2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981543 بازدید | 11748 پست
سلام دوستای گلم
خیلی خوشحالم بابت چند تا مورد :
اول اینکه چون دیروز امتحان زبان داشتم ایلیا رو پنج شنبه ظهر گذاشتم خونه مادر شوهرم تا خودم یه کم درس بخونم . قبلا هم چند باری اینکار رو کرده بودم ولی ایلیا هیچ وقت اظهار دلتنگی نمی کرد و حاضر نبود باهام تلفنی صحبت کنه و همش می چسبید به مادر شوهرم و پیش من نمی یومد . پنج شنبه شب مادر شوهرم تلفن زد که ایلیا دلش تنگ شده و می خواد باهاتون صحبت کنه ( بماند که داشت منفجر میشد . اخه فکر می کنه ایلیا اونو از من بیشتر دوست داره ) ایلیا بهم گفت دلش تنگ شده و بغض کرده بود . باورتون نمیشه بهترین لحظه زندگی ام بود . بالاخره محبت هام جواب دادن . رابطه عاطفی داغون من و گل پسرم داره عالی میشه . خدایا شکرت . دیشب هم ایلیا گفت مامان هر چی بگی خوبه انجام میدم و هر چی بگی بده انجام نمی دم . بعدشم جدیدا کم کم داره خودش با خودش بازی می کنه البته هنوزم باید کنارش باشم ولی خوب برای ایلیا همین حد هم عالیه . فکر می کنم کم کم داره امنیت خاطر پیدا می کنه و کمبودهای عاطفی اش برطرف میشه . دیشب اسباب بازی هاش وسط حال ریخت و پاش بود چند بار بهش تذکر دادم جمع کنه اما نکرد بعد با حالت قاطع بهش گفتم ایلیا جان من خیلی ناراحت میشم شما به حرفم گوش نمی دی لطفا اسباب بازی هات رو جمع کن. باورتون نمیشه با سرعت نور جمعشون کرد . امروز صبح کلی ازش تعریف کردم که دیشب چقدر سریع جمعشون کردی و فکر کردم مرد عنکبوتی اومده کمکت و......... اونم کلی ذوق می کرد
دیشب تکالیف زبانش رو تنبلی کرد و ننوشت منم فشار بهش نیاوردم ولی موقع خواب گفتم ایلیا خیلی ناراحت شدم مشق هاتو ننوشتی اونم گفت مامان از فردا اول مشق هام رو می نویسم بعد بازی . منم کلی قربون صدقه و تشویقش کردم
به یه نکته جالب رسیدم در مرحله اول اصلاح رفتار فرزندانتون اول اول اول محبت کنید . باورتون نمیشه محبت کردن خودش همه چیز رو حل می کنه . بچه های ما تشنه محبتند پس تا می تونید سیرابشون کنید . وقتی سیراب بشن در نهایت تعجب می بینید خیلی چیزا درست میشه
البته می دونم راه درازی در پیش دارم و با این موفقیتها نباید فکر کنم کارم تمومه و خوشحال باشم . می دونم بارها و بارها توی مهمونی ها بازم ایلیا ابرو ریزی می کنه ولی تمام تلاشم رو می کنم که هر دفعه کمتر بشه . به دعای شما هم محتاجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنوم گانش جان . حتما همینطور میشه . فقط محبت و توجه نسخه بچه های ماست .
سارا جان فکر نکن زیر 3 سال بشه تشخیص بیش فعالی داد. در ضمن کارهای پسرت اقتضای سنشه . ولی برای اطمینان و ارامش روحی خودت ،اگه دوست داری ببرش پیش مشاور
سلام مامان ایلیاجون.خیلی خوشحال شدم که گل پسرت بهترشده.با رفتارخوبی که باهاش داری،مطمئن باش بهتر از اینم میشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
وای مامان ایلیا خیلی خوشحال شدم مخصوصا اون قسمتی که نوشته بودی بهت تلفن زد و اظهار دلتنگی کرده بود

خدارو شکر که داری موفق میشی
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

من احساس میکنم امیر اعتماد بنفس نداره چون هرکاری رو که ازش بخوام میگه نمیتونم انجام بدم تو میتونی

اگه بخواد یه کاری رو هم انجام بدهو نشه همون بار اول عصبی میشه و جیغ میزنه

نمیدونم چی کار کنم الان 4 سالش شده ولی هنوز خودم بهش غذا میدم

بگید چی کار کنم خیلی ناراحتـــــــــــــــــــــــــــــــتم

خودم میدونم که مقصرم ولی نمیدونم چیکار باید انجام بدم

خواهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش بگید چه کارهای رو انجام بدم که امیر بفهمه که خودش میتونه کارهایش رو بکنه

سلام به همه مامانای گل
گونش جان .دارم سعی میکنم با بازی بیشتر سرگرمش کنم و می خوام تا دو ماهه دیگه از شیر بگیرمش الان فکر میکنم چون شیر میخوره هر وقت میبینه من دارم کتاب می خونم یا فیلم میبینم بیشتر اذیت میکنه.اگه آهنگ و به قوا خودش نانای ببینم همراهیم میکنهه و اذیت نمی کنه .اگه بعد از اینکه از شیر گرفتمش همین جور بخواد وقتی من خونه هستم باهاش بازی کنم اونوقت وارد عمل میشم و میرم پیش یه دکتر یا مشاور.ابوالفضل ظهر بیشتر مواقع یه 2 ساعتی میخوابه ولی شب تا ما بیداریم و برق روشنه اونم انرژی زیادی داره و نمیخوابه.
مامان ایلیا جان خوشحالم که تلاشات داره جواب میده .و ممنونم که دلداریم میدی که این کارا اقتضای سنشه.انشالا که همینجور باشه .
راستی دوشنبه تولد امیر مهدی

نمیدونم براش چی بخرم که مفید باشه و از پای این تی وی لعنتی بلندش کنه

نظرتون رو بگید

امیر 4 سالش تموم میشه یعنی متولد 87 هستش

راهنمایی لطفا

مرجان جون ایلیا هم مثل امیره و خودم باید غذا بهش بدم ولی بعد از اینکه مهد گذاشتمش خیلی بهتر شده
ترسش خیلی کمتر شده
دیگه می ترسم می ترسم رو کمتر ازش دارم می شنوم
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1