2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
سلام
نسیم جان ما هم تو شهرمون یه خانم مومن داشتیم که مجانی انرژی درمانی میکرد اون به اسفند دود کردن خیلی اعتقاد داشت و همیشه میگفت توی غذاتون یه مقدار خیلی کم سرکه قرمز بریزید انرژی منفی رو دور میکنه همچنین گفت سرکه رو در ورودی خونه بپاشید لباسهاتون رو با سرکه ضدعفونی کنید اینها انرژی منفی رو دور میکنه به خوردن عسل و آبلیمو و گلاب خیلی اعتقاد داشت و به خواندن هفت سوره انا انزلنا -توحید-ناس - فلق- کافرون- آیه الکرسی و والعصر خیلی تاکید میکرد میگفت صبحها و غروبها هنگام اذان این 7 سوره رو بخونید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دوستان من دارم میرم مسافرت ....عاشق آبهای خلیج فارس هستم جای همه تون رو خالی میکنم بعد میام نوشته هاتون رو میخونم....خداحافظ تا شنبه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وعصر بخیر..............
پروین جون خوش به حالت..عزیزم خوشبگزره ایشالله..............
مهسما جون امیدوارم دخترت بیش فعال نباشه وهمین که میشین قصه گوش میده یعنی تمرکز داره............متاسفانه من گاهی میبینم مقصر خودم هستم...........علی رو که میبرم ورزش و احد الناسی از بیش فعالی علی خبر نداره میبینم پسرهای هم سن علی چقدررررررررررررررررررررررررررررررر بازیگوش و شیطون هستن ومادرهاشون اصلا توجهی ندارن...شاید باور نکنید بعضیها از دیوار راست بالا میرن!!!!!!!!!!!!!اونوقت دلم بر ا علی میسوزه ...برا شیطنتهای طبیعی و مختص سن کودکی................میبینم منم خیلی زیادی حساس و بدبینم.................اینقدر توجه بیجا کردم که رفتارهای علی تو چشم رفته و خواه یا نا خواه مقصر تلقی میشه..................خلاصه که مهسما جون نگران نباش وبه دخترت زمان بده....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جان

خوبی ؟ علی آقا چطوره؟

من هم بعد از سالها به همین نتیجه شما رسیدم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مهسمای عزیز

من فقط فکر می کنم دختر کوچولوی شما بسیار باهوش هست و یه دنیا شیطونی دنبال هوش سرشارش هست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جان سلام

به نظر من شما خیلی خیلی روی پسرت ورفتارش حساس شدی وزوم کردی ولش کن طفل معصوم رو ازیک بچه 8ساله توقع داری که مثل یک آدم بزرگ رفتار کنه .

معلم پسرم دوباره چندتافیلم ازپسرم توی کلاس فرستاده وقتی فیلم رونگاه میکردم به شوهرم میگفتم نگاه کن این بچه ها انگارهمشون بیش فعالند ازبس که وول میخوردند وسروصدامیکردند

ولی پسر من یک جانشسته بودوسرش به کارخودش بود.البته این فیلم روبرام فرستاده بودکه پلک زدن بیش ازحد بچه روبه من نشون بده وحواس پرتیش رو.

میدونی عیب کار مااینه که همه ی رفتارهای بچه هامون رو ازدریچه ی بیش فعالی میبینیم
سلام مهسماجان.بااین توضیحات دخترت مشکلی نداره.دقت داره،تمرکزش خوبه و حرف هم که میزنه.شکرخدا که مشکلی نداره.نگران نباش.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مهسما جان به نظر منم دقت و تمرکز دخترت خوبه که تو این سن به نقاشی علاقه نشون میده و فعلا برای قضاوت بیش فعالیش زوده
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام بچه ها روزتون بخیر

من مدتیه میان اینجا مطالبتون رو میخونم بعضی حرفهاتون برام خیلی مفید بوده ممنونم، من یه پسر 23 ماهه دارم از همون ماهای اول خیلی تحرکش بالا بود وقتی یکی بغلش میکرد میگفت چقدر وول میخوره اصلا نمیتونست آروم بشینه از چهارماهگی سینه خیز میرفت غلت میزد 6 ماهگی چهاردست و پا میرفت و از 8 ماهگی دستاشو به وسایل میگرفت و راه میرفت ولی راه رفتن اصلیش رو تو 15 ماهگی تونست بدون کمک و روند و راحت راه بره ظاهرا بچه خخیلی باهوشیه همه چی رو زود یاد میگیره ولی جنب و جوشش خیلی زیاده نمیتونه یه لحظه آروم بشینه دوست داره از همه جا بالا بره وقتی صداش میکنیم اصلا انگار نه انگار اهمیتی نمیده مگر اینکه پای خوراکی چیزی وسط باشه سریع توجه میکنه، جیغ زیاد میکشه و غرغر میکنه تا دلتون بخواد (از همون نوزادی همش در حال غرغر زدنه) موقعی که براش کتاب میخونم زیاد توجه نشون نمیده و همش میخواد کتاب رو از دستم بگیره خلاصه یه جور دیگه مشغول بشه و یه عادت بدی که داره اشیا رو پرتاب میکنه به من و باباش به همه ، وسایلش رو اصلا به بچه های دیگه نمیده البته از 18 ماهگی اینطور شده قبلا مشکلی با دادن وسایلش نداشت، خونه کسی میریم میگه این ماله منه و اونو میخوام و جیغ و گریه و هر چی رو که بچه صابخونه برداره اون سریع میخواد، ولی کارتون نگاه کردن رو خیلی دوست داره و خیلی کم میتونه حرف بزنه اول کلمات رو میگه ولی بعض کلمات رو کامل بلده وقتی میخواد منظورش رو برسونه به جای حرف زدن دست منو میگره میبره نشون میده خلاصه یه جوری من متوجه میشم خیلی نگرانش هستیم ازتون خواهش میکنم مامانایی که بچه بیش فعال دارید به نظرتون چیکار کنم من و همسرم خیلی اعصابمون بهم ریخته به خاطر کار همسرم تو یه شهر دیگه موقتا هستیم اینجا تنها با این اوضاع ، روحیم رو از دست دادم به دکتر اطفالش هم که میگم نمیدونم چرا دکترا این قضیه بیش فعالی رو منکر میشن و حاضر نیستن قبول کنن خدا کنه نباشه من از خدامه ، راستی بچه ها پسر من یه سری ویزگیهای خوب هم داره مثلا ظهرا موقع خواب میبرم میذارم تو تختش میگم لالا کن دررو میبندم میام برون خودش خواب میره یا وقتی تنهایی من یا همسرم میریم بیرون کنارمون تو ماشین کمربندش رو میبندیم میشینه آهنگ گوش کردن رو خیلی دوست داره و یه سری چیزای دیگه که الان حضور ذهن ندارم ؛خواهش میکنم منو راهنمایی کنید یه دنیا ممنون میشم ازتون
ستایش عزیز

پسرت الان خیلی کوچولو هست یه کم بیشتر تحمل کن و بذار زمان بیشتری بگذره. شاید یک سال دیگه بهتر بشه نظر داد.

وقتی نوشته هاتو خوندم به نظرم هیچ چیزی غیر عادی نبود. فقط پر جنب و جوش و شیطون هست این آقای کوچولو!!!

در مورد پرتاب کردن اشیا هم اگه با آرامش باهاش برخورد کنی بزودی از سرش می افته. البته شاید ماهها طول بکشه.

پسر برادر من هم که الان نزدیک به سه سالش هست همه چیز را پرتاب می کنه در حالی که هیچ علائمی از بیش فعالی نداره.

فقط باید آستانه صبر و تحمل خودت را بالا ببری
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جان سفر خوش بگذره. برای تمدد اعصاب و روحیه خیلی موثره.

اون هم چه جایی، سواحل خلیج فارس!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوستای خوبم یه چیزی از تجربه شخصی خودم بگم

مدتی هست که با دخترم کتابهایی رو کار می کنم که باید برای تشکیل شدن شکل نقاشی اعداد را با خط بهم وصل کنیم.

این کتابها به نام نقطه به نقطه خط بکش نام دارد و جلدهای فراوانی دارد.

من از انتشارات قدیانی گرفتم.

خیلی به تمرکز بچه ها کمک می کنه. برای دختر من که اعداد را بلد نیست خودم با انگشت بهش نشان می دهم. خیلی در کشیدن خط های صاف روان شده.

برای بچه های کلاس اول و دوم هم مفیده. هم شمارش اعداد را بهتر یاد می گیرن و هم در بالا بردن تمرکز
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810