2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
دوستان یه پیشنهاد مخصوصا به زیبا جون من هر وقت میخواستم برم مهمونی محال بود توراه رفتن برا دخترم یه چیزی نخرم مخصوصا کتاب های رنگ امیزی که تا تموم نمیشد با هیچ کس حرفم نمیزد باورتون نمیشه شاید ساعت به ساعت هم بهش سر نمیزدم از جاش تکون نمیخورد . یادمه تو همین سایت یه خانمی گفته بود که یه کیفی ویا کیسه های داره که توش اسباب بازی های مورد علاقه بچشه که فقط وقتی میرن مهمونی با خودشون میبردنش. خیلی جواب میده . تورو خدا بچه هاتون رو جلو هیچ کس نه تنبیه کنید نه مواخذه . من دختر بزرگم رو خیلی اذیت کردم وقتی به دنیا اومد 18سالم بود ونادون .اما حالا دختر کوچیکم بعضی از رفتاراش صد برابر بدتر از اونه اما سعی میکنم گوش شیطون کر تو جمع هیچ وقت دعواش نکنم
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
راستی کاش میشد یه ساعاتی از روز رو تعیین کنید برای سر زدن به اینجا که نازی جون و سومیسو عزیزو بقیه دوستان که خیلی خوب راهنماییمون میکنن باشن
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دونازی جان من اصلا فکر نمیکنم بچه هات بیش فعال باشن وقتی دخترت تو مهمونی دو ساعت با کتاب رنگ آمیزی سرگرم میشه و تا تمومش نکنه بلند نمیشه یعنی تمرکز داره دیگه...عمده مشکل بیش فعالها عدم تمرکز و به پایان نرسوندن کارهاست.

بهاره خوشحالم که رکسانا بهتر شده پس تو حال منو درک میکنی که هر وقت میخواستی بری دنبالش میگفتی امروز دیگه چی میخوان بگن؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
فاطمه جان سلام خانمی شعله جون هم پسراشو اصفهان میبرد یه مرکزی که راضی بود فکر کنم دکتر عابدی بود ازش بپرس.

زیبا جون منم همین تصمیم گرفتم که تو جمع به پسرم هیچی نگم منم همین حس شمارو پیدا میکنم وقتی پدر مادرهای رو که به بچه هاشون چیزی نمیگن میبینم.
تصمیم گرفتم فقط تو جمع از کارهای خوب پسرم تعریف کنم و شیطنتاشو نادیده بگیرم همین تذکر های خود ما باعث میه دیگرون هم به خودشون اجازه هر چیزی رو بدن بخدا پسر خواهر شوهر من وقتی کوچک بود من اصلا نمیدیم که به پسرش چیزی بگه هیچوقت در هیچ شرایطی پسرش همه کار هم میکرد اما چون مامانش چیزی نمیگفت هیچ کس هم به خودش این اجازرو نمیداد چیزی بگه یادم حتی یه بار به من گفت :قرار نیست که شما ببینید من بچمو تنبیه یا توبیخش میکنم اون موقعها خوشم نمیومد از این کارش حتی یه بار پسرش به پدرشوهرم فحش داد اما خواهر شوهرم انگار نه انگار اصلا خودشو به نشنیدن زد حالا نمیدونم بعدا چیزی بهش میگفت یا نه اما من الان خودم میخوام همین شیوه رو پیش بگیرم.
پسرش الان معقول رفتاراش البته هشت سالشه.
راستی بچه ها پسر من موهاش فرفری بلند بود از وقتی موهاشو کوتاه کردم انگار بیشتر شیطنتاشم از سرش ریخته یادتونه دوهفته پیش من خیلی داغون بودم پسرم هم همینطور غیر قابل کنترل بود الان خیلی خوب شده باور کنید همین که موهاشو کوتاه کردیم رفتاراش عوض شد حالا من نمیدونم چه ربطی به هم دارن
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
پروین جان نه متاسفانه تمرکز نداره مثلا همین کتاب رنگ امیزی رو از اخر به اول شروع میکرد و چیزای بزرگ رو نصفه نیمه رنگ میکرد ولی خیلی به رنگ امیزی و سی دی علاقه داشت. املا رو همه رو درست مینویسه ولی خیلی جا میندازه . برای بیست نگرفتنش از املا زده شده بود میگفت من هر چی تلاش میکنم بیست نمیشم دیگه نمیخونم . منم بدادش رسیدم یه معلم خیلی خوب داشت به معلمش گفتم یه لطفی کنید هر موقع جا میندازه براش غلط نگیرین اونم همین کار رو کرد البته کلاس سوم که بود از بیست گرفتنش ذوق زده میشد امسال هم که چهارم بود یه چند بار واقعا بیست شد. نمیدونم یه سری رفتاراشون ادم رو مطمین میکنه که بیش فعالن یه سری رفتاراشون هم نه .مثلا یه رفتار خیلی وحشتناک دختر کوچیکم اینه که بیرون از خونه به شدت میدوه واصلا نه از موتور ونه از ماشین میترسه و از ما دور میشه هیچ هم اگه گم بشه نگران نمیشه .البته دختر بزرگم هم همین بی هدف رفتن رو داشت ولی نه به این شدت .تو رو خدا راهنماییم کنید چکار کنم دیروز دلم براش سوخت گفتم بذار ببرمش یه چند دقیقه تو کوچه یه دفعه از دستم فرار کرد رفت تو خیابون منم هول شدم چنان دنبالش میکردم که نفسم نمیومد بیچاره خانم همسایمون هم با من اومده بود وسط خیابون خیر ببینه اینقدر داد زد به یه پسره اشناشون که گرفتش نمیدونید چه وضعی بود ماشینا نمیتونستن کجا برن ! وقتی از اون پسر گرفتمش مستقیم اوردمش خونه اینقدر گریه کرد ودست وپا زد ولی من اهمیت ندادم گذاشتمش تو حیاط خودم اومدم خونه ده دقیقه بعد خودش اومد خونه ببخشید سرتون رو درد اوردم
پروین جونم
گاهی به همسر میگفتم تو برو من دیگه نمیرم دنبالش
اصلا براش سرویس بگیریم!
حتی یه بارم به مربیش گفتم به من نگو فردا باباش میاد دنبالش به باباش بگین!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
دونازی جون ممنون از راهنماییت اما عمرا پسره من بایه کتاب رنگ آمیزی یا چند تا دونه اسباب بازی چند ساعت آروم بشینه. البته به گفته ی بچه های این تاپیک پسرم بیش فعال نیست خییییییلی شیطونه . تمرکز هم تو کلاس و مهدش داشت . و هیچ وقت شکایتی ازش نمیکردن . الان هم تو کلاس نقاشی خییییییلی آروم میشینه و به حرف معلمش گوش میده ولی تو جمع های خانوادگی دیوونم میکنه مثلا از مبل میره بالا صاحب خونه هی منو تحریک میکنه فلانی پسرت از مبل رفت بالا الان میوفته الان بچه ی منم یاد میگیره و.....

نسیم جون کار درست رو خواهرشوهرت میکنه. بدبختی اینه که اطرافیان همش از آدم انتظار دارن با بچه ام دعوا کنم به خاطر کار بدش . مثلا پسرم با مامانم خیلی دعواشون میشه پسرم هم میزنه گاهی مامانمو . اونا هم طوری میگن منم عصبانی میشم و پسرمو دعوا میکنم. البته میدونم کار پسرم بده ولی چرا منو نمیزنه. چون تحریکش نمیکنم . اما مامانم خیلی درکش نمیکنه و گیر بهش زیاد میده
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
دونازی پسره منم وقتی میرفتم مدرسه دنبالش میدویید منم به گرد پاش نمیرسیدم
اما الان بهش میگم پسرم من بدونه تو حوصله ام سر میره اگه تو بدویی من با کی حرف بزنم دلم میگیره تنهام . یه وقت میترسم. پس اصلا برای چی با تو اومدم بیرون و..... هی هندونه میزارم زیر بغلش اونم دیگه نمیدوه
پسره من 6 سالشه امسال میره اول
پارسال پیش میرفت
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
فاطمه جون من قبل از کلاس اول پسرم رو به کلاسهاس آموزش ذهنی وگفتار درمانی بردم.خیلی براش مفید بود.با شروع کلاس اول هم ریتالین رو شروع کردم.البته قبل هم ریسپریدون هم بهش میدادم.حالا که فعلا داروهاشو قطع کردم تا با شروع کلاس دوم ببینم خدا چی میخاد.
توکل به خدا کن فاطمه جون.خدا تنهامون نمیذاره....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دونازی جون خیلی خوبه دخترت توی مهمونی سرگرم کتاب میشه.پسر من وقتی دیگه جایی میرم و میبینم نمیشه کاریش کنم،از موبایل استفاده میکنم!!!!با اینکه اصلا خوب نیست ولی ناچار میشم و مجبورم بهش موبایل رو بدم.پسرمنم کوچک بود اصلا با مفهوم ترس از ماشین توی خیابون انگار آشنا نبود.اصلا زیاد نمیترسید،برعکس الان که از خیلی چیزا میترسه!!!!! از وقتی ریتالین رو شروع کردم ترس توی وجودش تقویت شد.....دو نازی جون میتونی با قصه بهش بگی که دویدن توی خیابون خطرناکه. همه رو با زبان قصه بهش بگو.تاثیر پذیری بچه ها با قصه خوبه.
نسیم جون حالا پسرم وقتی موهاشو کوتاه میکنیم شیطونتر میشه!!!!خودش هم اصرار کرد باید کچلم کنید!!!!حالا میبینم شیطونیاش گل کرده!!!!آپلود عکس
سلامبه همه مامانایی که بچه بیش فعال دارند خدا صبرتون بده هم به مامانا هم به باباها چون یکی از راهایی که به این بچه ها کمک میکنه همین صبوری و من پسرم 8 سالست از 3سالگی تشخیص بیش فعالی براش دادند با هالوپریدول شروع کردم الان هم ریتالین بهش میدم بعضی وقتا یه کارهایی میکنه تو جمع و من ازاطرافیان حرفهایی میشنوم که صبرم رو از دست میدم و عصبانی میشم و رفتاری با بچم میکنم که بعدا پشیمون میشم لطفا برام دعا کنید خدایا به مامانای این بچه ها خودت کمک کن
نتیجه آزمایش پسرم رو گرفتم خوشبختانه هیچ مشکلی نیست حتی پرولاکتین که تو آزمایشات قبلی بالا بود الان نرمال هست پس بزرگی سینه هاش فقط تجمع چربی هست و چاره ای ندارم بزارم بزرگ شه و عمل زیبایی انجام بده.خدارو شاکرم از این بابت خیالم راحت شد ...ولی شنبه دیگه خودم به تنهایی میرم کرمان و نتیجه آزمایش رو به دکترش نشون میدم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810