2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
و امسال که کلاس چهارم هست بهترین سال تحصیلی بود. مرتب و منظم بدون هیچ دردسری درسش را می خواند. شاگرد ممتاز نیست ولی جزو برترین های کلاس هست. می دونم که تمام سعی اش را برای درس خواندن می کنه و همین برایم کافیه.
ولی می دونم هنوز مراحل سخت دیگری را در پیش دارم که مهمترین دوران بلوغ هست که علیرغم سن پایین و جثه ریزش علائمی از بلوغ را دیده ام و همین خیلی نگرانم کرده است و حتما بعد از تعطیلات این موضوع را پیگیری می کنم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

یکی از چیزهایی که من تجربه اش را کرده ام تشویق است. که خیلی موثره مخصوصا کلامی، محبت کردن آشکارا،

من هنوز هم پسرم را خیلی مواقع در آغوش می گیرم. خیلی کیف می کنه البته به شرط اینکه جلوی کسی نباشه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همانطور که در مقاله هایی که مونای عزیز گذاشته اند آمده تغذیه نقش خیلی موثری را داره.

من خیلی رعایت می کنم.

کاکائو و نوشابه در حد ماهی یکبار، هر گونه خوراکی با رنگ های سبز و نارنجی محدود شده حتی خیار و هویج.

قطعا روزی یک عدد امگا 3 جویدنی مخصوصا اطفال بهش می دم.
شربت روی هم حتما بهش می دهم برای افزایش اشتها خیلی عالیه.
سالی یکبار چکاب کامل برایش انجام می دهم مخصوصا برای کم خونی.
در هفته سه بار صبحانه اش را پروتئین می دهم. مثل تخم مرغ، عدسی، گوشت لخم ، پاچه گوسفند.
شکر کاملا حذف شده.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون من هم تعریف از خود نباشه کم از شما ندارم
البته وقتی نوشته هات را میخوندم فقط اشک میریختم
من هم توی بیداری همش میریم دکتر وقتی هم از شدت ناراحتی چشمام را میبندم وگریه میکنم ونمیفهمم که خوابم برده باز هم دارم به یک سری دکتر که تا به حال ندیدمشون التماس وگریه زاری میکنم
به خدا نازی جون از حرف خانواده ها دیگه دارم کم میارم
ترا به خدا دقیقا به من بگو پسر شما از کی کلمه گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
پسر من الان 3 سال9 ماهش هست
از اول مهر ماه باید بگذارمش مهد مثل بچه های دیگه
اما میترسم تا اون موقع هیچ تغییری در پسرم نبینم
به خدا خیلی خسته ودرمانده شدم
فکر میکنم خدا یادش از من وهدیه اش رفته
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
یعنی میشه روزی بیاد که من هم بگم دیگه خیلی از مشکلات پسرم حل شده
خدایا پس کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باور کنید از دختر شاد و خندون دیگه هیچی نمونده دائم افسرده وناراحتم
دلم میخواد برم جایی که دیگه دست هیچ کس به من وزندگیم نرسه
خیلی داغونم
چرا بعضی ها دوست دارند من را همیشه گریون ببینند
دوسشتان گلم ممنون
نازی جون ممنون چقدر کامل توضیح دادی .....�سرم شب ادراری نداره ولی متاسفانه موقع ای که مشغول کار یا بازیه دستشوییش رو نمی گه و هنوز برای گفتن دستشویی مشکل داره.......
همسرم و خواهرش هر دو بیش فعال یودن الانم تو همسرم علایم بیش فعال وجود داره با وجود اینکه تو تحصیلات و کارش خیلی موفقه ولی در بیشتر مواقع حواس پرته...........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مادر جان گل پسر شما هیچی نمیگه یا کلمه میگه؟؟ آواسازی چی داره؟؟ قبلا کلمه میگفته که بعد یه مدتی دیگه نگه؟؟

حرفهای شما را کامل میفهمه؟؟ دستورات پیچیده و دو تایی را اجرا میکنه؟؟

با اشاره نیازهاش را میگه؟؟ چقدر از اشاره استفاده میکنه؟

آدرس کلوپمون را میذارم شاید به دردت بخوره. اونجا همه همدرد هستیم. دعوتت هم میکنم
سلاااااااااااااااااااااام
منم شوهرم بیش فعالی داره مطمئنم اصلا نمیتونه روی یه چیزی تمرکز بگیره حالا قرار شده خودش هم بره دکتر چون واقعا عذاب میکشه تا حالا نشده از خونه بره یا دسته کلیدشو جا نذاره یا موبایلشو خلاصه همه چیزشو گم میکنه نمیتونه یه صفحه کتاب بخونه دکتر هم گفت ارثی هست اینم شانس منه!!!!!!!!!!!!!!!!!
میدونینی من از دادن قرص ناراحت نیستم اما از این ناراحتم که تا زمانی که قرص بهشون بدیم خوبن با قطع قرص دوباره حالتهاشون برمیگرده یعنی بچم خودش نیست به نظرم دادن قرص باید همراه با رفتاردرمانی باشه این توصیه منه به نظرم رفتاردرمانی موثرتره اما خوب بچه های بیش فعال رو نمیشه بدون دادن قرص رفتاردرمانی کرد
فقط خداخدا میکنم تعطیلات تموم بشه زنگ بزنم کلینیک التماس کنم تا بهم وقت بدن
بچه ها از این که تجربیاتتون رو در اختیار همه میذارین ممنون میدونین چه قدر این تجربیاتتون برای هممون میتونه موثر باشه حداقل میدونیم که تنها ما نیستیم که این مشکل رو داریم
نازی و نارسیس عزیز سلام
دختر منم هم سن بجه های شماست و هنوز شب ادراری داره و توی روزم ممکن نگه بعضی وقتا واقعا از شستن خسته شدم می شه بگین شما ها چی کار می کنین با شستن یا برای مهمونی ؟؟
با خود بجه چه برخوردی می کنین و چی می گین؟؟
سلام بر همگی

به نظر من برای بچه های بیش فعال تا قبل از سن مدرسه کار چندانی نمیشه کرد. فقط با داروهای آرامبخشی مثل رسپریدون می توان کمی از فعالیتشان کمتر کرد. باید صبر و حوصله به خرج داد. در مقابل شیطنت ها، جنب و جوش فراوان، عدم توجه و ....باید سعی کرد که آموزش پذیر باشن . البته آموزش همراه با بازی.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

باید سعی کنیم اضطراب و استرس را هم از خودمان و هم از بچه دور کنیم.

این طور بچه ها محیطی بسیار آروم می خواهند. باید پدر و مادر یکی باشند تا بتوانیم این بچه ها را به سرانجام برسونیم. واقعا در تربیت بچه های بیش فعال یک دست صدا نداره.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

یکی از کارهایی که من طی سه سال گذشته کردم این بود که سعی کردم پسرم را از محیط هایی که باعث ناراحتی خودش و ما می شد دورش کنم.

مثلا من رفت و آمدم را هم با خانواده خودم و هم با خانواده شوهرم محدود کردم. چون در این دو خونه پسرم واقعا غیر کنترل می شد و نتیجه هم این بود که من و همسرم عصبی می شدیم و پسرمان را تنبیه می کردیم و این باعث آزار هر دو خانواده می شد.
البته در دوران مدرسه درس پسرم را بهانه می کردم و در تابستان دوری راه و گرمی هوا و ....
البته من خانواده خودم متوجه مشکل پسرم هستند ولی برای اینکه خیلی سئوال و جواب نکنند کمتر رفت و آمد می کردم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810