2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
آخی عزیزی اکثر بچه ها از تظاهر به مریضی لذت میبرن. بله میدونم من از وقتی فهمیدم دختر دومم مشکل داره خیلی در این مورد تحقیق کردم همون دوستم الان زندگیش ماشالا عالیه ولی خیلی سختی کشیده بخاطر بیش فعالیش بخدا میگفت همش هم از دست فامیلاشون بوده اونجور که دوستم میگفت من فهمیدم بچه ها خیلی تیز تر از اینکه ما فکر میکنیم باشن چون تموم حرفها وحتی طعنه های اطرافیان رو با سن سه چهار سالگی درک میکرده و به تور ناخواسته بجای معقول رفتار کردن تمایل به رفتار های خیلی بد داشته . من قبلا هم گفتم تو رو خدا مواظب اطرافیان باشید که نکنه رو بچه ها تاثیر بد بزارن وحتی ذهنیت بچه طفل معصوم نسبت به خودشون بد بشه میدونیم که بچه ها وقتی دچار عذاب وجدان میشن نمیتونن خوب رفتار کنن ونا خوداگاه بدترین رفتارا ازشون سر میزنه بعضی از بچه ها هم طفلکا که تو خودشون میرن وافسردگی هم میگیرن
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
مامان حسن جان من بیچاره حتی امکان بردن دخترم رو به روانپزشک نداشتم . ولی دکتر متخصص اطفالشون خیلی کمکم میکنه اون به من میگفت اگه بچه دومم پسر باشه امکان بیش فعالیش کمتره پس با این حرف احتمالا اگه شما دختر بیاری امکانش کمتره که بیش فعال شه اخه اون میگفت دختر از فامیل پدر به ارث میبره پسر از فامیل مادر حالا نمیدونم چقدر درسته ولی من داییم الان تحصیلات عالیه داره یه نابغه به تمام معنا ولی الانم که لانه بیش فعاله و تیک داره فکش رو گاهی حرکت میده
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان من از نوروفیدبک استفاده کردم ...میگم که پستهای قبلی رو بخونی روز به روز گزارش نوشتم ...متاسفانه پسر من با نوروفیدبک بهتر نشد هیچ بدترم شد خیلی پرخاشگر و عصبی شده بود ...دکتر میگفت مغز داره داکنش نشون میده به خاطر همین این بدرفتاری عادیه ولی خود دکترر میگفت این حالت پرخاشگری 48 ساعت ادامع داره بعد بچه روز به روز بهتر میشه ...ولی من حدود دو ماه و 16 جلسه پسرم رو بردم هر روز عصبی تر میشد زوریکه دکتر خودشم مونده بود و میگفت من مریض داشتم که یا بهتر شده یا فرقی نکرده دیگه نداشتم کسی رو که بدتر بشه ...اینم از شانس منه

البته محیط مدرسه و معلم و بچه های کلاس هم خیلی نقش دارند یه معلمی باحوصله تر هست و مشکلات رو سر کلاس حل میکنه و یه معلمی مثل معلم پارسال پسر من بی حوصله هست و کوچکترین موضوعی رو به دفتر میکشونه و همه کادر مدرسه خبر دار میشن ...یه مشکل دیگه که من دارم چند تا از مامانای بچه ها با عرض معذرت فوق العاده فضول هستند مرتب آمار بچه ها رو میگیرند و به بقیه مادرها گزارش میدن یکی از مامانها تهرانی هست و به خاطر کار شوهرش اومده شهر ما اما متعجبم که از فرهنگ و شعور تهرانیها برخوردار نیست به قول بقیه مامانا کسی رو تو شهر ما نداره همین یه دونه بچه رو داره شوهرش از صبح تا شب سر کاره و این مامان تنها سرگرمیش بچه شه خونه شم روبروی مدرسه هست باور میکنید مرتب توی مدرسه هست؟میره خونه کاراشو میکنه زنگ تفریح میاد مدرسه دایم پشت در کلاس ایستاده و یه اخلاق بد هم داره که اگه بچه ای کار بدی بکنه به تمام مامانها میگه ...شنیدم مدیر مدرسه هم ازش ناراحته و چند باری تذکر داده که دم به دقیقه نیاد مدرسه ولی زورشون نمیرسه ...همه این عوامل دست به دست هم داده و آوازه بیش فعالی پسر من تا تخت شاه هم رسیده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
وای یه چیز وحشتناک که دوستم میگه اینه که اگر کسی حرفی میزده بعد مادرش یواشکی به طرف اشاره میکرده که نگو این میفهمیده و داغون میشده .
پروین جان عزیزم امسال اگه ممکنه مدرسه ویا کلاس پسر عزیزتو عوض کن باور کن من دیدم که بچه هایی که انگ میخورن خیلی شکسته میشن وبهبودیشون خیلی سختر میشه . امان از مدرسه من که اصلا هیچ کس مشکل دخترانم رو نمیدونه وگرنه بیچاره میشدم همین حالاشم زنعموشون بیچارمون کرده ولی من با عرض معذرت الکی میگم دکترش که دکتر بچه اونم هست تا دخترمو دیده گفته این نابغه ست اخه دختر بزرگم تو ریاضی عالیه بیشتر از سن خودش یاد میگیره . همه هم میگن پس این از خواهر بزرگه بهتر میشه ههههه
دونازی و فاطمه عزیز

باور کنید هر راهی رو که بگید رفتم پارسال میخواستم مدرسه شو عوض کنم ولی اونقدر گریه کرد که نگو هر کار کردم نتونستم قانعش کنم دکترش هم گفت چون سطح اضطرابش بالا هست به صلاح نیست مدرسه اش عوض شه چون محیط جدید و بچه های جدید اضطرابش رو بیشتر میکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان

دیشب مثلا تولدم بود از دست پسرم و باباش کوووووووفتم شد

دیشب آرتین خییییییییلی شلوغ بازی درمیاورد همش شیطونی میکرد از درو دیوار و مبل بالا میرفت و داد میکشید پسر دو ساله خواهرم هم اداشو در میاورد و کارای اینو تکرار میکرد
من زیاد حرص نمیخودم اما شوهرم خیلی عصبی شده بود چند بار داد زد سره پسرم چند تا فحش آبدار جلوی جمع به پسرم داد و یکی هم محکم زد رو دستش :(
اعصابم خیلی داغونه خیلی به شوهرم تذکر دادم جلو بقیه خودتو کنترل کن
اما هی از پسرم شکایت میکرد و میگفت اینکارو میکنه و واون کارو میکنه
آخه من بیشتر تو آشپزخونه بودم داشتم شام میکشیدم زیاد حواسم نبود. اون اونجا نشسته بود و هی داد میزد

به نظرتون چکار کنم وقتی تو یه جمعی هستیم بتونم پسرمو کنترل کنم
اصلا تو مهمونی ها انگار انرژیش 100 برابر میشه . خیلی هم حرف گوش نکن و لجباز میشه
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
میدونی چیه فاطمه جون ما خیلی به رفتارای بچه هامون حساسیم . رفته بودم سونو گرافی پسر من با دوتا پسره دیگه اونجا رو گذاشته بودن روسرشون مادرپدر اون دو تا بچه اصلا هیچی به بچه شون نمیگفتن اما من و همسرم هی پسرمو صدا میکردیم و دعواش میکردیم. از خودم بدم اومد به شوهرم گفتم نگاه کن دیگران چطور رفتار میکنن
آخه هر چی ما جلو دیگران از بچمون بد بگیم اونا هم دور برمیدارن و هی رو بچه مون عیب میزارن . اما اگه بیخیال باشیم فوقش میگن چه مادر پدر بیخیالی داره دیگه. حداقل هی نمیگن مثلا آرتین اینجوره آرتین اونجوره
خواهر زاده ی من که دو سالشه هر رفتاری میکنه همه میزنن تقصیر پسره من میگن از اون یاد گرفته خوب من ناراحت میشم

پسرم هم حساس شده وقتی اون یه کاری میکنه کلی حرص میخوره تا به دیگران ثابت کنه که مقصر نبوده. به همین خاطر داره اعتماد به نفسشو از دست میده . از یه طرف هم خیییییییییییلی پرخاشگر شده
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
فاطمه جون دختر شما هم سن پسر من است.پسرمنم امسال میره دوم.خدارو شکر که توی یادگیری مشکلی نداره.من امسال تقریبا تمام آموزش پسرم با خودم بود.شما از مشکلاتش با معلمش حرفی زدین؟برخورد معلمش چطور بود؟
فاطمه جون قدم اول برای درمان بیش فعالی صبر و حوصله مادر و پدر است.ما اصلا نباید به مشکل بیش فعالی به چشم یک بیماری غیر قابل درمان و یا یک معضل پیچیده نگاه کنیم.من خودم وقتی پسرم کوچک بود و زمانی بود که درمانده میشدم گاهی باخودم میگفتم اصلا خوب نمیشه.ولی خدارو شکر بهتر شده.ولی اگر به گذشته برمیگشتم خیلی از برخوردامو جبران میکردم.مگه چی میشه بچمون روی مبل کمی بپره؟؟من وقتی پسرم این کارو میکرد اکثر اوقات دعواش میکردم و اونم بدتر روی این موضوع لجبازی میکرد.ما اصلا نباید با بچه هامون مقابله به مثل کنیم.اونا زبانی همراه با محبت میخان.کافیه باهاشون فقط با مهربونی برخورد بشه خواهیم دید که روز به روز بهتر میشن.شما هم بهتره تا میتونید دخترتون رو ببرینش بیرون.تشویقش کنید حتی با کوچکترین کارخوبش.زیاد نوازشش کنید که خیلی براش خوبه.شبها براش لالایی بخونید.لالایی برای آرامششون خوبه.مطمئن باشید با بزرگ شدنش حتما با کمک خدا بهتر میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
زیبا جون خیلی دلم برای پسرت سوخت که توی جمع سرزنش شده.متاسفانه من وهمسرم هم قبلا پیش اومده بود که توی جمع پسرم رو سرزنش میکردیم.ولی دیگه قول دادیم که توی جمع اصلا دعواش نکنیم.همونطور که گفتی اعتماد به نفس رو فرزندمون از دست میده.اگر ما پدر و مادر به فرزندمون احترام نذاریم،دیگران هم حتما بهش احترام نمیذارن.با همسرتون صحبت کنید که وقتی میبینه پسرتون داره شیطونی میکنه صداش کنه و سرگرمش کنه.یا شما اگر مهمونی دارین سرگرمش کنید.میتونید صداش کنید و بهش مواد غذایی بدین و بگین توی این بشقاب رو با اینا پر کن تا به همه نشون بدم.خلاصه وقتی میبینیم دارند شیطونی میکنند باید به خصوص وقتی توی جمع هستیم یه جوری سرگرمشون کنیم تا باعث نشه دعواشون کنیم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به همه
منم به دوستای تازه وارد خوشامد میگم
اینم بگم که آشنا شدن با این تاپپیک برای شخص من بیییییییییییییییییییییییییییییی نهایت مفید بوده و هست
و فکر میکنم برای هر مادری که بچه بیش فعالی داره اینجا مثل یه مرکز مشاوره کجهز وپیشرفته میمونه:)
برای من که اینطوره:))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
چند روزه که درد آرتروز دستم عود کرده و تایپ کردن برام درد ناکه
برای همین نمیتونم زیاد بنویسم:(
فقط بسیار خوشحالم که بعد از چند ماه کار مداوم نتیجه بسیار خوبی دیدم:)
اینهمه تمرین و فشار و تلاش برای خودم نتیجه اش این شد که روز 3 شنبه مربی جدید دخترم اومد و به پدرش گفت اخیرا رکسانا خیلی بهتر شده و تو کلاس رفتارش خیلی خوبه:))))))))))))))))
اونقدر ذوق کردم و خوشحال شدم...
یادتونه گفتم چون یکی از همکلاسیهاش رو خیلی اذیت میکرد و پدر ومادر اون بچه اعتراض کردن کلاس اینو عوض کردن؟
وضمنا اصلا هم با این مربی جدیده جور نبود و هر روز گله و شکایت میشنیدم تا جائی که موقه رفتن داخل مهد تنم میلرزید که امروز قراره چی بشنوم:(
خوشحالم و دوست دارم همونطور که در مواقع ناراحتی میام و باهاتون درد دل میکنم خوشحالیمو هم باهاتون در میون بزارم و بگم ممنونم که هستین:)
فاطمه جون
ازت ممنونم
خدا رو شکر میکنم و از همه بچه های این تاپیک بخصوص نازی که شاید خودش هم باورش نشه دیدن آواتارش برام مثل یه نشونه اس ،بی نهایت ممنونم
2810