2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
نازی جون واقعا از حضورت توی این تاپیک ممنونم صحبتهات واقعا به جاست و داره دید منو عوش میکنه
میدونی من شوهرم اصلا باهام نیست نه این که بخواد خانوادش این طوری هستن اونم یاد گرفته که دائم میگه بچه ها رو لوس کردی فقط و فقط این بچه ها به خاطر رفتارهای تو هست که این طور هستن منم راستش انگیزمو از دست میدم دیگه ببین شما یه یچه دارین واقعا دوتابچه دوقلو اونم بااین توصیفهایی که من کردم تحملش سخته آدم یه حامی میخواد کسی که پشتش باشه نه کسی که همش محکومش کنه
میدونی من از پارسال که بچه هامو بردم پیش یه روانشناس حاذق تو اصفهان پس از چند جلسه گفت 100در100 بیش فعالن بعد بردمشون پیش دکتر روانپزشک ایشون با شنیدن چند تا جمله بهم گفتن درسته و بچه هام بیش فعال هستن بهشون 6 ماه دارو دادم خیلی بهتر شدن اما پس از آشنا شدن با این تاپیک و بایکی از اعضای این سایت با آقای هوش ور که قبلا پیش خوشابی بوده آشنا شدم و ازشون وقت گرفتم که هنوز نشده و همچنان منتظرم تصمیم دارم بعد ازتعطیلات زنگ بزنم التماس کنم ببینم چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میدونم الان خودم مشکل دارم اما من که از سنگ و فولاد نیستم کم آوردم راستشو بخواین من مامانم هم ندارم وقتی 6 سالم بود تصادف کردم بابام همیشه هوامو داشته اما دلم میخواست شوهرم همین طور بود میدونین من به شوهرم خیلی اعتماد دارم همیشه رفتارهاش منطقیه همیشه برای همین وقتی میبینم اینطوری بهم میگه به خودم شک میکنم
سلام دوستان پسرم از آبان تاحالا شبی یه نصف ریسپریدول به تجویز خوشابی می خوره خیلی براش خوب بوده........می خواستم بدونم تا کی باید این قرص رو به پسرم بدم ؟در دراز مدت عوارض خاصی نداره؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
شعله جون پسر منم زبون باز نکرده فقط در حد کلمه حرف می زنه جملات کوتاه هم می گه ولی خیلیا رو خود من فقط می فهمم...........
خیلی از اطرافیان من فکر می کنن پسرم مشکل خاصی داره که من ازشون پنهان کردم ....این خیلی عذابم می ده...
نازی جون پسر منم خیلی خیلی پر انرژیه اصلا خسته نمی شه ...خواب و خوراکش هم کمه و به قول شما ریز نقشه.......
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نارسیس جان ایمیلت را چک کن
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
با سلام خدمت همه مادران عزیز
من هم مادر کودکی هستم که بیش فعالی داره
باور کنید خواب وخوراکش عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که حرف نمیزنه
بچه من تا دوسال و5 ماهگی اینقدر اروم بود که اصلا کسی باورش نمیشد که این بچه تو وجودش بیش فعالی داه
من هم از 15 ماهگی پسرم را دکتر بردم
یعنی سپهر وقتی که 6 تا7 ماهش بود4 تا 5 کلمه میگفت وبعد دیگه چیزی نگفت
من هم به خاطر نگرانی شدیداو را پیش دکتر متخصص بردیم
چهار بار تست شنوایی انجام دادیم////نوار مغز///که همگی خدا را شکر سالم بود
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تا ای که دکتر متخصص روانپزشکی ازمایش متابولیسم برای سپهر تجویز کرد
خلاصه دوبار از پسرم تست گرفتند و 3 تا 4 بار خود سپهر را بر انداز کردند
باورشون نمیشد که بچه من موهاش مشکی باشه ورنگ چشماش تیره باشه
انگار این ازمایش اصلا به سپهر نمیخورد
بنابراین تمام پزشکها تنها امونیاک بالای خون را به پسرم ربط دادن
تااینکه براش قرص ریسپریدون وبی پیریدن تجویز کردندوگفتند از لحاظ غذایی همه چیز بخوره چون مشکلش خیلی حاد نیست بی پیریدین را برای این میدن تا عوارضریسپیریدون را کم کنه سپهر نسبت به بیپیریدن واکنش نشون داد واز حالاتش این بود که اینقدر گریه میکرد که کبود میشد
من هم بلافاصله به دکتر گفتم وایشون بی پریدن را قطع کردند وهالوپریدول نوشتند که باز هم بدتر شد و خلاصه گفتند همین ریسپریدون را ادامه بدیم
الان حدود 6 ماهه که میبرمش گفتار درمانی ودکتر شفیعی گفتند که اول باید اصلاح رفتار بشه باور نمیکنید بچه ای که یک ثانیه با من همکاری نمیکرد الان حدود نیم تا 1 ساعت میشینه روی صندلی تا من کارتهای تصویری که داره را باهاش تمرین کنم
دکتر از پیشرفتش خیلی راضی هست ومیگه وقتی بشه کنترلش کرد روی کلامش هم کار می کنیم
امیدوارم خدا به هممون کمک کنه نه ما گناهی داریم نه بچه هامون
من مطمئنم خدا یک جوری دیگه جبرانش را میکنه
وقتی بچه های دیگران را میبینم که از دیوار راست بالا میرن با خودم میگم خدایا این بچه ها بیش فعالند یا سپهر من
سپهر خیلی شیطون نیست فقط عدم تمرکزش من را ازار میده
من هم تا وقتی که زنده هستم همه کار براش انجام میدم از خدا میخوام که کمکم کنه
مامانهای عزیز میبخشید که سرتون را درد اوردم معذرت میخوام
سلام به تمام دوستان گلم
شعله جون آره تاپیک کلاس اولیها رو حذف کردم چون چند تا آدم فضول میومدن نوشته هامونو میخوندم و به دوستان ایمیل میزدن و داشتن وارد زندگی خصوصیمون میشدن
شیدا جون یه کلوپ ایجاد کرده الان مسافرته اومد میگم بهت دعوت نامه بده
امیدوارم بچه هاتون هر روز بهتر از دیروز باشند
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامانای عزیز من باید تا کی ریسپریدول رو ادامه بدم؟
خواهشا راهنمایی کنین چون من شهرستانم و از دکتر خوشابی دورم........
سلام خوبین
پروین جان حتما بهش بگو راستش من تو اون تاپیک چیزی نمینوشتم اما هر دفعه میومدم نت مطالبشو میخوندم خیلی ناراخت شدم واقعا بعضیها شورشو در اوردم پس من منتظر دعوت نامه هستما ممنونم
مادر جان میتونم ازتون یه سوال کنم من شهرستان هستم اینجا یه گفتار درمان پیدا کردم بهم تمرین میداد تو خونه باهاش کار کنم مثلا میگفت باید خیلی آهسته صحبت بکن و بخش به بخش مثل ت...ل...وز...یون اما عملا غیر ممکن بود اما برام جالب بود که میگی به پسرشما کارت داده بودن شاید این طوری بهتر باشه نهههههههههههههه در مورد پسر شما موثر بوده گفتاردرمانی ؟
میگم من فکر میکردم گفتاردرمانی اینطوریه باید برم اصفهان اونجا دنبال یکی باشم
با سلام من نمیتونستم بیام سایت از تون معذرت میخوام
2810