2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981550 بازدید | 11748 پست
عزیزم
درباره بازی درمانی باید بگم که اولش کمی با آنیتا صحبت میکنه و از آنیتا میخواد که در باره هفته ای که گذرانده توضیح بده که چه خبر در واقع هدف رسیدن به اینکه آنتیا خودش بگه که چه اتفاقی افتاده مثلا جیغ زده یا گریه کرده یا با خواهرش دعواش شده یا ............ بعد ازش میخواد که بگه چرا ؟ بنظرت کارت درست بوده و از این قبیل صحبت ها
و بعد شروع میشه بازی کردنش که البته بیشتر با شن هست که به توصیه دکترش توی خونه هم شن خریدیم و بازی میکنه
خلاصه اینکه این جلسات به گونه ای هست که در حین بازی باز هم باهاش صحبت میکنه یکی از موردهایی که مثلا در مورد آنیتا اصلاح شد اینه که بجای جیغ زدن صحبت کنیم و اینو در حین بازی و خیلی ظریف به آنیتا گفت و در پایان از آنیتا قول گرفت یه 2 -3 هفته ای طول کشید و دائما این موضوع را زمانی که آنیتا شروع میکرد به جیغ زدن ما این رو یادآوری میکردیم بهش و یا اینکه آنیتا به خواهرش تذکر میداد خیلی قشنگ
زمان برد ولی خیلی تاثیر گذار بود
این رو باید بگم که از شیرخوارگی دختر جیغ جیغ یی بود و وقتی جیغ میزد اصلا صدا آدم رو نمیشنوید که بهش چی میگیم و این باعث شده بود که من خیلی خیلی عصبی بشم
ولی در جلسات بازی درمانی فقط روی بچه ما کار نمیشه داره به ما یاد میده که با آنیتا چطور رفتار کنیم
ما هم تغییر رفتار دادیم و تغییرات رفتاری آنیتا هم هویدا شد
خدا رو شکر اوضاع بهتر هست
قبلا جلسات هر هفته یک روز بود حالا شده 2 هفته یکبار
دیگر هیچگاه چنین روزی را با فرزندتان نخواهید داشت،فردا کمی پیرتر از امروزشان خواهند بود. امروز یک هدیه است، نفس بکشید و توجه کنید. آنها را ببویید و نوازش کنید، امروز لذت ببر مادر، پیش از اینکه متوجه شوی، تمام خواهد شد.
سلام نازی جون مرسی دوست گلم خوبم ولی خیلی عصبیم . شاید به خاطر کلاس زبان ایلیاست . می دونی این ترم خیلی سنگین شده براش . اینجوری نمیشه باید یه کودتای اساسی بکنم علیه اقای همسر . نمی دونم چه اصراریه بچه تو این سن زبان یاد بگیره . البته ایلیا یادگیریش عالیه ولی تو نوشتن خیلی کنده . من خودم تو خونه باهاش کار می کنم اما فردا میرم ببینم مهدکودکی گیر می یارم که الان قبولش کنن . حتما می خوام فعلا اموزش زبانش متوقف بشه . اخه بی وجدانها بچه رو از ساعت 9 تا 1 بعداز ظهر می فرستن تو یه کلاس و حتی برای تغذیه هم نمی یارنشون بیرون . من می خوام بچه ام بازی کنه الان . در مورد همسری اره دلم تنگه براش بخصوص تو شهر محل کارش خیلی حسود داره و دائما رو اعصابشن ولی در کل تنهایی سخته خیییییییییییییییییلی

بهار جان پس شما از بازی درمانی راضی بودی . خدا رو شکر گل دخترت بهتر شده . اگه باهوشه چرا می خوای دیر بفرستیش یه سال ؟
بچه ها یه نصیحت : همیشه دنبال بهترین ها نباشین . به خدا مدرسه یا مهد کودک متوسط بهتر از این مدرسه یا مهد کودک بهترین هاست . بهترین مدرسه یا مهد کودک فقط یه سری اطلاعات رو تو مخ بچه می کنن مثل کامپیوتر اما بچه ها ی ما باید بچگی کنن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم

بهاره جان پسر من متولد 23 شهریور 84 هست الان تو کلاسشون از نظر جثه از همه درشت تر و از نظر سن از همه کوچکتره منم همش میگفتم ای کاش فقط 7 روز دیرتر به دنیا اومده بود آخه برای نفرستادنش به کلاس اول از حرف مردم میترسیدم حالا میبینم کار درستی کردم فرستادمش اول ...اگه دیرتر فرستاده بودمش الان کلاس اول بود در صورتیکه الان خواندن و نوشتن بلد هست حتی یه عالمه شعر و سوره های قرآن....منم با دیر فرستادن مخالفم

مامان ایلیا یه همچین کلاس زبانی که ایلیا رو میفرستی نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست حتی یه آقای روانپزشک از تهران اومده بود شهر ما و برای فرهنگیان جلسه گذاشته بود یکی از مواردی که خیلی تاکید کرده بود همین بود که آموزش زیادی از جمله فرستادن بچه ها زیر 10 سال به کلاس زبان کار درستی نیست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
ممنون پروین جان . خودمم خیلی دلم می خواد نذارمش اینجا دیگه ولی اولا می ترسم الان جایی دیگه قبولش نکنن و ثانیا دوباره تا بخواد با جو جدید اشنا بشه کلی طول می کشه ولی حتما امروز میرم ببینم جایی گیر می یارم براش .
سلام مامانای مهربون

من شرمنده تک تکتون هستم خیلی ببخشید نتونستم این یک هفته گذشته بیام اینجا

نازی جون،پروین جون، مامان ایلیا جون ،سومیسو جون،مونا جون ،بهاره جون و بقیه دوستای عزیزم امیدوارم همگی شاد و سلامت باشین

منم خدارو شکر اوضاع روحیم خیلی بهتره...پسرمم هم خیلی آرومتر شده معلمش واقعا ازش راضیه همش به من میگه کلا یه شخص دیگه ای شده همه چیز خداروشکر خوبه با همون روزی 1 عدد کانسرتا...روز جمعه میخواستیم بریم مهمونی نمیخواستم بهش کانسرتا بدم 1/2 رسپریدون دادم همیشه اینو شبها میخورد البته 1/4 این دفعه صبح دادم خیلی اونروز پسر آروم و خوبی بود..این یعنی اثر رسپریدون و کانسرتا(ریتالین) یکیه ؟؟

مامان ایلیا جون من در مورد کلاس زبان پسرتون فکر میکنم خیلی زیادی سختگیرن و اینجوری بچه از درس و مدرسه خدانکرده در آینده زده میشه البته من میگم میشه تو همین سن کم زبان یاد گرفت ولی با بازی و تفریح پسر من الان 3 ساله مدرسه میره از 4 سالگی مدرسه رفته و البته 2 سال اول مدرسش همش حالت بازی و مهد داشت اصلا سختگیری نبود..بنظر من شما پسرت رو توی یه مهد که همراه با آموزشهای زبان و شعر باشه بذاری خیلی براش بهتره امیدوارم موفق باشید

سلام دوستان

امروز رفتم و نزدیک خونه مون یه مهد پیدا کردم . مدیرش فوق لیسانس روانشناسی داره و قبلا برای مشاوره ایلیا رو برده بودم پیشش . جالبه که می گفت از مهدکودکی که ایلیا الان میره هم یه بچه رو تازگی ها اوردن تو مهد این خانوم . گفته فردا ایلیا رو ببرم پیشش و گفته خودش باهاش کار می کنه اما ما هم باید همکاری کنیم . فردا گل پسری رو ببرم اونجا ببینم چی میشه . حالا یه مشورت می خوام ازتون . به نظر شما مشکلات اخلاقی ایلیا رو بهش بگم یا نه . مثلا اینکه اصلا خودش تنهایی بازی نمی کنه یا عاشق بازی ها و کارتون های ترسناکه یا به سختی با بقیه ارتباط برقرار می کنه ؟ منتظر جوابتون هستم
سلام مامان ایلیاجون.اگه مدیرمهد،انسان واقع بین و روشن فکری هست،خوبه که در مورد شرایط ایلیاباهاش صحبت کنی.منم سال اولی که پسرم مهد میرفت ،به مدیر و مربی در مورد پسرم گفتم.ولی متاسفانه مدیر یه جور دیگه به پسرم نگاه میکرد.هرموقع یاد اون مهدش میفتم حالم بد میشه...........ولی توی پیش دبستانی خدارو شکر مدیر فهمیده و معلم خیلی دلسوزی بود.خیلی با پسرم راه میومدن.به پسرم توجه میکرد و همین باعث شد خیلی بهتر بشه.در مورد زبان هم به نظرم حالا برای زبان وقت داره.البته هرجور نظرخودتونه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام نرگس جون.خدارو شکر که حالتون بهتره و پسرگلت هم بهتر شده.قرص کانسرتا که نوشتید،روی قرص ریتالین هم نوشته؟؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان ایلیا جون منکه گفتم خیلی پسرم با پسرت شبیهه و خواستم با هم مشکلات خودمون رو در اصل درست کنیم تا بچه های خوبی تربیت کنیم
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
بهاره جون میشه یکم بیشتر توضیح بدی چه شکلی آنیتا جون به جای جیغ حرف می زنه آخه ایلیا هم وقتی ناراحت میشه اصلا به حرف گوش نمی کنه و جیغ می زنه
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
مامان ایلیا جون یکم صبر کن ببین واقعا مدیر مهد چه شکلیه بعد بگو
نمیشه به این زودی اعتماد کرد بعدم بزار ببین توی شرایط جدید ایلیا جان چه برخوردی داره شاید به مرور خود به خود مشکلاتش حل بشه
ببینم ایلیا جون چند سالشه ؟
مهد ایلیای منم کلاس زبان داره ولی دو روز تو هفته روزی یک ساغت و همشم تفهیمیه و اصلا توی خونه تکلیف نداره
فکر نکنم اصلا نوشتن داشته باشن و همش شنیداری و تفهیمیه
حتی وقتی گفتم ایلیا توی خونه خیلی همکاری نداره که باهاش کار کنم گفت ما توی مهد خیلی تکرار داریمو نیازی نیست به اینکار
سلام دوست جونا ممنون از نظراتتون
ایلار جان ده اسفند ایلیا چهار سال و نیمش تمام میشه . مهد کودکشون هر روز یک ساعت و نیم زبان دارن و خیلی هم فشرده . دیروز از وقتی بیدار شد تا شب همش درگیر تکلیفش بود . اخه این بچه ها که حافظه کوتاه مدتشون خیلی کمه چطور املای کلمات رو یاد بگیرین ؟ وای خدا حوصله چونه زدن با شوشو رو ندارم . نمی تونم سه ساعت متقاعدش کنم که بابا بچه الان باید بازی کنه حالا حالاها وقت هست برای اوزشش. فردا می برمش مهد جدیدش.