2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981566 بازدید | 11748 پست
دیروز برابرای اولین بار یک چهارم ریتالین دادم بش خیلی بیقرار و مضطرب شده بود. بچه های شمام برای اولین بار این طور بودن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
ممنونم مامان ایلیاعزیز.تنها جایی که میتونم حرف دلم رو بزنم،بعد از خدا اینجاست.متاسفانه یا خوشبختانه من آدم توداری هستم و برخلاف ظاهرم همیشه نگرانم.ولی از وقتی آمدم اینجا خداروشکر خیلی بهترم.امیدوارم پسرخاله تون هم سلامتیش رو به دست بیاره.راست میگی مشکلات کودکان ما باکمک خدا بالاخره حل شدنی هست.ممنونم از مهربانیت.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان حسن جون سلام.منم با یک چهارم شروع کردم.سعی کن زمانی که گفتاردرمانی میره بهش ریتالین رو بدی.چون اثرش تا یک ساعت بعد از خوردن شروع میشه و تا3ساعت ادامه داره.حالا که شروع کردی تردید به دلت راه نده،مخصوصا که تازه شروع کردی و به طور منظم بهش قرص رو بده.در مورد اعتیاد،مامان حسن جون خیلی از اونایی که گرفتار موادمخدر هستند ریتالین تاحالا مصرف نکردند.انشاالله ما که از الان اینقدر نگران و مواظب فرزندانمون هستیم،نمیذاریم به سمت اینجور چیزا برند.توکل کن به خدا و فعلا باید به فکر الانشون باشیم.
خواهش می کنم مامان ویانا جون کاش کار بیشتری از دستم بر می یومد براتون انجام می دادم .
سومیسو عزیزم واقعا راست می گی منم از وقتی اینجا رو پیدا کردم عجیب ارامش گرفتم خودمم بعضی وقتا از ارامش خودم تعجب می کنم .
دوست جونا هر وقت یکیمون دلش شکست برا بقیه هم دعا کنه . خدا غیر ممکنه دعای یه مادر دلشکسته رو نپذیره .
سلام دوستان خبری ازتون نیست مثله این که همه چی در امن و امان است خدارو شکر .مامانه گلاره جون نبودی امروز امیدوارم خوش باشید
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
سلام ماماناهای نازنین.
مامان حسن جون منم با یک چهارم ریتالین رو برای پسرم شروع کردم و همنطور که سومیسو جون گفتند دارو رو بهش بده و قطعش نکن .
دیروز من مدرسه پسرم بودم ،از ناظم و معلم ورزش و معلم خودشون گرفته تا خانمی که سرایدار مدرسه اس همشون راضی بودن ازش تعریف میکردند.
ماماناها این رو هم بگم خواهر زاده من الان 22 ساله اش و طفلکی بخاطر یه دعوا که اون وسط معلون نیست چاقو رو چه کسی کشیده تو صورت اون طرف دعوا ،دوسال و نیم از بهترین روزهای عمرشو گوشه زندانه ،طفلکی خواهرم از غصه بچه اش پیر شده ولی به من میگه تو رو خدا درمان بچه ات رو کامل کن بچه منم بیش فعال بوده ما همه رو میذاشتیم به پای شیطنت (همون موتور روشن معروف)و هم اینکه نتونست درس بخونه و الان تو این سنش باید گوشه زندان باشه.
دکتر پسرم و هم میگفت اگه الان کنترل نشه تو دوران بلوغ به این مشکلات بر میخورن.
من که بچه ام سپردم به خدا اول روی اخلاق خودم کار میکنم و بعد هم سر وقت داروهاشو میدم.
در ضمن بیمارستان روزبه هم دکترهای خیلی خوبی داره و حتی قرار کلاسهای آموزش برای خانواده های بچه های بیش فعال بذارند.
سلام به همه مامانا و دوستای عزیز.خسته نباشید
من برای بار اول توی این تاپیک نظر میدم. لطفا می خوام نظر شما مهربونا را با توجه با توجه به تجربیاتی که دارین درباره پسرم بدونم
من مامان یه پسر 5/1 ساله به اسم ابوالفضل هستم.پسر من از 9 ماهگی راه افتاد و الان یه سه ماهی هست خیلی شیطون شده از در و دیوار بالا می ره و همش در حال راه رفتن هست بازی مورد علاقش بازی کردن با لوگو هست و یه نیم ساعتی با اینا سرگرمه اصلا احساس خطر نمیکنه و همش از میز و مبل و صندلی بالا میره و بعضی وقتا اینقدر شیطونی میکنه که دیگه طاقت نمی یارم و دعواش میکنم.من شاغل هستم و ابوالفضل یه روز خونه مامانم و یه روز خونه مادرشوهرم هست.جایی هم که میریم مهمونی همش در حال راه رفتن هست و هر چی که سر راهش باشه دست میزنه و بر می داره.هنوز حرف نمیزنه و غیر از بابا و مامان چیز دیگه ای نمیگه .خیلی باهاش تمرین میکنم حرف بزنه و لی اصلا گوش نمیده و فقط دلش می خواد بدی کنه .اسباب بازی مورد علاقش وصاسل آشپزخونه هست از قابلمه و نمکدون و کفگیر.چند وقته میگم نکنه بیش فعالی داره .خواهشا به من کمک کنین و بگین چیکار کنم.با توجه به اینکه خودم خیلی حساسم
سلام سارا خانم خوش اومدی
عزیزم تمام چیزهایی که گفتی طبیعیه و اقتضای سنشه . کاملا طبیعیه . اون الان در حال شناخت محیط اطافشه . فقط کاری که باید انجام بدی : در درجه اول حفظ ارامش خودته . اگه دست به چیز خطرناکی زد بهش بگو نه نباید دست بزنی و از محیط دورش کن یا حواسشو پرت کن . اگه خواست به چیزی دست بزنه خودتم کمکش کن و براش توضیح بده چیه و به چه دردی می خوره . عزیزم اگه وسایل رو از دستش بکشی اون حریص تر میشه . بچه تا 2 سال مفهوم کلمات رو نمی فهمه ؛، خطر رو نمی فهمه و دوست داره با وسایل خونه بازی کنه . تو صفحات قبل چند تا کتاب معرفی شده حتما بخونشون در ضمن کتاب کلیدهای رفتار با کودک 1 ساله رو هم مطالعه کن . ایکاش ایلیا الان سن پسر شما بود چقدر راحت تر می تونستم اصلاحش کنم . در ضمن شما بچه رو پیش مادر و مادر شوهرت می ذاری بچه 3 تربیته میشه . یعنی توی هر خونه یه چیزایی یاد می گیره که ممکنه حتی با هم مغایر باشن مثلا خونه مامان شما اجازه انجام یه سری کارها رو داره در حالی که خونه مادر شوهرت اجازه انجام همون کار رو نداره و این باعث میشه بچه سردرگم بشه که چیکار کنه . معمولا بچه هایی که تحت تاثیر چند نوع تربیت مختلف هستند خیلی سرکش میشن . من خودم این تجربه رو در مورد ایلیا داشتم . اگه می تونی بذارش مهد یا پرستار بگیر براش یا حتی فقط پیش مامان یا فقط پیش مادر شوهرت بذار ولی با این وضعیتی که طفلک داره خیلی بلا تکلیفه. خودتو بذار جای بچه ات ببین چقدر سخته هر روز یه سیستم روت پیاده بشه . این حرفم رو جدی بگیر و سریع اقدام کن . ولی در کل نگران نباش و سعی کن خودت بازی کردن رو بهش یاد بدی و بازی فکری هم براش بگیر و تا می تونی ببوسش و محبت بهش بکن
ممنون مامان ایلیا
آره می دونم که چند تربیتی میشه با این تفاوت که خونه مادرشوهرم خیلی آزاده و اونجا لوس شده و هر چی دلش بخواد دم دستشه و ناز خرش اونجا زیاده ولی خونه مامانم مامانم برای اینکه خودش راحت تر باشه وسایل خطرناک را از دستش خارج کرده و بیشتر با اسباب بازی(حلقه و مکعب و لوگو) سرگرمه .چاره ای ندارم چون خیلی شیطونه نمیشه روز بزارم یکیشون نگهش دارن چون اذیت میشن و گناه دارن.مهدکودک هم هیچکس موافق نیست میگن چون خیلی پر تحرکه اذیتش میکنن.ولی سعی می کنم بعدازظهر خیلی باهاش بازی کنم و بهش محبت میکنم شوهرم هم با اینکه شب ساعت 8 میاید خونه و خسته هست ولی باهاش بازی میکنه و بهش محبت میکنه ولی چون بعضی وقتا من اظهار خستگی میکنم میگه اگه می خوای بدون اینکه کسی بفهمه ببریمش دکتر یا بریم مشاوره کودک.
ممنون از همه مادرای گل برای راهنماییتون
امروز قراره ساعت 2 با دکتر خوشابی در مورد مصرف دارو صحبت کنم حتما میام نتیجشو بهتون میگم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
من فقط میخواستم بدونم اوایل که مصرف میکنن بیقرارو مضطرب میشن؟ تا چند وقت باید بدم؟ تا این حالت از بین بره
مامان حسن جون.طبیعیه که وقتی ریتالین رو شروع کنی روی اخلاقش تاثیر بذاره.پسرمن با شروع ریتالین چندروز اول بهانه گیری می کرد.باهاش مدارا کردم و خداروشکربعد از چند روز دیگه بهانه گیری نکرد.
سلام دوستان.مشهد یه عالمه برف اومده و بابای گلاره نمیتونه سر کار بره و من حسابی خوشحالم چون با باباش بازی میکنه و نق نمیزنه.البته دیروز مهمون داشتم و حسابی قاطی کرده بود و بهانه میگرفت و وقتی مهمونا رفتن بهتر شد.هر وقت مهمونی میریم یا مهمون برامون میاد خیلی اذیت میکنه و همش کلافست و نمیتونه با بچه ها بازی کنه
سلام دوستان عصررررر بخیر......
متاسفانه بازم میبینم دوران سینوسی کوسینوسی بازشروع شده وهمه دوباره در نگرانی هستن....ولی من که از شنبه ریتالین علی رو شروع کردم پسرم معقولتر شده.....نه ارومتر.....فعلا راضیم ......بااینکه باهر دفعه دارو دادن میمیرم وزنده میشم که بچه 5ساله من چقدر باید دارو بخوره؟؟؟
مامان جسن جون من به پسرم قراره یک هفته یک هشتم وبعد یک چهارم وبعد یک دوم ریتالین بدم....ونصفی ریسپریدون......
درمورد احتمال اعتیاد بچه ها به این داروها پرسیدی باید بگم من 3ساله دنبال این سوال زندگی رو برا خودم و بچم سیاه کردم و از هر دکتری که پرسیدم اینو گفته که اگه دارو نخور ه برای جبران فقدان ماده ای درمغز که عدم ترشح اون باعث اختلال بیش فعالی میشه رو به مواد مخدر درسنین نوجوانی میارن.......ولی اگه دارو بخورن مثل بچه عادی ریتالین از بروز چنین احتمالی جلوگیری میکنه...ویا اینقدر دردوران کودکی تخلیه میشن که در بزرگسالی افرادی کسل......بی مسئولیت وتنبل میشن ..که من خودم این مورد رو از نزدیک دیدم........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است