2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981007 بازدید | 11748 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سومیسوی گلم و بقیه ی دوستان عزیزم

سومیسوی عزیز پسرم خوبه فعلا فقط با دوتا از همکلاسیهاش خیلی مشکل داره هر روز میاد گله و شکایت داره اونها هم از پسر من شکایت دارن دیروز دیگه یه عالمه پسرم رو دعوا کردم من که زیاد بچه ها رو نمیشناسم ولی مامان یکی از بچه ها آمار همه ی بچه های کلاس رو داره اون خانم همش میگه این دوتا پسری که پسر من باهاشون مشکل داره خیلی لوس و بی ادبن کلا بچه های کلاسشون خیلی همدیگه رو کتک میزنن و خیلی دعوا میکنن نمیدونم همه ی پسرها اینطورین یا کلاس پسر من اینجوریه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان کلاس پسرمنم بچه ها باهم خیلی درگیر میشن.پسرم منم با دوستاش زیادقهر و آشتی میکنن.هفته پیش که یکی از بچه های کلاسشون یکی دیگه رو پرت کرده بود زمین،سرش خون اومده بود.پسرها کلا همین طورین.جدال بینشون زیاده.درسشون رو بخونند برای ما مهمتره!!!!!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان من اعصابم خرد میشه همش فکر میکنم پسر من اینطوریه و با بچه ها نمیسازه ....یه چیز جالب هم بگم دیروز بعد از ظهر دوتا خاطره از کلاس اولش برام تعریف کرد که من نمیدونستم یعنی پارسال به من نگفته بود یکی مسابقه کیک خوری که تو کلاسشون گذاشتن و پسرم اول شده بود و جایزه گرفته بود یکی هم سر زنگ نقاشی که با یکی از بچه ها دعواش شده بود و نقاشیهای همدیگه رو پاره کرده بودن و جفتشون رفته بودن پیش آقای مدیر و مواخذه شده بودن ...اینارو تازه دیروز برای من تعریف کرده پس از گذشت یکسال
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسو جان پسر شما غیرانتفاعی میره یا مدرسه دولتی؟...دختر من مدرسه ویژه فرهنگیان میرفت با اینکه شلوغ بود و نیمه دولتی خیلی راضی بودم بعضیها میگن پسرت رو بزار مدرسه دولتی اونجا معلمها جوان هستند و بچه ها هم کمتر لوس هستن و مشکلات اینجارو نداره گاهی هم میگم شاید مشکل از خود پسرم هست و هر جا ببرمش بازم درد سر دارم ...هر چی که هست من روی این یه دونه پسر پیر شدم نمیدونم مادر شوهرم چه طوری 6 تا پسر بزرگ کرد و هنوز زنده هست؟؟؟
مامان حسن ممنون از مطالبت . تصمیم گرفتم فعلا بدم تا ماه آینده برم پیش دکترش . می ترسم ندم و بعد برم پیش دکترش و منو بازخواست کنه که چرا ندادی و چون هنوز زبان باز نکرده تصمیم دارم بهش بدم تا تمرکزش خوب بشه و حرف بزنه البته این گفته دکتر ش بود.
زنگ زدم دکتر خوشابی وقت نداده البته بازم هم تصمیم دارم زنگ بزنم
ممنونم نازی جون که به فکرم هستی.
سلام شقایق جان
خودم هم به این نتیجه رسیدم که باید فعلا دارو بخوره البته واقعا چاره دیگری ندارم اونقدر که با ریتالین رفتارش کنترل میشه با سایر روشها نمیشه
پروین جون،وقتی میرم مدرسه هیچ فرقی بین پسرم و دیگران نمی بینم.توی کلاس پسرم چندتادانش آموز هستند که پسرمن دربرابر اونا آرومه.پسرم مدرسه دولتی میره.از مدرسه اش هم راضی هستم.من زیاد موافق سیستم مدارس غیرانتفاعی نیستم.توی مدارس دولتی فکرمیکنم بچه ها مثل مدارس غیرانتفاعی لوس نیستند.البته همه جا انواع مختلف شخصیت و رفتار هست.ولی به نظرمن در مدارس دولتی بچه ها به هم نزدیکترند.
از الان نگو پیرشدم!!!!!!!!!!!!!!حالا حالاها ما کار داریم.قراره یه روز بیاییم در مورد انتخاب عروسامون با هم حرف بزنیم!!!!!!!!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دوستان خوبم من همیشه میام اینجا وهمه نوشته هارو میخونم ما هممون شبیه همیم وهمتونو درک میکنم اما خدارو شکر ما فعلا در آرامشیم انگار محمد کیا داره عاقل میشه فعلا که ازش راضیم البته همه میدونید که رفتار بچه ها به رفتار خود ما با اونا بستگی داره من الان در آرامشم هر چند که از لحاظ مالی الان تو شرایط سختی قرار گرفتیم اما من ارومم الان یه ماه قرص نخوردم اما مثل وقتهایی هستم که با قرص داشتم اروم اروم.
نمیدونم شما قبول دارید یانه یه ماه پیش رفتم یه جا انرژی درمانی بهم گفت خیلی انرژیهای منفی تو سر و سمت چپ بدنم زیاد که میگفت دورشون کرده خودم فکر نمیکردم بدون قرص بتونم آرامش داشته باشم و در مقابل رفتارهای پسرم صبوری کنم اما الان که قرص نمیخورم و خوبم فکر میکنم همون نیروهای منفی بود که منو زود عصبی میکرد نمیدونم نظرتون چیه؟
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
2810