2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
خانم رژین

من دخترم در طی روز کنترل ادرار داشت مگر بعضی مواقع که خیلی سرگرم بازی می شد ولی شب مشکل اصلیش بود. من هم تا همین چند ماه پیش پوشکش می کردم ولی این اواخر دیگه خودش نمی ذاشت من هم دیگه اذیتش نکردم .
نتیجه این شد که شبی یک بار لباسهایش را تعویض می کردم. هر روز پتو و ملافه هایش را می شستم. و در آخر هم که مشکل برطرف شد تشک تخت خواب را دور انداختم.

من اصلا دخترم را دعوا نمی کردم. چون مطمئن بودم دعوا کار را خرابتر می کند. ولی مرتب هم برایش توضیح می دادم که به چه دلیل باید دستشویی برود.
کتابهای زیادی در این مورد برایش خواندم. شبها هم سعی می کردم مایعات کمتر بخوره. نصف شب هم بیدارش می کردم اگر با آرامش می آمد دستشویی که هیچ در غیر اینصورت اصراری نمی کردم.

دوره سختی بود ولی گذشت
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شعله جان یکی از کارهایی که من سعی می کردم قبل از سن مدرسه با پسرم انجام بدهم این بود که وقتی کارتونی را دوست داشت می دید بهش می گفتم اگر بعد از پایان کارتون بتونی داستانش را برایم تعریف کنی بهت فلان جایزه را می دهم.
هفته های اول اصلا محل نمی گذاشت، ولی یواش یواش با دیدن جایزه هایی که خریده بودم تشویق شد که کارتون را برایم تعریف کنه.
چند روز اول بیشتر از دو یا سه کلمه نمی تونست تعریف کنه. ولی من هم کمی کمکش می کردم . بعد وقتی که حوصله داشت با هم کارتون را می دیدم وسطش قطعش می کردم و می گفتم تا همین جا برایم تعریف کن. بلافاصله هم جایزه ای را که بهش قول داده بودم بهش می دادم.
نتیجه این شد که حدود شش ماه بعد تونست کارتونها ماشین ها را که خیلی دوست داشت تقریبا برایم تعریف کنه. وقتی این کار را کرد پیش دبستانی بود از شدت ذوق مثل بچه ها بالا و پایین می پریدم.
باید سعی کنیم به هر نحوی شده تمرکز بچه ها را بالا ببریم. چند نمونه بازی هم از کار درمانی یاد گرفته ام که بعدا برایتان می گویم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستای گلم....واقعا از داشتن دوستای خوبی مثل شماها خوشحالم ک حداقل جابیی داریم که بیاییم و دردل کنیم......نازی جون تمام حرفهات و با جون دل گوش دادم و با تمام وجود تمام احساساتت رو درک کردم..چون منم مادرم و با این درد اشنا هستم...البته من معتقدم بشت زیر پای همه مادرها نیست......مادرایی که شب میخوابن و صبح بدون هیچ دغدغ ای بیدار میشن ......مادرهایی که رنج دارو دادن به بچه هاشونو نکشیدن.....مادرهایی ک شبها با فکر اینده نامعلوم بچه هاشون نخوابیدن و چشم به دهن دهها دکتر نبستن و .......نیست...بهشت مال مادرهایی هست که رنج کشیدن.....بارها دور از چشم همه حتی بچه هاشون گریه کردن و براشون دعا کردن و شبها ساعتها به مشکل پاره تنشون فکر کردن ........هست..........عزیزم منم مشکلات زیادی طی کردم که حتی حوصله تایپ کردنشو ندارم.......ولی من هنوز خودم رو م جزو مادرهای بشتی نمیدونم....بازم خدا رو شکر بچههامون تن سالم دارن و در کنارمون هستن....خدا رو صدمرتبه شکررررررررررررررت..گرچه من همیشه ناشکرم....
نازی جونم من یه سوال دارم به نظرت چرا پسرت دچار بلوغ زودرس شده ؟؟؟واگه میتونی از علائمش برام بگو....اگه نخواستی اینجا بگی لطفا به ایمیلم بفرست.......
من تو مقاله ای میخوندم شب ادراری بالای 5 سال محسوب میشه و بچه زیر 5 سال شب ادراری محسوب نمیشه؟؟؟؟؟یعنی درسته؟؟؟میترسم با دکتر علی درمیون بزارم بهش دارو بده..به خدا از دارو میترسم.........از همه داروها.................ولی همچنان ریسپریدون روزی یک عدد رو ادامه میدم....
راستی بچه ها من همیشه از دکتر شاهرخی که درمورد کاردرمانی و رفتار درمانی میپرسم حاشیه میره و روی دارو درمانی با هزار دلیل اصرار داره........کمی اطلاعات درمورد رفتار درمانی برام بزارید تا این جلسه ببینم چطور میشه..ممنون از همگییییییییییییییی
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
شعله جان خدا قوت، با وجود داشتن دو تا وروجک شیطون اعصاب پولادین باید داشته باشی.

خدا را شکر که تونستی وقت بگیری، حالا اومدن به تهران برایت سخت نیست؟ اگر از دستم کمکی بر می آید لطفا بهم بگو هر وقت خواستی شماره موبایلم را برایت ایمیل می کنم.
خواهش می کنم فقط تعارف نکن.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مونا جان این دوره زمونه بزرگ کردن بچه خیلی سخته شده ، اون هم با این مشکلات ریز و درشتی که این روزها باب شده.

در مورد علائم بلوغ پرسیده بودی، چند هفته پیش متوجه رویش مقداری مو در زیر شکمش نزدیک آلت تناسلی اش شدم موی ضخیم نیست مثل کرک هست فقط همین علامت را دیدم. به تازگی هم به شدت اشتهایش زیاد شده، باور کردنی برایم نیست، حتی خودش هم متعجب شده.

در مورد شب ادراری هم من دخترم را چند بار دخترم بردم همه گفتند صبر کن تا پنج سالش کامل بشه اگر ادامه داشت بیارش. که خوشبختانه دو ماهی هست که مشکل حل شده، شما هم نگران نباش.

در مورد کاردرمانی من یک دوره سه ماهه پسرم را می بردم باهاش بازی های مختلفی می کردند. بازی هایی که برای افزایش تمرکز خوبه. البته وقتی که پیش دبستانی بود زودتر زیاد فایده نداره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوستان گلم ...........
من شنیدم خوردن موز زیاد باعث بلوغ زود رس می شه به نظر شما درسته؟
پسر من خیلی موز می خوره روزی حداقل 3 تا
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
من که چیزی در مورد موز نشنیده ام ولی فکر می کنم اصولا نباید خیلی در خوردنی ها افراط کرد. موز هم خیلی پتاسیم داره و هم انرژی بالایی داره یک موز متوسط معادل 100 کالری انرژی داره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون منم بعضی وقتی واسه شب یا مهمونی مجبورم لاستیکیش بکنم ولی پوشک سایزش رو پیدا نمی کنم شما چه سایزی می گیرین؟؟
شما واسه مهمونی هم این کار و می کردین؟؟
چی شد دیگه نکردین چرا نزاره می شه بیشتر واسم توضیح بدین
ماما نای دیگه هر کی این مشکل رو داره بگه لطفا نارسیس خانم شما
رژین عزیز من دخترم از نظر اندامی ریز نقش هست پوشک تا 18 کیلو برایش می گرفتم که مناسب بود. در طول روز اصلا مشکلی نداشتم .برای میهمانی ها هم مرتب می بردمش دستشویی. البته خارج از خانه خیلی سخت هست مخصوصا که اگر خونه فرد غریبه هم باشی.
من یک بار فرش منزل برادرم را نجس کرد، خانم برادرم تمام فرش هایشان را داد شستند، تمام سنگهای کف خانه را آب کشید، خلاصه ماجرایی بود خودم از شدت ناراحتی بیمارشدم و کارم به بیمارستان کشید و ....

برای همین سعی می کردم خیلی جایی نرم و اگر هم می رفتم خیلی خیلی مراقب بودم. چون دخترم نمی گذاشت پوشک پایش کنم همش می گفت من بزرگ شده ام حتی شبها وقتی می خوابید پوشک می بستم که این اواخر حتی در خواب هم پوشک را باز می کرد.
خلاصه خیلی سختی کشیدم ولی اتفاقی درست شد یعنی یک دفعه دیگه شب خودش را خیس نکرد الان هم بعضی شبها خودش بلند میشه می ره دستشویی وبعضی شبها هم نمی ره.

شما هم برای اطمینان بیشتر ببریدش یک سونوی کلیه و مجاری ادرار انجام بدهید تا خیالتان راحت بشه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دختر من ولی درشته و اندارش نمی شه چی کار کنم؟؟؟
نازی الان هم بعضی شبها خودش بلند میشه می ره دستشویی وبعضی شبها هم نمی ره یعنی باز خیس می کنه؟؟
یعنی جه جوری تو خواب پوشک رو باز می کرد؟؟
نارسیس تو واسه بیرون به پسرت چی می گی که پوشک بزاره؟؟
2810