2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
خانمهای محترم سلام سال نوی همگی مبارک
خیلی وقته مشده بیام اینجا چقدر پست
راستش من دیگه کلا از زندگی ناامید شدم این دوتاپسر منو دیوونه کردن راستش من از یه کلینیک نوبت گرفتم که هنوز بعد 5 ماه نوبتم نشده و من درگیر
من شوهرم هم همیشه منو محکوم میکنه که تو هستی که بلد نیستی بچه تربیت کنی این دوتابچه لوس هستن و همینه که گوش نمیکنن
توی ایام عید تقریبا اوضاع شیطونی آروم بود تازه احساس میکردم بچه ها نسبت به بچه های دیگه آرومترن
بیت کودکان بیش فعاال

حتما ً می‌خواهید بدانید چگونه باید او را تنبیه کرد تا دست از رفتارهای ناپسند بردارد؟ یا می‌خواهید بدانید چرا هر قدر تنبیه می‌کنید فایده ندارد و باز همان رفتارها را تکرار می‌کند و برای تان عجیب است که هر روز حساسیتش به تنبیه شدن کمتر می‌شود.

* قبل از هر چیز باید بدانیم بهتر است که تشویق و تنبیه فوری انجام شود تا اثر کند، یعنی درست پس از رفتاری که انجام داده است و این که باید بداند بخاطر کدام رفتارش تشویق ا تنبیه شده است. تنبیه می‌تواند با یک اشاره، نگاه یا محروم کردن بچه از چیزهایی که دارد باشد ولی نباید نیازهای اصلی کودک را از او گرفت. نیازهای اصلی مثل غذا، آب، خوابیدن، سلامتی، احساس امنیت و نیاز به دوست داشته شدن.

* با کودک به آرامی صحبت کنید و سعی کنید رفتار خوبی را که از کودک سر می‌زند به زبان بیاورید و به او آفرین بگویید.

* سعی کنید از کلماتی چون � نه، نکن، بس � کمتر استفاده کنید.

* وظایف کودک در خانه برای او مشخص کنید و آنها را به دفعات به او بگویید تا با آنها آشنا شود و یاد بگیرد. چنین کودکانی ممکن است وظایف خود را به زودی یاد نگیرند ولی باید با صبر و حوصله آنها را به او یاد دهید.

* به کودک مسئولیت بدهید، زیرا برای رشد هر کودکی عهده دار مسئولیت بودن لازم است ولی باید در توان او باشد و اگر کودک آن را حتی ناقص انجام داد، از او قدردانی کنید.
* بیش از حد دلسوز و نگران او نباشید مشکل پیش فعالی به تدریج اصلاح خواهد شد.

* با معلم کلاس همکاری دقیق نمایید، زیرا توجه شما در خانه و همکاری شما با معلم مدرسه در بهبود کودک بسیار موثر خواهد بود.
در واقع کودک باید بداند :

روی قانون‌های‌مان پافشاری می‌کنیم و قانون‌مان تغیرر نمی‌کند. وقتی قانون را رعایت کرد او را تشویق می‌کنیم و وقتی آن را زیر پا گذاشت او را تنبیه می‌کنیم.

خیلی مهم است کسانی که با او در ارتباط هستند حرف شان یکی باشد و اگر در تربیت کردن فرزند با هم اختلاف نظر دارند باید در خفا با هم صحبت کنند تا بچه‌ها نفهمند آنها موافق هم نیستند.

کسانی که از او نگهداری می‌کنند آدم‌های با ثباتی هستند، زیاد به او انتقاد نمی‌کنند و او را دوست دارند

کودکان بیش فعال مصرف غذاهای شیرین از قبیل شکلات و کافئین و غذاهای تند را به دلیل محرک بودن کاهش دهند.

در اختیار قرار دادن وسایل و امکانات ورزشی به کودک را جهت تخلیه انرژی زیاد، پذیرش جنب وجوش زیاد کودک و پرهیز از سختگیری‌های بیش از حد

کودکان بیش فعال به لحاظ نمرات پایین در معرض سرزنش مکرر والدین، معلمان و همسالان قرار می‌گیرند که این مهم سبب تشدید احساس بی کفایتی در کودک می‌شود

توانایی تمرکز کودک چگونه افزایش می یابد؟ وقتی کودکی در کودکستان از عدم تمرکز بسیار، رنج می برد، مربی باید به دلیل بی قراری او پی ببرد و تا جایی که ممکن است، دلیل بی قراری کودک را از بین ببرد، ( درباره آن صحبت کند، نمایش بدهد ، نقاشی بکشد و ...) والدین و مربیان باید سعی کنند تعادل درونی کودک را به او برگردانند.آن ها باید برای کودک روشن کنند که زمانی در زندگی مشکلاتی وجود دارد که می توان بر آن ها غلبه یا دست کم تحملشان کرد. از کودک بیش از حد توقع نداشته باشید. کودکان هنوز نمی توانند مسوولیت زیادی بپذیرند. باید از کودک مطابق سن و مرحله رشد او توقع داشته باشید. کودک نباید از شدت تلاش شدید بدنی یا روحی از خستگی رنج ببرد. چون این کار هم به طور فزاینده ای باعث عدم تمرکز او می شود. در مقام پدر، مادر یا مربی سعی کنید بازی های مستقلانه کودک را افزایش دهید و دائم در بازی او دخالت نکنید. تمرین های سکوت هم به طور اساسی باعث غلبه بر عصبانیت و کمبود تمرکز کودک می شود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیت کودکان بیش فعاال

حتما ً می‌خواهید بدانید چگونه باید او را تنبیه کرد تا دست از رفتارهای ناپسند بردارد؟ یا می‌خواهید بدانید چرا هر قدر تنبیه می‌کنید فایده ندارد و باز همان رفتارها را تکرار می‌کند و برای تان عجیب است که هر روز حساسیتش به تنبیه شدن کمتر می‌شود.

* قبل از هر چیز باید بدانیم بهتر است که تشویق و تنبیه فوری انجام شود تا اثر کند، یعنی درست پس از رفتاری که انجام داده است و این که باید بداند بخاطر کدام رفتارش تشویق ا تنبیه شده است. تنبیه می‌تواند با یک اشاره، نگاه یا محروم کردن بچه از چیزهایی که دارد باشد ولی نباید نیازهای اصلی کودک را از او گرفت. نیازهای اصلی مثل غذا، آب، خوابیدن، سلامتی، احساس امنیت و نیاز به دوست داشته شدن.

* با کودک به آرامی صحبت کنید و سعی کنید رفتار خوبی را که از کودک سر می‌زند به زبان بیاورید و به او آفرین بگویید.

* سعی کنید از کلماتی چون � نه، نکن، بس � کمتر استفاده کنید.

* وظایف کودک در خانه برای او مشخص کنید و آنها را به دفعات به او بگویید تا با آنها آشنا شود و یاد بگیرد. چنین کودکانی ممکن است وظایف خود را به زودی یاد نگیرند ولی باید با صبر و حوصله آنها را به او یاد دهید.

* به کودک مسئولیت بدهید، زیرا برای رشد هر کودکی عهده دار مسئولیت بودن لازم است ولی باید در توان او باشد و اگر کودک آن را حتی ناقص انجام داد، از او قدردانی کنید.
* بیش از حد دلسوز و نگران او نباشید مشکل پیش فعالی به تدریج اصلاح خواهد شد.

* با معلم کلاس همکاری دقیق نمایید، زیرا توجه شما در خانه و همکاری شما با معلم مدرسه در بهبود کودک بسیار موثر خواهد بود.
در واقع کودک باید بداند :

روی قانون‌های‌مان پافشاری می‌کنیم و قانون‌مان تغیرر نمی‌کند. وقتی قانون را رعایت کرد او را تشویق می‌کنیم و وقتی آن را زیر پا گذاشت او را تنبیه می‌کنیم.

خیلی مهم است کسانی که با او در ارتباط هستند حرف شان یکی باشد و اگر در تربیت کردن فرزند با هم اختلاف نظر دارند باید در خفا با هم صحبت کنند تا بچه‌ها نفهمند آنها موافق هم نیستند.

کسانی که از او نگهداری می‌کنند آدم‌های با ثباتی هستند، زیاد به او انتقاد نمی‌کنند و او را دوست دارند

کودکان بیش فعال مصرف غذاهای شیرین از قبیل شکلات و کافئین و غذاهای تند را به دلیل محرک بودن کاهش دهند.

در اختیار قرار دادن وسایل و امکانات ورزشی به کودک را جهت تخلیه انرژی زیاد، پذیرش جنب وجوش زیاد کودک و پرهیز از سختگیری‌های بیش از حد

کودکان بیش فعال به لحاظ نمرات پایین در معرض سرزنش مکرر والدین، معلمان و همسالان قرار می‌گیرند که این مهم سبب تشدید احساس بی کفایتی در کودک می‌شود

توانایی تمرکز کودک چگونه افزایش می یابد؟ وقتی کودکی در کودکستان از عدم تمرکز بسیار، رنج می برد، مربی باید به دلیل بی قراری او پی ببرد و تا جایی که ممکن است، دلیل بی قراری کودک را از بین ببرد، ( درباره آن صحبت کند، نمایش بدهد ، نقاشی بکشد و ...) والدین و مربیان باید سعی کنند تعادل درونی کودک را به او برگردانند.آن ها باید برای کودک روشن کنند که زمانی در زندگی مشکلاتی وجود دارد که می توان بر آن ها غلبه یا دست کم تحملشان کرد. از کودک بیش از حد توقع نداشته باشید. کودکان هنوز نمی توانند مسوولیت زیادی بپذیرند. باید از کودک مطابق سن و مرحله رشد او توقع داشته باشید. کودک نباید از شدت تلاش شدید بدنی یا روحی از خستگی رنج ببرد. چون این کار هم به طور فزاینده ای باعث عدم تمرکز او می شود. در مقام پدر، مادر یا مربی سعی کنید بازی های مستقلانه کودک را افزایش دهید و دائم در بازی او دخالت نکنید. تمرین های سکوت هم به طور اساسی باعث غلبه بر عصبانیت و کمبود تمرکز کودک می شود.
اما رفتارهای بدشون زیادترشده پیام حرف زدنش هنوز مشکل داره حروف رو قشنگ نمیتونه به کار ببره سر جای خودشون انگشت خوردن دوتاییشون در حد شدید لجبازی کلافه کن که هر چی تو خونه باشه تخریب میکنن هر چی بهشون میگم سلام کنین انگارنه انگار
حدودا یک سالی هست میبرمشون ژیمناستیک اما تو این یک سال هیچی فقط یه پا باز رو یاد گرفتن اما بقیه بچه ها که دیرتر از پیام و پویا اومدن چرخ و فلک هم یاد گرفتن توی مهد هم نه شعری یاد میگیرن نه هیچی توی جشن آخر سال مهدشون تقریبا تموم بچه ها توی جشن یه کاری میکردن گروه سرود نمایش لاما این دو تا هیچ کاری ازشون برنمیاد فوق العاده خجالتی
احساس میکنم خیلی از بچه های دیگه عقب ترن مثل مه و ماتها میمونن
نگین چرا بچه هاتو مقایسه میکنی آخه مگه میشه اینهارو نادیده گرفت
دیگه تقریبا 5 یا 6 ماهه بهشون قرص نمیدم منتظر ن.بت آقای هوش ور هستم اما نمیدونم اینها علادم بیش فعالی هست یا نه کمکم کنین
نازی جون از حرفهات خیلی استفاده کردم ممنون احساس میکنم خودم هم افسردگی گرفتم میدونم کارم اشتباهه مامانهایی که بچه های این طوری دارن باید خیلی صبور باشن اما من دیگه وادادم
مامان مونای عزیز و بقیه مامانای عزیز
من کا این قسمت رو نخوندم ولی یکمی از اول و از اخرشو خوندم خوشحالم که پسرت الان خوب وسالمه وخوشحال ترم که مثل روزای اول اینقدر استرس نداری و قضیه رو بهتر حلاجی کردی راستش تعجب کرده بودم وقتی روزای اول رو خوندم دیدم اینهمه ناراحتی بیش فعالی تو خیلی از نوابغ بزرگ دنیا دیده شده من یه بار یه لیستی داشتم که نوشته بود ونباید اینقدر خودتو نگران کنی چون از نظر هوشی که مشکلی ندارن از نظر تمرکزه که اونم با دارو خوبش کردی خداروشکر که همچین مادری داره که اینقدر ددقیقه و به این زودی فهمیده و دکتر بردتش وتا روز مدرسه برسه مطمئنن حسابی روبراه شده بهتره از الان با این سیستم هایی جدیدی که اومده بهش خوندن نوشتن یاد بدی تا از بقیه جلوو باشه که خیالتم راحت بشه هوش بچه تا 8 سالگی خیلی زیاده میتونی همه چی یادش بدی برو از این کتاب هایی که هست بخر وو کمک کن زود بخونه بنویسه از بقیه زودتر و همیشه یه قدم جلوتر باشه تو هم خیالت راحت تره اینجا برو مامانا خیلی تو این خط هان کمکت میکنه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=6474&PageNumber=15
ضمنا یه سوال هم به من جواب بدید ممنونم از همتونن میگن کندر بیش فعالی میاره درسته ؟قهوه و این چیزا میخواستم ببینم کدوم از شماها این چیزا رو خوردید و نتیجه اش رو دیدید منونم از همگی
ببخشید من الان یه چیزی دیدم گفتم اینم بنویسم خانم عزیز کلاه قرمزی !
این اقای روا زاده ...بهتره نگم لطفا به حرفای ایشون توجه نکنید وقتی کسی بیماره باید دوا بخوره این چه حرفیه بچه رو دارو خور نکنید ؟!!!یعنی دکتر اینهمه درس خونده زحمت کشیده اینقدر نمیفهمه!!!!!!!!!
من یه دوستی داشتم در واقع یه همکلاسی داشتم دوران مدرسه بیچاره افسردگی داشت هی همیین حرفا رو میگفتن که وای دارو نخور نیمدونم از ازلان دارو بخوری ال میشه بل میشه خانوادشم سواد درست حسابی نداشتن هی میرفتن خون میگرفتن ازش و نمیدونم اسفند براش دود میکردن !!! زد خودشو کشت بیچاره بد بخت هنوز یادمه

مریض باید معالجه بشه هر چی دیرتر بدتره نه بهتر...
شعله عزیز سال نوی شما هم مبارک

دوقلوها چند سالشون هست؟

کار کردن با دوقلوها مشکلات خاص خودش را داره، ولی تمام این مشکلاتی را که گفتی پسر من هم داشت و البته الان هم کم و بیش داره،
ببینید واژه بیش فعالی را با عدم تمرکز و اختلال توجه باید مجزا کرد، تشخیص این دو خیلی سخته حتی برای روانپزشکان، معمولا در هفت سالگی و یا همون کلاس اول میشه تشخیص داد.
به نظر من اول از همه اینکه شما باید یک کم بیخیال بشید، بچه ها خیلی خیلی باهوش هستند مخصوصا رفتارهای مادر و پدر را خیلی خوب درک می کنند. پسر من الان وقتی راجع به دوران بچگی اش حرف می زنه می بینم ای وای تمام حرکات و حرفهای منو دقیقا متوجه می شده. و من فکر می کردم بچه هست حالیش نیست!!!!
هر وقت شما ناراحت و عصبی باشی، فرزندانت هم ناراحت و عصبی هستند.
می دونم از اینکه حس می کنی بچه هایت عقب تر از بقیه هستند چه حال بدی بهت دست می ده، ولی تحمل کن، خوب میشه، البته نه اینکه خیلی عالی بشن، ولی خیلی خیلی بهتر میشن،
من با توجه به گذشته پسرم الان خیلی ازش راضیم، در مقایسه با بعضی از همسالانش خیلی پایین تر هست، ولی نسبت به گذشته خیلی بهتر شده، و این یعنی پیشرفت کرده.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بایید از همین اول سالی، این واژه ها را دور بریزیم، و اینقدر این کلمه "بیش فعالی" را تکرار نکنیم، همین دکتر بردن ها، همین دارو دادن ها، همین حرفهایی که در خانواده راجع به بچه می زنیم همه اینها اثرات منفی داره،

نمی گم نباید ببریمشان دکتر، یا دارو ندهیم، این به تشخیص پزشک هست و صلاحدید خود پدر و مادر

ولی سعی کنیم زندگی را به روال عادی برگردانیم. بذاریم بچه هایمان از کودکیشان لذت ببرن، همیشه وقت برای آموزش هست،

خواهش می کنم بکن و نکن را کم کنید، بشین، حرف نزن، درست بخور، را کم کنید.

ببخشید من اینطوری بیان می کنم، من نه دکتر هستم و نه روانشناس، چون خودم این دوران را طی کردم و به این نتیجه رسیدم که این فقط ما هستیم که می توانیم به خودمان و فرزندانمان کمک بکنیم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

می بینم که بیشتر شماها با بچه هایتان خارج از خانه مشکل دارید، من هم همینطور هستم یعنی الان خیلی بهتر شده ولی کم و بیش مشکلات هست. همسر من هنوز هم بعد از این همه سال منو و خانواده ام را به شدت محکوم می کنه،
ولی خب چه می شود کرد؟؟؟
این جور بچه ها شدیدا نیازمند محبت هستند، نیازمند در آغوش گرفتن هستند، نیازمند توجه زیاد هستند،
پسر من میگه: مامان بیا با من فوتبال ببین، وقتی من غذا می خورم کنارم بشین، وقتی می رم حمام حوله ام را بده دستم،
وقتی از مدرسه می یام بیا بشین و به من گوش بده
وقتی تکالیفم را انجام می دم بیا تک تک تکالیفم را ببین، وقتی درس خواندنم تمام میشه حتما بیا ازم بپرس، و ....
اینها یعنی توجه می خوادش،

یادمون باشه که توجه زیاد کردن یعنی لوس کردن نیست، لوس کردن یعنی تمام خواسته های بچه را چه معقول و چه غیر معقول برآورده کنیم ولی توجه کردن یعنی برآورده کردن نیازها و آرزوهایی که معقول هستند ولی شاید به نظر ما منطقی نباشن
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

همیشه سعی کنید بچه ها را با یک چیز جدید سوپررایز کنید، یک غذای جدید، یک تفریح جدید، یک لباس متفاوت،
این بچه ها تنوع را به شدت دوست دارن،
از حرکات تکانشی و ناگهانی بچه ها نترسید، اگر به ارتفاع علاقه دارن، سعی نکنید محرومشان کنید، بلکه فقط مراقبشان باشید،
اگر فرزند شما هم مثل پسر من باشه، تخلیه انرژی اصلا معنی نداره،
پسر من دیروز با پدرش رفته بود کوه، شش ساعت در کوه بودند از دربند بالا رفتند از درکه پایین اومدند، پدرش که ورزشکار هم هست می گفت بیچاره شدم از بس که دنبالش دویدم، بهش لقب بز کوهی را داده!!!
بعد اومد خونه حمام رفت و نشست پای تلویزیون حدود دو ساعت، بدون خوابیدن
بعد سه جا عید دیدنی رفتیم و جای آخر با پسر عمویش حدود دوساعت فوتبال بازی کرد، بدون استراحت
بعد از شام هم با بچه های فامیل مسابقه دو گذاشته بودند
تازه حدود ساعت یک نیمه شب که اومدیم خونه حاضر نبود بیاد داخل می خواست نصفه شب توی حیاط فوتبال بازی کنه.
که البته اگر بخاطر مزاحمت همسایه ها نبود حتما اجازه می دادم تا هر وقت که دلش می خواد بازی کنه.

خب این برنامه یک روزش هست، هر روز همینطوره، به نظر شما این منبع انرژی از کجاست؟؟؟؟؟
از نظر اندامی هم ریز نقش هست.
الان که ده سالش هست 135 قدش هست و 27 کیلو وزنش
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلااااااااااااااااام و روز بخیرررررررررررررررررررررر....واقعا خیلی خوشحالم که میبینم تاپیکمون دوباره فعال شده و همه مامانها از سال جدید انرزی گرفتن و افراد جدیدی با اطلاعات جدیدتری اومدت به تاپیک.........
نازی جون و مامان دیاکو خوش اومدید......مامان دیاکو جونم منم اوایل تاپیک رو حذف نکردم تا هر کسی که میاد واقعا با احساسات یه مادر اشنا بشه که چقدر نگرانه و ماجرا فقط به نگرانی و گریه ختم نمیشه و تا جان داریم ما مادرها برا موفقیت بچه امون تلاش میکنیم .................در مورد سوالت عزیزم باید بگم من نه زیاد اهل قهوه هستم نه کندر خوردم...نمیدونم چرا پسرم بیش فعاله....ولی علی در عین بیش فعال در بعضی مباحث هوش خوبی داره..مثلا تمام اشکال هندسی رو بلده و هر جا میبینه حتی ذوزنقه و متوازی الااضلاع و....میشناسه......و اصلا فراموش کار نیست....بیشترین مشکل پسر من حرکتی هستش.....وبا دارو بیشتر مشکلاتمون حل هستش..........
نازی جونم خوب خاصیت بچه بیش فعال زیاد بودن انرزی هستش دیگه که متاسفانه بیشتر بی هدف این انرزی هدر میره و بیشتر هم مخرب هستش.............
نه بابا پسر من دیگه تا این حد انرزی نداره.......البته شاید سنش کمه و بزرگ بشه اونطور بشه..نمیدونم....برنامه خواب پسر من مرتبه..............بیشتر کارهاش روی برنامه هست.............مشکل علی مثل یه بیماری گاهی زیاد میشه گاهی کمتررررررررررررررررررررررررر.........والله من خودم هم موندم....من اگه بدونم پسرم در تحصیلش مشکلی نخواهد داشت اصلا این شلوغ کاریهاش برام مهم نیست.........من حتی از ترس برچسب شدن بیش فعالی برا پسرم حتی نزدیکترین کس برا من یعنی مادرم نمیدونه علی بیش فعاله..وتا اخر عمرم هم قصد تدارم به کسی بگممممممم...........
فعلا باید برم....میام و پستهاتون رو میخونم....بای وبوووووووووووووس
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810