2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981389 بازدید | 11748 پست

اگر کتابهای کلاس دوم رو گیر آوردی چه بهتر اگر نه بگو تا شعرها را برات بنویسم حتی تو کتاب هدیه هم چند تا شعر هست که باید حداقل دو تارو حفظ باشن البته معلمها فرق میکنن معلم پسر من اجبار میکرد و حالا میبینم این اجبار بد هم نبود چون من فکر میکردم پسرم هرگز شعر حفظ نمیکنه ....البته ریاضی دوم رو اصلا تابستون کار نکن چون روش خاصی داره که فقط خود معلم میدونه ....ببخشید فضولی کردم ...چون حس میکنم پسرت از لحاظ هوش و یادگیری و حفظیات مثل پسر خودم هست و شما هم مثل خواهرم هستی اینا رو نوشتم تا کمکی کرده باشم ...
کاش یه مامان بچه کلاس سومی هم اینجا بود و منو راهنمایی میکرد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان ایلیا تو برنامه جوفراست میگفت از یک فرچه (از همونهایی که رژ گونه میزنیم) و یک اسفنج نرم استفاده کنید موقع

تماشای تلوزیون یا هر وقت که ناخنهاشو میجوه این فرچه و اسفنج رو بدید دستش تا تو دستش بفشاره و با فرچه روی

صورتش بکشه و عادت ناخن جویدن رو ترک کنه یعنی در واقع حواسش رو پرت کنیم و با چیز دیگه ای سرگرمش کنیم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین عزیزم ببخش رفته بودم به دخترم برسم.ممنونم از راهنماییهای دلسوزانه ات.باشه حتما کتابهای دوم رو تهیه میکنم و تابستون بهش یاد میدم.ممنونم گفتی شعرهارو بنویسی،لطف داری.خواهرم معلم هست میگم از همکاراش بگیره.امروز که اومدم اینجا و حرف زدم خیلی آروم شدم.دعامیکنم همیشه باهم باشیم و سنگ صبور هم باشیم.
نمیدونم چرا همش فکر میکنم پسرم نمیتونه سالهای بعد درسارو بخونه!!!!!!!!!!!در حالی که خداروشکر توی کلاسشون جزو بچه های خوب هست.معلمش هم ازش راضی هست.به قول معروف همش به خودم موج منفی میدم.پروین جون دعاکن بتونم این فکرو خیالات رو ازخودم دور کنم.چندوقتی هست به تاپیک بچه های اوتیسم هم سر میزنم.از دیروز میگم نکنه پسرم اوتیسم بوده و تشخیص دکتراشتباه بوده................ولی امروز که اومدم حرفامو گفتم احساس میکنم بهترشدم....ممنونم دوست عزیز.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان ایلیاجون ممنونم.خوشحالم دوستان خوبی مثل شمارو پیداکردم که توی خوشی و ناراحتی شریک هم هستیم.امیدوارم هممون همیشه شاد و دل زنده باشیم.
سومیسوی گلم

پسرت فقططط شیطون هست با کمی عدم تمرکز ....خواهش میکنم به چیزهای دیگه فکر نکن و به تاپیکهای دیگه سر نزن

چون فقط اعصابت خرد میشه منم که پسرم گاهی گیج میشد میگفتم نکنه دیرآموزه... میرفتم تو تاپیک بچه های اوتیسم

میگفتم نکنه اوتیسمه ....میرفتم تو تاپیک بچه های تاخیری میگفتم نکنه تاخیریه تا اینکه امسال نوار مغز گرفتم مشکل

پسرم بیش فعالی از نوع تکانشی هست دیگه به چیز دیگه ای فکر نمیکنم مشکل پسر تو هم همینه که داری کنترلش

میکنی پس بیخود خود تو نگران نکن

الان دارم حس میکنم پسرم روز به روز بهتر و فهمیده تر میشه یادگیریش هم خیلی بهتر شده حتی دقت و تمرکزش

...پسرت هر سال بهتر از سال قبل میشه من اینو بهت قول میدم
ممنونم پروین جون.راست میگی نباید برای خودم هر روز یه برچسب جدید به پسرم بزنم.میخام دیگه این فکروخیالات رو بذارم کنار.ممنونم که آرومم کردی.اگه قابل باشم برات دعا میکنم...................
سومیسو گلم هر وقت خواستی بیا اینجا حرف بزن تا سبک بشی گلم . خوبیه اینجا اینه هیچ کسی ، هیچ کس دیگه ای رو نمی شناسه پس بدون معذب بودن می تونیم همه حرفامون رو به هم بزنیم . نگران نباش خانومی . یه کم به فکر خودت باش . بابا اینهمه بچه تو جامعه که مشکل داشتن ولی عاقبت به خیر شدن . انیشتن رو بخاطر اینکه فکر می کردن کند ذهنه 9 سالگی از مدرسه اخراج کردن و فکر می کنم ادیسون بو که 3 بار تو بیمارستان روانی بستری شد ولی اخر برق رو اختراع کرد . نثار روحشون فاتحه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

پروین جون بازم رفتی پیش اقای دکتر روانشناس که گل پسرت رو می بردی یا نه ؟
آیلار عزیز

مگه میشه شما را فراموش کرده باشیم؟!

ایلیا و آیلین خوبند؟

خدا را شکر که ایلیا هم در وضعیت مناسبی هست

جای شما همیشه اینجا خالی بود.....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ایلیا

تشکر بخاطر اسامی بازی ها .....

بازم خوبه ایلیا به اون توپ کوچیک و بسکتبال خونگی راضی شده

پسر من که حتی حاضر نشد یه روز هم با اون بازی کنه، همیشه دنبال بزرگترین، حجیم ترین، سنگین ترین هاست
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ستایش عزیز

هر چی که می خواستم بهت بگم مامان ایلیا زحمت کشیده و گفته

واقعا باید به خودت مسلط بشی

پسر کوچولوت فقط داره به اقتضای سنش شیطونی می کنه

هر وقت که خیلی از دستش عصبانی شدی ، هر وقت که خدای ناکرده خواستی تنبیه بدنی اش بکنی ، سوره والعصر را بخوان

و بخاطر سلامتی پسرت سجده شکر بجا بیار

با گذشت زمان بهتر میشه. سعی کن در زمان فعلی بیشترین وقت و انرژی را برایش بذاری.

باید خودت را بازسازی کنی هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی

هر وقت که خیلی دلت پر بود، بیا اینجا و برای ما درد و دل کن

ولی هیچ وقت پسرت را بخاطر کارهایی که انجام می ده تحقیر نکن،

این کوچولوهای شیطون کارهای ما را دقیقا ضبط می کنند و با اعمالشان بهمون پس می دهند

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بهتره یه وقتایی قالب های رفتاری مون رو بشکنیم و برای بچه هامون غیر قابل پیش بینی باشیم .

مامان ایلیا خیلی قشنگ بود و صددرصد با این جمله موافقم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
من چند روزی نتمون قطع بود نتونستن بیام
سومیسو تورو خدا از این فکرا نکن منم یه مدت تو کابوس اوتیسم بودم نصفه شب که از خواب میپریدم تا خود صبح گریه میکردم با چشمای پف کرده میومدم اداره همکارا فکر میکردن مشکل خانوادگی دارم.شما بچه اوتیسم ندیدی اونا طفلیا فازشون خیلی فرق میکنه.......در ضمن تا جایی که من میدونم و پرس و جو کردم بیش فعالی رو نمیشه با نوار مغز تشخیص داد...مطمئن باش تشخیص دکترا اشتباه نیست ومنم چون پسرم تاخیر در گفتارداشت همه رو به اوتیسم ربط میدادم.
پسرم شب جمعه از اوپن مامانم اینا پرید پاش به شدت ضربه دیدعکس گرفتیم شکستگی نداشت ولی همچنان میلنگه.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار