2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981335 بازدید | 11748 پست
ساری گلین جان نگران نباش منم تا رفت تست مردم و زنده شدم تو تست کاری به تلفظ ندارن مثلا میگن از 1 تا 5 بشمر یا مثلا یه گردی بکش
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ساری گلین جان تو شهر ما بعضی مدارس اصلا حروف رو یاد نمیدن پیش دبستانی پسر منم یاد نمیداد اصلا اگه پسرم یه ذهنیتی از حروف داشت خیلی خوب میشد الان فقط مشق میدن به الفبا نرسیدن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساری جان من هم موهام سفید شده هم صورتم جوشهای وحشتناکی زده که سابقه نداشته تو عمرم تمام صورتم آبله آبله شده خیلی هم دردناک و چرکین همه میگن این جوشها به خاطر استرس شدیده کاش مار شده بودیم مادر نشده بودیم
ساری گلین جان نگران نباش اگه دخترت تو یادگیری مشکل داشت حتما تاحالا معلم پیش دبستانیش بهت گفته بود معلم پیش دبستانی پسر من میگفت یادگیریش خوبه حتی میگفت تمرکزشم خوبه فقط شیطونه من وقتی از مطب دکتر تو شیراز اومدم بیرون به معلم پسرم زنگ زدم گفتم شما که میگفتی پسر من یادگیریش خوبه نکنه الکی میگفتین دکتر داره میگه پسر 6 ساله باید بهتر از این باشه معلمه پشت گوشی کلی به دکتر فحش داد و گفت من 8 ماه با بچه شما بودم اگه تو یادگیری مشکل داشت حتما بهتون میگفتم ولی با تمام این حرفا این دکتره یه ترسی به دل من انداخت که تموم تابستونم خراب شد رفته بودیم برای گردش شیراز به شوهرم گفتم من دل و دماغ و حوصله ندارم بیا برگردیم شهر خودمون خواهرم لیسانس روانشناسی داره با 25 سال سابقه کار تو مدرسه کودکان استثنایی میگه آخه اگه پسرت مشکل داشت من با 25 سال سابقه کار نمیتونستم تشخیص بدم ؟ولی چکار کنم که استرسم تمومی نداره
سلام دوستای گلم...مادرای مهربون
ساری گلین جون خانومی مشکل دخترتون رو خوندم........نگران نباش عزیزم.........اول از اینکه یه شانسی که هست اینه که دختره........با این جامعه امروزی که همه جا پر از دانشگاه و فراگیر و...هست حتما میتونه درس بخونه......اگه پسر بود اوضاع خیلی فرق میکرد....من خودم اگه علی دختر بود ذره ای نگران نبودم...مسئولیت پسر خیلی نیازمند تمرکز و پیشرفت هستش..........ولی دختر رو خیلی بی سروصدا میشه حل داد جلو....خوب کاری کردی به هیچ کس حرفی نزدی..به نظر من حرف مردم نااگاه از هزار تا نیش مار درد ناکتره.....من حتی به مادرم هم نگفتن علی دارو میخوره.....چون مطمئن هستم هر کی یه نظری میده و منو از هدفم دور میکنه.........
شما هم اصلا ناراحت نباش و به خودت قوت بده تا بتونی این مسیر رو با سربلندی طی کنی.........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
پروین جون مرسی عزیزم از این همه لطفت.............من اصلا نمیخوام پسرم نابغه باشه.همون که خیلی عادی درس بخونه برام یه دنیاست.........میدونی چون خودم شاگرد خیلی زرنگی بودم وتومدارس نمونه درس خوندم برام فوق العاده سخته حتی فکرشو کنم پسرم نتونه.............ببین من چه ادم مظطربی هستم که از الان که پسرم 2 ونیم سال داره دارم اسنرس روزهای اینده رو میخورم
دختر خاله من هم پیش فعاله 3 ماه پیش بردنش پیش دکتر شکوفه دادفر .
نمره درسهاش خوبه اما توی کلاس حواصش نیست به کلاس .اما شاگرد اوله .اول راهنمایی هم هست .دکتر گفته بود فثط تا 1 سال باید بیاید.تیروییدش هم خوب شده
lمونا جون نگران نباش همین که پسرت از هوش خوبی برخورداره دیگه مشکل درسی نداره فوقش تمرکز نمیکنه که با دارو حل میشه فقط توروخدا تنبیهش نکن که اعصاب بچه داغون میشه پسر خواهر من اونوقتا که بیش فعالی نبود همش از باباش کتک میخورد به جای اینکه درمان بشه توی مدرسه علی رغم درس خوب و هوش فوق العاده همش با بچه ها دعوا میکرد و از معلمها کتک میخورد و از کلاس بیرونش میکردن یعنی اونقدر از نظر اخلاقی بد شده بود که درس خوبش به چشم نمیومد عصبی شده بود افت تحصیلیش هم به خاطر همین بود که از کلاس بیرونش میکردن و از درس زده شدهبود
سلام ساری جان آدمهایی که بخوان بچه بیگناهی رو مثلا به خاطر تلفظ بزنن تو سر کسی خیلی بیشعورن و مطمئنا خدا از سرشون درمیاره اینها همش امتحان خداست شاید همین بچه ها از همه بهتر بشن
ساری گلین جون به نظر من موضوع روانپزشک رفتن موضوعینیست که بخوای به کسی پیشنهاد بدی..........به اکثر افراد برمیخوره............به نظر من وقتی کسی احساس خطر کنه در صدد رفع اون خطر میشه..همونجور که به خود من کسی نگفت پسرم رو ببرم روانپزشک...خودم تصمیم گرفتم...و اصلاااااااااااپشیمون نیستم...به عقیده من تو این دوره همه مادرها مثل متخصص اطفال باید با یک روانپزشک کودک م در ارتباط باشن...دیگه روزهای قدیم نیست..........اون خانم هم اگه واقعا احساس خطر کنه اقدام میکنه ...علت براین که حتما مشاور پسرش تو مدرسه یه توصیه هایی یهشون کرده........شما اصلا خودتو قاطی نکن..خودت به حد کافی تحت فشار هستی............بوووووووووووووس