2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981119 بازدید | 11748 پست
مامان ایلیای عزیز بعضی وقتها که سر تکالیفش غر میزنه و تنبلی میکنه به شوهرم میگم این کار کن و زن نون بده هم نیست یا باید جور زن و بچه شو خودمون بکشیم یا زنه میزاره میره ....باز میگم اگه این علاقه ای که به من داره همینطور پایدار بمونه نمیتونه بین من و همسر آینده اش تعادل برقرار کنه و اگه خانمش حسود و حساس هم باشه که دیگه واویلاست....الله اعلم شاید هم پسر خوبی بشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان تروخدا فعلا فقط فکر الان باش ، اینقدر نگران آینده، زن گرفتن و .... نباش.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسو، مامان ایلیا، پروین

من هیچ کدوم از بچه های شماها را از نزدیک ندیدم ولی همین شناخت کمی هم که پیدا کردم با جدیت می گم هیچ کدوم مشکل حاد و جدی ندارند.

فقط احتیاج به حمایت و پشتیبانی دارند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

متاسفانه من این استرس و نگران آینده بودن رو از پدرم به ارث بردم ...زمان قدیم که هیچ کس دنبال درس نبود خواهر برادرهای من همه تحصیلکرده بودن توی فامیل از همه بهتر بودن ولی بابای خدا بیامرز من همیشه نگران یه چیزی بود خودمم میدونم این اخلاقم خیلی بده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
وای نازی یعنی وقتی راجع به پسرم گفتی مشکلی نداره یه چیزی تو دلم قرص و محکم شد . خدا خیزت بده خواهر گلم . همیشه یادم هست که حرفای شما و اون بعد ازظهری که وقت گذاشتی و باهام چت کردی یه تلنگر اساسی بود برام . خوشی این روزهام رو از شما دارم . خدا سلامتی رو به خودت و خوشی رو به زندگی ات روز به روز بیشتر کنه.

پروین جون شما یه مامان خیلی خوبی و نگرانی ات هم به خاطر عشق بی حد و حصریه که نسبت به بچه هات داری .
سلام
نازی جون ما تو شهرمون همین یه گفتاردرمانو داریم همش باید تحویلش بگیرمو تشکر کنم اگه از دستش بدم و دیگه نیاد بیجاره میشیم ....
امروز در مورد پسرم ازش پرسیدم میگفت هیچ مشکلی نداره همین توجه و تمرکزش باعث شده که نتونه خوب حرف بزنه ...........
الان چند جلسش همش شکایت میکنه که کم حوصله شده به نظرتون یه آز خون بگیرم ......
پارسال گرفتم همه چیش نرمال بود
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون مطمئن باش پسرت آینده بسیار خوبی داره همچنین پسر سومیسو جون اینا مادرای مسوول و دلسوزی مثل شما دارن صددر صد آیندشون روشنه...
پروین جون اتفاقا پسر منم بسیار عاطفیه همش منو بوس میکنه و توی سلام کردن هم همیشه رعایت میکنه .....همه چی رو میذاره سرجاش بسیار مرتبه البته این موضوع تو ماشیناش صادق نیست ..... حتی اگه کاری ازمون بخواد با کلمه خواهش میکنم میخواد همیشه لطفا و بفرماییدو بکار میبره که منم تو همسناش اصلا ندیدم..........
نازی نظرت درمورد پسر من چیه؟ من همش نگران مدرسشم خدا کنه بتونه سر موقع بره مدرسه............
بچه ها اگه تمرینا یا بازیهایی برای بالا بردن تمرکز بلدین بگین لطفا
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=353150&PageNumber=8&msg=ok
این تاپیک مخصوص اون دوستایی هست که دنبال خرید عطر مناسب سلیقشون با قیمت مناسب هستن ،
لیست قیمت ، توضیحات ، ارسال رایگان به همه شهرها و کلی مطلب درباره رایحه درمانی ........... بزودی مسابقه شماره 3 ..........
سلام نازی جون.ممنون که باعث قوت قلب بخشیدن ما میشی.گاهی اوقات اینقدر یادگیریش خوبه که باخودم میگم پس ریتالین رو چراباید بهش بدم و گاهی با شیطونیاش میگم باید ریتالین رو بدم!!!!!!!!!!!!ممنونم نازی جان.خداپشت و پناه تمام پسرهای گلمون باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن جون،کلاسهای آموزش ذهنی در کنار گفتاردرمانی خیلی براش خوبه.البته میتونی خودت با خرید کتابهایی که ذهنش رو فعال میکنه باهاش تمرین کنی.کاردرمانی ذهنی پسرم هم با آموزش و حل کتاب بود.مربیش هم میگفت درصد زیادی از آموزشش رو خودم باید در منزل باهاش انجام بدم.کارهایی که در آموزش ذهنی پسرم انجام می دادند رو توی صفحات قبل تاپیک نوشتم.
پروین جون،پسرمنم اسم تمام دوستاش رو میدونه.اون روز یکی از دوستاش چندروزی بیمار بود و غایب بود.حالا که آمده بود مدرسه،پسرم رفت پیشش و سلام کرد و گفت چرا نیومدی مدرسه؟دوستش لااقل جواب سلام پسرم هم نداد!!!اون وقت پسرم جلوتر از همه سلام میکنه.به قول همسرم اکثر بچه ها با این تمرکز کم باید ریتالین مصرف کنند!!!!!!
نازی جون ازت خیلی ممنونم

مامان ایلیا منم مطمئنم پسرت هیچ مشکلی نداره ما میخوایم همه چیز بچه هامون عالی باشه اگه بچه از همون اول همه رفتار و حرکاتش عالی باشه پس نقش تربیت و خانواده چی هست؟خودمون رو در نظر بگیرید کلی توی زندگیمون اشتباه کردیم تا تجربه به دست آوردیم اگه از همون اول همه چی رو میدونستیم که این تجربیات به دست نمیومد

مامان حسن شما هم اینقدر نگران نباش بهت قول میدم پسرت جزو بهترینهای کلاسشون میشه اگه کاردرمان خیلی اصرار داره ریتالین بدی و شما نمیخوای بدی به کاردرمان بگو ریتالین رو بهش میدم واگه کاردرمان گفت پس چرا هیچ تغییری نمیکنه؟بگو آخه شنیدم ریتالین برای بعضی از بچه ها جواب نمیده شاید برای پسر منم جواب نداده

سومیسو جان اتفاقا یکی از همکارای منم همش میگه با این وسایل ارتباط جمعی و پیشرفت تکنولوژی امروز که تو هر خونه ای کامپیوتر و لپ تاپ و پی اس پی و آی پدو سایر چسزها پیدا میشه دیگه تمرکزی برای بچه ها نمیمونه
سلام
دوستای گلم خودمم به این واقعیت رسیدم پسر کوچولوی من هیچ مشکلی نداره فقط روش تربیتی بد من و بی حوصلگی و تنهایی ام باعث شده که به یه بچه ناهنجار تبدیل بشه . شوشو هم اگه بچه رو سک سک نکنه ، ایلیا بچه خیلی خوبیه . فعلا که ازش راضی ام . ببینم تو این یه هفته مسافرت چی کار میکنه .
دیروز اتفاقی فیلم عقد خواهرشوهرم رو روی کامپیوتر دیدم . تو محضر که عاقد داشت خطبه رو می خوند پدربزرگ شوشو فقط زل زده به ایلیا و حواسش به کارهای اونه . اصلا تعجب کردم . چند بار فیلم رو دیدم . باورم نمیشه یه پیرمرد 85 ساله فقط با نفرت به بچه طفل معصوم زل زده و حواسش به عقد نبوده . حتما داشته اتو جمع می کرده که بعدا برای بقیه تعریف کنه . تو این مدت هر کی بهم رسید بهم زخم زد حتی خانواده خودم . یه نفر نگفت بچه ات مشکلی نداره . استرس و اضطراب خودم بیشتر ایلیا رو داغون می کرد . هیچ کس نگفت بچه ات محبت نیاز داره یا شیطونی هاش اقتضای سنشه . من و شوهرم رو روانی کردن تا جایی که ارزوی مرگ بچه ام رو از خدا داشتم . خدا منوببخشخه خدا منو ببخشه . شما دوست جونا کمکم کردین راه درست رو پیدا کنم حالا هیچ کس جرات نداره نگاه چپ به بچه ام بندازه . قبلا همپای بقیه بچه ام رو دعوا می کردم و می زدم و شخصیت و اعتماد به نفسش رو له می کردم اما دیگه فرق کرده . در حقیقت می خوام خودم رو محک بزنم. باید یکسری مسایل رو برای خودم حل کنم و یه جورایی خودم رو ازمایش کنم . برام دعا کنید از امتحان خودم سربلند بیرون بیام

بازم می گم حلالم کنید اگه با حرفام ناخواسته دل کسی رو شکوندم ببخشیه منو . بالاخره مسافرته و ممکنه برگشتی نباشه
واییییییییییییییییی مامان ایلیا نگو این حرفهارو توروخدا این عذاب وجدان رو همه ما داریم اصلا خودتو سرزنش نکن مگه مهربانتر از مادر نسبت به بچه اش کسی پیدا میشه؟اگه دعواش کردی یا کتکش زدی فقط نمیدونستی چه جوری رفتار کنی همه ما این اشتباهات رو داریم ...به امید خدا برو به سفر امیدوارم با خبرهای خوش برگردی...والله پسر منم تو سن پسر تو اوج لجبازی و بدرفتاریش بود به طوریکه این ذهنیت بد رو همه ازش از همون موقع دارن
نمی دونم وال... من هر وقت هر بچه ای رو می بینم هر چه قدر هم بد باشه جلوی مامانش هی می گم طبیعیه ، بچه اس ، مشکلی نداره و کلی روحیه و دلداری . اونوقت هر کس به من میرسه فقط دلمو می شکنه . ولی دیگه تمام شد مثل شیر مراقب پسرمم . البته یه شیر گرسنه که منتظره با دندوناش بقیه رو لت و پار کنه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
2810