2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981039 بازدید | 11748 پست
سلام فریال جون.الان ریتالین رو شروع کردی؟من که تصمیم گرفتم تا زمانی که پزشک نگفته،ریتالین رو قطع نکنم.تاجایی که یادمه پسرت 2تا میخورد.یعنی یکدفعه دارو رو قطع کردی؟مگه هویج برای بچه هامون خوب نیست؟ضرر داره؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سومیسوی عزیز منم واقعا به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز مثل ریتالین برای پسرم موثر نیست معلم پسرم رو که گفتم روی پله ها دیدمش و چند روز بود پسرم نصف قرص میخورد و البته موثر هم نبود بهم گفت پسرت با هوشه و استعدادش رو داره ولی انگیزه نداره حیفه ولش کنیم ...از این حرفش اینطور استنباط کردم که اگه پسرم بخواد شیطنت کنه و تمرکز نکنه دیگه معلمش هم سر خودش رو به درد نمیاره و ولش میکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان،توکل به خدا میکنیم و ریتالین رو بهشون میدیم.اگر با ندادن ریتالین ازهمه امر و نهی بشنوند،دیگه شخصیتی براشون نمیمونه.انشااالله با کمک خدا روز به روز بهتر میشن.
سلام دوستان گلم
بچه ها منم میخوام برای کلاسای آموزشی پسرم به امید خدا ریتالینو شروع کنم .
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
شقایق جان شما از دکتر خوشابی همون وقت سال جدید را بگیر ولی مرتب باهاش در تماس باش شاید کنسلی داشته باشه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به مامانای گل
یه مدتی به اینترنت دسترسی نداشتم.امیدوارم خوب باشین
دخترم داره دندون نیش در میاره حسابی قاطیه.کاشکی مامایی که بچه زیر 3 سال داشتن بیشتر بودن .اینجوری بیشتر تجربه کسب میکردم.
با دخترم بیشتر با ملایمت بر خورد میکنم ولی باباش همه چیزو خراب میکنه و حسابی دعواش میکنه ومیگه باید سر جاش بشونیش (چون مامانش اینجوری تربیتش کرده )و گلاره خیلی عصبی شده و خودش و بقیه رو میزنه و کلمه ی احمق رو یاد گرفته و به همه میگه .حتی عروسکاش رو دعوا میکنه و میزنه.خلاصه هر چی میریسم پنبه میشه.........
سلام مامان گلاره جون.بهتره شما و همسرت با هم یک روش رو در تربیت گلاره پیش بگیرید.اینطوری مشخصه فرزندت نمیدونه چه راهی براش بهتره.برای کم کردن درد دندون روی لثه هاش آبلیمو،اگرتازه باشه بهتره،بمال.من برای بچه هام موقع دندون در آوردن این کارو میکردم.بنابه گفته ی بزرگترها لثه رو ترد میکنه و دندون زود در میاد.برای بچه های من نتیجه خوبی داشت.امیدوارم برای دخترشماهم نتیجه بخش باشه.
مامان گلاره جون یکی از عواملی هم باعث شده پسر منم مشکلات رفتاری و تاخیر گفتاری وبیش فعالی داشته باشه چند تربیتی بودنشه خودم کارمندم و از چهارماهگی اونو پیش مادر شوهروپدرشوهر مسنم گذاشتم؛همیشه ازاین بابت عذاب وجدان دارم؛
متاسفانه مادر خودم تو این ۵ سال حاضر نشده حتی یک روز پسرمو نگه داره؛
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سومیسو جون پسرم هنوز تو حرکات ظریف دست مشکل داره؛مثل :نوشتن؛نخ گره زدن؛باموس کامپیوتر کار کردن؛ به نظرت برای تقویتشون چیکار میتونم بکنم؟
مرسى سومیسو جان ،حتما امتحان میکنم
مامان حسن، باباى گلاره متاسفانه خیلى قدیمى فکر میکنه و حاضر نیست پیش روانشناس هم بیاد .خودش به خاطر تربیتى که شده خیلى منزویه، و میخواد بچه خودشم اینجورى تربیت کنه، خدا رو شکر که از صبح تا شب نیست، گلاره به تازگى از باباش فراریه و اینجورى همش به من پناه میبره، اینجورى نه به کاراى خونه میرسم و نه شخصى،واقعا کلافه شدم،یعنییییییییی کییییییییی گلاره بزرگ میشه.................
سومیسو جان

ممنون ازمطالب مفیدی که گذاشته بودی.
بله من روزی دوتاونصفی قرص بهش میدادم وهفته اول نصفه قرص را قطع کردم وهفته دوم یک قرص وبعد هم کلا قطع کردم.

درموردهویج هم باید بگم که ظاهرا موادغذایی رنگی مصنوعی ورنگهای طبیعی مثل هویج خیار گوجه فرنگی فلفل دلمه برای این جور بچه ها بهتره کمتر مصرف بشه.

توصفحات قبلی تاپیک بچه ها راجع به رژیم غذایی مطلب گذاشته بودند نمیدونم صفحه چند بود.
مامان حسن جون،کاری که فریال جون گفت خیلی خوبه.مچاله کردن روزنامه باعث میشه عضلات دستش تقویت بشه.البته مواظب باش دستش رو به دهن یا چشمش نماله.چون سرب داره و وارد بدنش میشه.خمیربازی هم خوبه.بگو با خمیر برات توپ گرد درست کنه.اینم باعث تقویت عضلات دستش میشه.کارهایی که با دست زیاد انجام میشه رو بگو انجام بده.نخ و مهره بهش بده تا مهره هارو ازنخ رد کنه.هم برای تمرکزش خوبه و هم برای تقویت عضلات دستش.موفق باشی.
2810