2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981101 بازدید | 11748 پست
بهاره جون از لطفت ممنون
اما این علاقه مند کردن بچه ها به چیزهایی که دوست ندارن کار سختیه راستش منم به خاطر این ارامش بخش بودنش خیلی تلاش کردم پیام با هاش کار کنه اما اصلا علاقه مند نشدم خودم براشون تو خونه میگرفتم پویا عاشقشه باور کنین بریم باغ مادرشوهرم (گل سفال میبرم اونجا )تا اخر فقط با این گلا ور میره اما پیام اصلا در مورد نقاشی هم همین طور میدونین بعضی بچه ها ذاتن یه کارهایی رو دوست دارن اما مثلا پیام عاشق کار با رنگ انگشتیه از نقاشی بدش میادا اما اگه ببرمشون حمام و بهشون بدم تا حمامو نقاشی کنن کیف میکنه البته من به خاطر هزینش گواش هم میخرم اخه رنگ انگشتی هزینش بالاست
کارهای دیگه برای کاهش اضطراب نقاشی با ذغال نقاشی باگچ نقاشی روی ارد یا نمک اینها رو دکتر بهم یاد داد
پروین خوبی عزیزم اره منم بچه ها مو میبرم اسکیت خوبه خدارو شکر که میگی وزنشم داره میاد پایین اره شنا هم عالیه
مامان حسن از لطفت ممنون خیلی نگران نباش پسر من هم عالی صحبت نمیکنه اما گفت خوبه میدونین روشی که من برای پیام استفاده کردم این بود چون خیییییییییییییییییلی نامفهوم حرف میزد واقعا هر چی میگفت با وجودی که متوجه میشدم اما ازش میخواستم اونقدر تکرار کنه تا واضح تر حرف بزنه یا کلماتو الان خدارو شکر خیلی بهتر شده واقعا بد حرف زدن بچه ها معضله دوتا پسر من یکیشون تمرکزش کمه خوب صحبت کردنش عالیه یکیشون تمرکزش خوبه حرف زدنش بد اما میگم الان خوب شده طوری بود که هرجا میرفتم به روش میوردن ادمهای بیشعور بهش میگفتن ببین پویا رو چقدر قشنگ حرف میزنه تو اصلا معلوم نیست چی میگی یا شعله تو برامون ترجمه کن میدونین من ریشه تمام این اضطرابهای بچه هامو مقایسه های اطرافیان و خودم میدونم خوب ناشی بودم اجازه میدادم هر کی هر چی میخواد بگه اما حالا دیگه اصلا اجازه نمیدم بخوان یک کلمه بهشون چیزی بگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من پروین تا تابستونه براش یه فکری بکن اگه میخوای ببریش گفتار درمانی میدونی چقدر صحبت کردن میتونه تو اعتماد به نفس بچه ها تاثیر داشته یکی از دلایلی که پیام با بچه ها نمتونه بجوشه همین حرف زدنشه خودم یک بار شنیدم یه بچه ای تو پارک داشت بهش میگفت اصلا معلوم هست چی چی میگی بمیرم وقتی قیافشو دیدم ..هیچوقت یادم نمیره مطمئنم تو پیش دبستانیشونم بالاخره از این اتفاقات میوفتاده برای همین باهاش خیلی کار کردم
میدونی روند درمان گفتار درمانی خیلی طولانیه و مستلزمه اینه که خودت هم باهاش کار کنی
پروین جون خواهش میکنم عزیزم .این ختم قرآن عالبه واقعا معجزه میکنه .البته ختم سوره اسرا هم برای گفتار خوبه
شعله جون درست نیکی گفتار تو اعتماد به نفس بچه ها خیلی موثره منم این برخوردارو با پسرم دیدم ولی شکر خدا پسرم خیلی اجتماعیه و اعتماد به نفس بالایی داره شایدم هنوز خیلی مسخرخ کردن بچه های دیگرو نمیفهمه اتفاقا منم جدیدا خیلی برای درست تلفظ کردن بش گیر میدم.باش تم تمرین کردم حروفو به تنهایی درست تلفظ میکنه ولی تو جمله اشتباه زیاد داره.
پروین جون هنوزم برای گفتاردرمانی دیر نیست حتما پیگیر باش وپسرتو ببر
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام به دوستان عزیزم

پروین جون چند روز نبودی دلم تنگ شده بود.نماز و روزه ات هم قبول باشه.ممنون بچه ها خدارو شکر خوبن.بچه های شماچطورن؟؟خواستم پسرم رو ببرم استخر نتونستم به خاطر ترسش از دوش راضیش کنم.توی خونه سعی میکنم سرگرمش کنم.دخترم زیاد باهاش بازی میکنه.فعلا خدارو شکر خوبه.از الان نگران کلاس دومش هستم.تمام فکرم شده این ریتالین.موقع افطار برای پسرم هم دعا کن.من همیشه به یاد بچه های گلمون توی این تاپیک هستم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون پسرمنم اوایل که خیلی بد حرف میزد،خیلی از حرفهای اطرافیان رو تحمل میکردم.الان هم عالی نیست توی حرف زدن،ولی بهتر شده.بیشتر اشتباهاتش هم توی تکلمش مربوط میشه به درک نادرستش از بعضی چیزا.

خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
یه مشکل جدید:

موقعی که میخوام امیر برام کاری انجام بده مثل شعر خوندن یا قرآن خوندن

اینقدر دست و پاش و تکون میده که نگوووووووووووووووو

علتش چیه؟
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مرجان جان سلام خوبی حالا نظ رمن فقط بی توجهیه هر چی بیشتر بهش گبر بدی بدتره و. خودش بیشتر بهش توجه میکنه و بعدم میشه عادت بعد این وول خوردن زیادش فقط موقع شعر خوندنه یا همیشه داره این مشکلو
امیر شبانه رو در حال وول خوردن و جنب و جوش هستش

حرف زدنشم که دیگه نگوووووووووووو سر آدم رو میبره

موقع رنگ امیزی و نقاشی اصلا وول نمیخوره .فک کنم موقعی که میخواد تمرکز کنه و چیز یادش بیاد مثل شعر و قران

یعنی تمرکزش پایینه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام مامانی عزیزی
من دولاره به بن بست رسبدم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین
امروز صبح یه کلمه از مربی مهد پسرم در مورد رفتاراش پرسبدم وای اندازه یه کوه گله کرد .میگفت بچه هارو میزنه مخصوصا کوچکترارو میگفت وقتی بچه ها میشینن نقاشی بکشن خودشو یه دفعه ای میندازه وسطشون اونام دعواش میکنن فیش تلویزیونو رو نشونم داد میگفت پسرتاینو شکسته .پسرمم اینو میشنید میفهمید که ازون شکایت می کنن .یه گوشه خودشو انداخته بود رو زمین و کاملا مشخص بود اضطراب گرفته .یه جیز دیگم هست وقتی مضطرب میشه مو روزمینو برمیداره میذاره دهنش .امروزم تو مهد رو فرش یه مو پیدا کرده بود دقیقا همین کترومیکرد میذاشتش دهدهنش.مربی میگفت مادارا زنگ میزنن از پسرت شکایت میکنن.ول واقعیت اینه که پسرم قصد آزارشونو نداره دست خودش نیستمنم قفل کرده بودم نمیدونستم چی بگم.
قبلنا که ریسپریدون میدادم بهتر بود الان دو ماه نمیدم .نمیدونم اثر اونه چیکار کنم ؟

تورو خدا راهکار بدین دوباره داروشو شروع کنم؟

پاییزم باید بره پیش با این اوصاف فکر نکنم تو فعالیتای آموزشی شرکت کنه .
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام

مامان حسن منم دقیقا به خاطر همین چیزا مجبور میشدم به پسرم دارو بدم...هر روز که میرفت مدرسه یا اون از بچه ها

شکایت داشت یا بچه ها از اون ... خسته شده بودم با اتمام مدارس یک نفس راحت کشیدم باور میکنی از الان دغدغه اول

مهر رو دارم ...دارو میدم اضطرابش بیشتر میشه و تیک میگیره ...دارو نمیدم همش گله و شکایت ...نگران تمرکزش نیستم

جورش رو خودم میکشم نگران شکایت والدین و بچه ها و خودشم...به نظرم نباید داروشو سر خود قطع میکردی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810