2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981554 بازدید | 11748 پست
من دوباره عصبی شدم و امروز امیر رو کتکش زدم و حسابی هم پشیمون شدم

میخوام از نو شروع کنم اول خودم رو درمان کنم بعد امیر رو تربیت

دعا کنید زودتر به آرامش برسم
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مونای عزیزم خیلی خوشحال شدم که با علی کوچولو مشکلت داره حل میشه .موفق باشی

مامان گلاره بهترین موقعیت که یه خورده به خودت برسی و ارامش بگیری و تجدید قوا کنی

شعله بازم بیا از گل پسر هات بگوووووووووووووووووو
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانه حسن جون یه سوالی دارم میخواستم بدونم دکتر گل پسرت همون دکتر کتایون خوشابیه معروفه که تو tv
هم دعوت میکنند
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
سلام سارا جون خوش آمدی به جمعه مادرای نگران میخواستم بگم ایلیای من هم وقتی هم سن الان گل پسرت بود دقیقا همن کارها رو میکرد و بد تر از همه وابستگیه وحشتناکی به من داشت وتصمیم گرفتم مهد بزارمش با اینکه سن کمی داشت اما خیلی خوب با محیط سازگار شد چون اونجا از وسایله خطرناک ووسایله آشپزخونه خبری نیست وآموزشهای مناسب سنشون میبینند ایلیا که خیلی خوب شده بود ولی الان نزدیک دو ساله که به دلیل جابه جاییمون حاضر به رفتن به مهد جدید نشد و الان زمین تا آسمون عوض شده خیلی اذیت میکنه غیره قابله تحمل شده میخوام ببرمش دکتر تا مطمئن بشم بیش فعال نیست اصلا خونه جواب گوی بچه های اینجوری نیست ما که اندر خم یک کوچه ایم خدا به شما کمک کنه
سلام؛ممنونم از همتون
گونش جون آره همون کتایون خوشابیه؛متاسفانه دیروز که زنگ زدم خیلی جوابمو نداد وگفت مامشاوره تلفنی نداریم ؛فقط گفت ریسپریدونو زیاد کن یه نصف ظهر یه نصف شب؛
سومیسو جون اگه بشه میخوام بیارمش پیش اشرفی نوبت دهیش طولانیه؟ نوار مغز باید بچه خواب باشه ؟ چقدر طول میکشه؟�
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام مامان حسن جون.چون مریض زیاد داره نوبتاش برنامه ریزی شده هست.زنگ زدی به منشی بگو هرچه زودترباشه بهتره.برای نوارمغزی هم توی مطب یه قرصی میده که بچه به خواب عمیق میره.باراول میری حتما با همراه برو،راحت تری.اگرهم بیمارش باشی هرشب میتونی سوالاتت رو به منشی زنگ بزنی بگی،جوابش رو ازدکتر میپرسه میگه.باراول میری معطلی داره.ولی دفعه های دیگه اگه سروقت بری زود کارت انجام میشه.منم پسرم رو یکبار پیش خوشابی بردم.با دکتر پسرم راحت ترم.اگه ریسپریدون رو در طول روز بدی خوابش میگیره.معمولا ریسپریدون در شب استفاده میشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام
گونش جان نمی دونم هیچکس با مهد موافق نیست .خودم هم می ترسم اذیت بشه و برای سنش هنوز زود باشه چون هنوز خوب نمبیتونه حرف بزنه می ترسم مهدکودک اذیت بشه.
یعنی می گی ممکنه ابوالفضل هم بیش فعالی داشته باشه.خودم شک کردم ولی جرات ندارم باور کنم.اگه باهاش بازی کنم و کنارش باشم تا خسته بشه آرومه ولی اگه بخوام کتاب بخونم یا فیلم ببینم می خواد شیطونی کنه و از در و دیوار بالا بره.
میشه بگی ایلیای شما دقیقا توی این سن چه رفتاری داشت.
نازی جان سلام

کم پیدایی خانمی بیا یک کم انرژی مثبت بده .

پسرمن که اصلا درس نمیخونه اصلا بر اش مهم نیست .احتمالا تاچندماه دیگه من رو به سکته میده.

دیشب هم خونه پدرشوهرم زدباتوپ لوسترشون روشکست .

بابچه هاداشت توپ بازی میکردازشانسش یکبار که این توپ روشوت کردخوردبه لوسترولی من اجازه ندادم دعواش کنند گفتم نبایدتوخونه توپ بازی میکردید

سلام سارا جان به نظر من در اسرع وقت با دکتر مشورت کن تا هم از بیش فعالیش مطمئن شی هم تا خودت خسته و مستاصل نشدی من هم همین تصمیم و دارم . ایلیای من الان 4 سالشه و هنوزم که هنوزه حسرت یه کتاب خوندن به دلم مونده وقتی کم توجهی میبینه بدتر میشه صبح تا شب سرپاست حتی وقتی کارتون نگاه میکنه اصلا آرومو قرار نداره وقتی ظهر نمیخوابه به جای اینکه خسته و کم انرزی بشه پر انرزی تر میشه و تا نیمه شب بیدار میمونه پسر گلت خیلی کوچیکه واگه شما وقت زیادیو باهاش باشی درست میشه