوجه شه که میخوای حکم کنی بیشتر فرار میکنه با بازی و گول زدن و تشویق به خوراکی یا بازی و سی دی مورد علاقش سعی کن باهاش کار کنی ولی سعی کن حتما با مداد دست گرفتن آشناش کنی البته بدون تشر و تشنج و استرس
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
شقایق حال خودت و پسرات خوبه؟اتفاقا دیشب با خودم میگفتم چرا شقایق پیداش نیست.

پسرم فعلا خوبه ببینم تو فصل مدارس چه کار میکنه؟امروز دخترم رو رسوندم کلاس کامیوتر یکی از دوستاش به نام مهسا جلوتر از ما پیاده شد تیپ و سر و وضع آنچنانی داشت ...پسرم گفت مهسا اینهههههه؟عجب چیزی هم هست..

کلا گاهی اوقات حرفهایی میزنه که متعجب میشیم و گاهی برای یه موضوع کوچولو اینقدر گیج بازی در میاره که پاک ناامیذ میشم.

مامان حسن بازم این شعر رو مینویسم:

گهی خشونت و تندی گهی عطوفت و مهر نشان و مظهر بیم و امید مادر بود
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیزم

مامان حسن جون منم با شعری که پروین جون گذاشته موافقم.میدونم چه حالی داری.یادته منم هفته پیش پسرم رو تنبیه کردم.ولی از اون موقع به خودم قول دادم تنبیه رو بذارم کنار.البته اگه این اعصاب آرومم بذاره!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بهاره جون آفرین.خیلی خوبه بشه توی اوج عصبانیت خونسرد باشیم.

افشیده جون منم قبلا زیاد سر پسرم داد میزدم.اونم خیلی داد میزد و هیچ نتیجه ای هم نداشت.سعی کن دیگه سرش داد نزنی.خودت میدونی که اوضاع رو بدتر میکنه.

پروین جون چه پسری داریا!!! از الان دقتش به خانما زیاده!!! این نشون میده داره بزرگ میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن
خدا نکنه عزیز م
شعر پروین رو بخون
سعی کن ای بی استو فعال کنی
خیلی سخته و لی نشد نداره
منم دیشب نزدیک بود رکسانارو نیشگون بگیرم که ای بی اسه به دادم رسید:)

شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
پروین جون
برای پسرت زدم به تخته
ماشالا دقتش اونجا که لازمه خوبه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
بچه ها
خدائیش اون راهکارهای کنترل خشم که چند روز پیش گذاشته بودم حاصل 35سال مجاهدت وخون دل خوردنه ها
واقعا کاربردیه
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخونین وانجام بدین
خیلی موثره

منم دائم گزارشمو مینویسم چون اینطوری یه ترمز دیگه رو هم فعال میکنم: این تاپیک رو:))
یعنی فکر اینکه به شماها چی بگم اگه مواظب رفتارم نباشم باز خودش بازدارنده اس برام:)
همینه که گروه درمانی میتونه انقدر موثر باشه ها
آره سومیسو جون و بهاره جون پسر من برای خوراکی و دخترهای خوشگل و بازیهای رایانه ای حسابی دقت میکنه ...

کلا فکر کنم از اون مردهایی بشه که به شکم و زیر شکمش خیلی اهمیت بده خخخخخخخ

فاطمه خانم فکر کنم قرار بود دخترت رو ببری دکتر ببینی بیش فعال هست یا نه ...چی شد بردی؟بیا نتیجه رو برامون بگو
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
من امروز به خودم ول دادم ای بی اسمو حسابی فعال کنم.
پروین جون کلی به حرف پسرت خندبدم شیطون .فکر کنم خیلی زود عروس دار بشی اونموقع یه تاپیک میزنیم به اسم مادر شوهر های گرفتار ههههههههه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
اگه خدا بخواد فردا بعداز ظهر عازم تهرانیم .دوشنبه پیش گفتاردرمان وکاردرمان اموزشای قبل از دبستان و صالح پور وقت دارم سه شنبم کلینیک اتیه و اجلوییان وقت دارم
دعا کنین همه چی به خیرو خوشی بگذره
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
به خاطر شکاف کام پنهانی که پسرم داره زبون کوچیکش دوشاخس این باعث میشه پسرم تو دماغی حرف بزنه ببینم دکتر چی میگه اگه لازم بشه عملش میکنیم.گفتار در مان میگفت لازم نیست با تمرین رفع میشه حالا ببینم دکتر چی میگه
مامان حسن و مامان بیتا امیدوارم با خوشحالی و رضایتمندی از پیش دکتر برگردید حتما بیاین برامون بنویسین نتیجه رو

آره مامان حسن 20 سالگی دومادش میکنم طبقه بالا رو هم براش میسازم تا ور دل خودم باشه
2810