2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981055 بازدید | 11748 پست
خدارو شکر مامان حسن جون.پسرمنم قبل از مدرسه بدون ریتالین خوب بود.حتی کلاسهای گفتاردرمانی و آموزش ذهنی رو اواخرش بود که ریتالین رو شروع کردم.الان هم دیگه تصمیم گرفتم تا زمانی که دکترش نگفته قطع نکنم.پسرشما مهد میره؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو 2 سالگی و 3 سالگی مهد رفت بعدش که بزرگتر شد یه روز تو مهد خودشو کثیف کرده بود ظاهرا کمک مربی مهد دعواش کرده بود و طفلک پسرم ترسیده بود(اینو بعدا مربیای مهد بم گفتن)از اون روز دیگه از مهد زده شد و دیگه نرفت بعدش که بزرگتر شدو فهمید به خاطر تاخیری که درگفتار نسبت به هم سناش داشت پرخاشگر شده بود و به گفته مربیش سر کلاسش نمی نشست و زود خسته میشد منم که این اوضاع رو دیدم یه سالیه که دیگه نمیذارمش مهد و پیش مادر شوهرمه ....ولی تصمیم دارم از بهار دوباره بفرستم اگه خدا بخواد الان که با خودش حرف میزنم اصلا زیر بار نمیره ظاهرا خاطرات بد گذشته تو ذهنش مونده میگه نه نمیرم ولی من سعیمو میکنم انشائ الله به مرور عادت کنه فعلا که طفای ما هوا خیلی سرده یه مقدار که گرمتر شد حتما میبرمش.............
سومیسو جون از پاییز سال آینده پسرم باید بره پیش اگه مجبور شم و لازم باشه حتما بش ریتالینو میدم برای تابستونم تصمیم دارم ببرم کلاس ژیمناستیک جون انعطاف بدنیش عالیه.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب کمک مربی بی عقلی!!!!!!!!!!انشاالله ترسش کم میشه.پسر من مهد رفت خیلی وضعیتش بهتر شد.انشاالله پسرت بدون ریتالین بتونه بره مدرسه.ژیمناستیک هم خیلی خوبه.منم خیلی دوست دارم پسرم بره شنا.ولی اصلا تمایلی نداره.
سومیسو پسرم عاشق کارتون و تلویزیونه خصو صا تام و جری و پلنگ صورتی و پت و مت .چند باری که سرزده رفتم مهد دیدم پای تلویزیونه متاسفانه اینجا توی مهد خیلی اهمیت نمیدن مگه اینکه بچه خودش بزرگتر باشه و بفهمه که چی به چیه.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
از همه تون ممنونم

مامان ایلیا تصمیم دارم همون روزی یه دونه ریتالین رو بدم و دیگه طرف دکترها نرم خسته شدم به خدا نمیدونید صورتم چقدر

جوش زده و خراب شده قبلا حتی توی جوانی و نوجوانی این طور جوشهایی نمیزدم پوستم سبزه بود اما صاف بود حالا مدتیه

هم جوش هم جای جوش ...خودم میدونم همش از استرسه باید بی خیالی طی کنم که البته نمیتونم

سومیسو جان پسر من اصلا اهل تحر ک و بازی و بدو بدو نیست حلقه هم نمیزنه به خاطر همین فرستادمش ژیمناستیک تا

مجبور بشه یه کم تکون بخوره نمیدونی وقتی از کلاس میاد خیس عرق هست یه وقتهایی میگم کاش حالا که بیش فعال شد

از اون بچه های پر تحرک بود تا لااقل چاق نمیشد البته تا 3 سالگی خیلی پرتحرک بود ولی بعدش چسبید به کامپیوتر و

گوشی و پلی استیشن اصلا علاقه ای به بازی های جسمانی نداره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مهتاب جان دخترم مشکلی نداره، پسرم که کلاس پنجم هست اختلال عدم تمرکز داره که الان خیلی بهتر شده

نظر خودت بود که یکسال دیرتر بره مدرسه یا نظر متخصص ؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام

بالاخره فصل امتحانات تمام شد و حالا منتظر نتیجه هستیم

فکر می کنم نتیجه هم خوب باشه ، امسال اولین سالی بود که پسرم تقریبا به تنهایی درس خوند. من که راضی هستم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام نازی جان

خوشحالم که وابستگی پسرت روز به روز کمتر میشه پسر من با وجود خوردن ریتالین باز هم بی دقتیهای جزئی میکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دیروز کارنامه پسرمو دادند نسبت به پارسال افت کرده بود از معدل 19 پارسال امسال شده بود 17 من هم دیشب خیلی دعواش کردم و حتی چند تا سیلی.
امروز صبح رفتم مدرسه و مدیرشون باهام حرف زد و گفت که اول دبیرستان همه افت می کنند و حتی مدیرشون گفت این معدل برای خوب است و شما خیلی حساس.
شقایق جون،درس پسرت اینطور که گفتی خیلی هم خوبه.اصلا به خاطر درس نزنش.چون بااین کار باعث میشی افت تحصیلی پیداکنه.با این حجم سنگین کتابها و درسها خیلی هم معدل خوبی داره.
2810