2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981055 بازدید | 11748 پست
سلام

نازی جان پسر من اول به شنا علاقمند بود فرستادمش چند جلسه رفت هنوز هم داره میره ولی به علاقمندی اوایل نیست بعد گفت اسکیت دوست دارم اونم 10 جلسه رفت و با شنا تداخل پیدا کرد مجبور شدم اسکیت رو کنسل کنم حالا میگه به جای شنا منو ببر رباتیک ...اینکه بچه های بیش فعال کاری رو به اتمام نمیرسونن در موردش صدق میکنه البته شنا رو میخوام مرتب بفرستم ولی میخواستم بپرسم پسر شما هم همینطوری بود؟و برای اینکه کاری یا کلاسی رو به اتمام برسونه و از این شاخه به اون شاخه نپره چکارش کنم؟

مامان حسن پسر من هم درک درستی البته از ترس نداشت ولی حالا زود میترسه و استرس میگیرتش همش باید بهش آرامش بدم و بگم چیزی نیست .نگران نباش پسر من تو سن پسر تو اوج اذیت کردنهاش و شیطنتهاش بود الان خیلی بهتر شده.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم.شهیدی به نام علی آقا هست که خیلیا ازش حاجت گرفتند.منم چند وقت پیش برای پسرم نذر ایشون کردم.خدارو شکر پسرم داره بهتر میشه.همین ترس از دوش رو که خودمم تعجب کردم که دیگه ترسی نداره.آدرس تاپیکش رو میذارم.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=508992&postID=21198555#21198555
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستان .......خوبید؟؟امیدوارم همیشه سر حال و قوی باشین
من از چند هفته قبل که داغون بودم و کاملا درمونده بودم تصمیم گرفتم ایندفعه یه جور دیگه مساله رو ببینم ونیمه پر لیوان رو بعد سالها امتحان کنم.........چون واقعا گیر کرده بودم گفتم هر چه بادا باد....علی رو بردم و تو یه مهد خیلی مجهز و سابقه دار ثبت نام کگردم.....اول اینکه باید بهتون از روز ثبت نام بگم....اونروز علی با مدیر مهد نیم ساعتی گپ زد طوری که دیگه خودم داشتم خسته میشدم...از هر دری حرف زدن وکاملا متوجه میشدم داره از علی تست هوش میگیره یه جوری داره محک میزنه چطور بچه ای هستش....و بعد با کلی تعریف از استقلال واعتماد به نفس علی با ثبت نامش موافقت کرد و.خلاصه اونروز من تو مهد با خانمی اشنا شدم ک ازم خواست حتما علی رو برا تست هوش تو یک موسسه ببرم.......که دو هفته درگیر وقت گرفتن واومدن ورفتن بودم که خداروشکر بلخره دیروز موفق شدم از علی تست بگیرن.........پروین جون نازی جون وبقیه دوستای با تجربه من تو رو خدا نظرتونو بگید .........
دیروز که علی رو بردم تست خیلی جدی با کسی که تست میگرفت همکاری کرد مثل یک ادم بزرگ.......خودم هم از دور شاهد تست دادن علی بودم خدایی تست سنگین بود وگاهی خودم تعحب میکردم اینقدر راحت جواب میداد و دقیق وجدی بود......ححدود یک ونیم ساعت طول کشید و علی داشت کم کم خسته وکلافه میشد.......خودتون میدونید که تست شامل انواع سوالات عملی و سوال وجواب و هوش واشکال و ریاضی و................
خلاصه مراحل تموم شد و ضریب هوشی علی 136 دراومد...........ومسئول گفت جزئ کودکان باهوشه و پیشنهاد میکنیم تو کلاسهای تیز هوشان زیر 7سال شرکت کنه و منم فعلا ثبت نام کردم و منتظر تماس اونا هستم.....
دیروز خیلی خوشحال بودم ......چون یادتونه میگفتم راضی هستم باهوش باشه ولی شلوغی کنه؟؟؟؟؟؟ولی میتترسم این شیطنت روی هوشش تاثیر بزاره............وچیز دیگه اینکه مطمئنم وشش بیشتر از این درصده چون مرکز خیلی شلوغ بود علی کلافه شده بود و گاهی اصلا صداهارو نمیشنید و اینا همشون در تست تاثیر دارن و مسئول میگفت ما این درصد رو تا مدرسه رفتن قراره خیلی تغییر بدیم و بیشترش کنیم....
الان میخوام ازتون راهنمایی بخوام به نظرتون ببرمش کلاس تیز ؟؟؟؟؟؟؟؟علی5 سالشه......وشیطنت های خودشو که شماها بهتر میدونید داره..میترسم زده بشه از درسومدرسه و.....خلاصه اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم شدیدا به همفکری مادرایی با تجربه مثل شما نیاز دارم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مامان حسن

من الان مدتی هست که مطب گیشا نمی رم ولی شنیده بودم که می خواد اونجا تغییر کنه. من مطب سیدخندان می رم.

احتمالا مطب گیشا تغییر کرده. چون منم باید هفته آینده برم شنبه زنگ می زنم که وقت بگیرم بازم سئوال می کنم

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جان

پسر من تا حالا تنها کلاس هایی که رفته زبان بوده و فوتبال، یه دوره کوتاه اسکیت هم رفت که کاملا یاد گرفت و نیازی بود که ادامه بده .

در مورد زبان سه ترم واحد کودکان کانون پرورش رفت بعد با یک معلم بداخلاق مواجه شد با اینحال باز هم رفت وقتی تغییر منزل دادیم . اینجا هم می تونست بره ولی یک دفعه خودش گفت که دیگه نمی رم. با وجودی که پدرش خیلی اصرار داشت که بره من گفتم باشه نرو.
سه ترم وقفه افتاد. تا اینکه دوباره خودش گفت می خوام برم. الان رفته واحد نوجوانان خیلی هم علاقمند هست و خوب پیش می ره.

فوتبال هم خودش خیلی اصرار داشت که بره .

شنا هم یه دوره دو ماهه سه سال پیش رفت. یه دوره هم کلاس سوم که بود اجباری از طرف مدرسه رفت. کم و بیش بلده ولی هنوز از عمیق می ترسه ولی هرچی بهش می گم برو شنا رو تکمیل کن زیر بار نمی ره.

این کل کلاسهایی بوده که تا حالا رفته .

راستش من خیلی مایل نیستم کلاس های مختلف بره چون احساس می کنم خیلی زود خسته و کلافه میشه. برای همین با وجودی که پدرش خیلی اصرار داره حتما یه ساز یاد بگیره هنوز هیچ حرفی در این مورد بهش نزدم.

یه مقدار هم صبر و حوصله ام رو نگه داشتم برای دخترم .

به نظر من یه مقدار طبیعی هستش که بچه ها از این شاخه به اون شاخه برن تا علاقه و استعداد خودشون رو نشون بدهند. یه کم بیشتر مدارا کن . ولی در عین حال هم بهش تاکید کن که هدف از این کلاسها وقت گذرونی تنها نیست. باید ادامه دار باشه تا به صورت یه مهارت کامل یاد بگیره.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مرمر عزیز

پنج ماه اول بارداری ام بخاطر ویار سخت و مشکلات روحی دیگه خیلی سخت گذشت.

بله داروها موثر بود ولی الان باز هم تا حدودی اضطراب و ترس برگشته . فعلا دارم مدارا می کنم و از داروهای گیاهی مثل عرق اسطوخودوس استفاده می کنم ولی اگر شدت پیدا کنه احتمالا باز باید دارو مصرف کنه

وقتی خیلی مضطرب هست. ناخن می جوه، خوابش خیلی خیلی کم میشه و سطحی، اشتهاشو از دست می ده، حرکات تکانشی خیلی زیاد میشه.

زود به گریه می افته، حواسش خیلی زود پرت میشه

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مونا جان خیلی عالیه خیلی خوشحال شدم اول بخاطر اینکه علی رو گذاشتی مهد، اینطوری هم خودت راحت تر میشی و هم علی.

از این فرصتی که در خونه نیست نهایت استفاده رو ببر جهت تمدد اعصاب.

در مورد تست هوش هم واقعا تبریک می گم. گرچه من ایمان داشتم که علی بسیار باهوش هست و شیطنت هاش هم غیر معمول نیست.

در مورد کلاس های تیزهوشان یه مقدار دقت و تامل بیشتری به خرج بده. اینکه واقعا علی حوصله این سبک آموزشها رو داره یا نه ؟

علی تا حالا مهد هم نرفته و تحت آموزش خاصی نبوده شاید یه کم براش این کلاسها زود باشه.

نظر من این هستش که بذار یه مدت بره مهد، شرایطش رو در مهد دقیق ارزیابی کن. اگر مطمئن شدی که ظرفیت پذیرش کلاس های تیزهوشان رو داره حتما اقدام کن

منتظر خبرهای خوب از پیشرفت علی هستیم.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون آدرس دکتر صالح پور
آفریقای شمالی.خ گلفام. ساختمان گلفام .پلاک 68.طبقه 4.واحد25
موبایل منشیش 09334183715
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نازی این نقشه سه بعدی مغزو ته آتیه میگیرن الان که من وقت ارزیابی گرفتم چیکار میکنن؟تست هوشم میگیرن؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مونا جون برای گل پسرت خیلی خوشحال شدم .در مورد کلاسای هوش خودت بهتر بچتو میشناسی ببین ظرفیتش چطوره اگه میکشه و خسته وزده نمیشه خوب خیلی خوبه بذاری.ولی این طور بچه ها اگه خیلی جلو باشن برن مدرس زده میشن به نظرم بهتره با بچه های دیگه پیش برن از هوششون موقع خودش تو دبیرستان ودرای سخت تر میتونن استفاده کنن
سومیسو نذرت قبول باشه.منم اینقدر برای پسرم نذر کردم که خیلیاش یادم نمونده ولی واقعا از ختم 142000صلوات به نیت علی اصغر حاجت گرفتم.همچنین ختم قرآن.تا حالا سه بار قرآنو ختم کردم همشم نظر پسرم بوه
مامان حسن خیلی ممنون که آدرس رو گذاشتی

من سال 87 پسرم رو بردم آتیه . جلسه اول متخصص اعصاب مشاوره کرد و نقشه سه بعدی رو گرفتند. جلسه دوم دکتر رستمی ویزیت کرد و همون نقشه رو توضیح داد.

تست هوش هم گفتند بعد از کلاس اول می گیرن.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خواهش میکنم نازی جون انشااله هیچوقت گذرت به دکتر نیافته
منم شنیدپ تا بعداز 6سالگی هیچ تست هوش استانداردی برای بچه ها وجود نداره.اینو دکتر تنکابنی متخصص مغزو اعصاب کودکان بهم گفت
2810