2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981316 بازدید | 11748 پست
مونا جان برادر زاده منم بیش فعاله.امسال رفت کلاس اول.فعلا تغییری توش ندیدیم .البته بگم که هوش خوبی داره و همه چیز را خوب یاد می گیره.تنها راه کمک به این بچه ها فقط فقط محبته و اینکه با محبت باهاش کنار بیای.مطمئن باش هیچ بچه بیش فعالی تا آخر بیش فعال نمی مونه و خوب میشه.نگران نباش مامانی.
میشه بگید زمان تشخیص بیش فعالی از چه سنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دوستای گلم.........امید وارم موفق و موید باشید...........
فندق جان اگه از من بپرسی میگم از دوران جنینی میشه فهمید بچه بیش فعاله یا نه............پدر ومادر بهتر از هر کسی این موضوع رو درک میکن...........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
فندق جون من نظرم برعکس مونا هست من دو تا پسر دو قلو دارم هر دو بیش فعال ولی وقتی کوچیک بودن به حدی آروم بودن که بعضی وقتها نگران میشدم و فکر میکردم خدا خیلی دوستم داشته که بچه هام اینقدر آرومن اما حالا دلم نمیخواد ناشکری کنم اما سر و کله زدن با دو تا بچه بیش فعال سر سام آوره علائمشون تقریبا یک سالی هست خودشو نشون داده
پسر من تو زمان جنینی زیاد تکون میخورد همه میگفتن به خاطر اینکه پسره زمان نوزادی از دخترم آرومتر بود ولی به دست و پا که افتاد یعنی حدود 10 ماهگی شیطنتهاش شروع شد اول خیلی به آتیش بازی علاقه داشت بارها دستش میسوخت ولی عبرت نمیگرفت تا پایان 6 سالگی وحشتناک بود ولی از اواخر 6 سالگی خیلی آرومتر و بهتر شد الان خیلی کنجکاوه یعنی یه جای جدید که میریم براش تازگی داره به همه چیز میخواد دست بزنه و سر در بیاره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام...روزتون بخیررررررررررر
خانمها پسر من در دوران جنینی خیلی تکوووووووووووووووووووون میخورد....4 ماهگی چها دست وپارفت.....9 ماهگی راه افتاد..الانم داره بلبل زبانی میکنه...علی اصلا کارای خطرناک نمیکنه..از اتیش میترسه.....فقط شلوغی وهیجان زیادی داره..............نمیدونم باهوشه یا بیش فعال؟؟؟؟ولی فعلا داروهاشو میدم وشنبه وقت دکتر داره
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
ماشاالله مونا جون من مطمئنم پسرت یه نابغه است حالا شاید یه کم بیش فعال هم باشه پسر خواهر منم همین طوری بود معلم کلاس اولش میگفت هر کدوم از بچه هارو میخواستم بیارم پهلوی تخته این میدویده میومده پای تخته معلمش اومده بود نیمکتهارو به هم وصل کرده بود تا نتونه بیاد از زیر نیمکتها میرفته پای تخته و به جای بچه ها جواب میداده دوره دبستان درسش عالی بود بعد تیز هوشان قبول شد تو راهنمایی کمی افت کرد با بچه ها دعوا میکرد و حوصله کلاس رو نداشت الان دبیرستانه خیلی بهتر شده ولی خواهرم میگه هنوز حوصله کلاس رو نداره علی رغم هوش فوق العاده ای که داره مثل دوره دبستان عالی نیست خواهرم میگه اونوقتها بیش فعالی و این طور چیزا نبود کاش همون موقع درمانش کرده بودم با این هوشی که داره اگه یه کم تلاش کنه صنعتی شریف تهران قبوله
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ولی من در مورد پسرم اصلا به دانشگاههای آنچنانی و رتبه و شاگرد اولی فکر نمیکنم از خدامه جزو شاگردان متوسط کلاس باشه به ضعیفی و خنگی تو مدرسه مشهور نشه
پروین جون این قدر نا امید نباش به نظر من همینقدر که زود متوجه شدی خودش خیلیه واقعا معلومه مامان خوبی هستی که اینقدر نگران گل پسرت هستی تاپیکهای دیگتم دیدم مطمئنم با این همه پیگیری همه مشکلاتت حل میشه
ممنون شعله جون آره من خیلی آدم پیگیری هستم دخترم همش میگه با وجود مادری مثل تو مگه ما جرات داریم درس نخونیم ولی همین پیگیریها بعضی وقتها بیشتر باعث استرسم میشه نگرانی شدید منم از وقتی شروع شد که اول تابستون پسرم رو بردم پیش یه دکتری تو شیراز اون همش میگفت این بچه ها اگه نابغه هم باشن به خاطر عدم تمرکز افت تحصیلی شدید دارن و چند تا سوال از پسرم پرسید مثلا خاله ات چه نسبتی با مادرت داره و پسرم نتونست جواب بده دکتر هم همش میگفت بچه 6 ساله باید خیلی بهتر از اینا باشه از همون موقع داغون شدم تا پسرم یه چیزیرو یادش میره یا بلد نیست یاد حرف دکتر میفتم که میگفت بچه 6 ساله باید خیلی بهتر از این باشه و فکر میکنم پسرم از هم سن و سالاش کمتره شوهرم که همش به دکتره فحش میده و میگه این عتیقه رو از کجا پیدا کردی جالب اینجاست که ما دو روز پشت سر هم رفتیم مطبش تو این دوروز فقط دو تا مریض داشت
سارین گلین جان پسر من زود زبان باز کرد ولی واضح صحبت نمیکرد همین الانم با اینکه خیلی بهتر شده بازم همچین روان و واضح صحبت نمیکنه ما ازدواجمون فامیلی نیست ولی تو فامیل شوهرم از این موارد داشتن که بچه بزرگتر شده خوب شده منم نگران این نیستم فقط آرزو دارم درس رو خوب یاد بگیره
سارین گلین جان دکتر پسر من بهم گفت اولا زیر 6 سال ریتالین رو تجویز نمیکنن ثانیا فقط زمان مدرسه بهش ریتالین بدم روزای تعطیل و تابستونا ندم چطوری دکتر به دختر شما ریتالین داده؟
سارین گلین جان آره تو تست قبول شد تو شهر ما برا تست که بچه رو میبری چند تا سوال میپرسن اگه بچه بلد باشه زود میاد از اتاق تست بیرون اگه بلد نباشه معطل میشه پسر من ظرف چند دقیقه اومد بیرون کارشناس سنجش هم گفت کاملا طبیعیه پیش روانپزشک هم بردمش تو شهر خودمون چند تا سوال پرسید گفت هوشش خوبه این دکتره تو شیراز سوالای خیلی سختی میپرسید ما هیچ وقت به پسرم یاد نداده بودیم که مثلا خاله خواهر مادره خودشم که کلا بچه بی دقتی هست یه همکار دارم یه دختر داره همسن پسر من ولی آتیش پاره است خیلی هم باهوشه همکارم میگفت منم از دخترم پرسیدم خاله چه نسبتی با مامان داره ؟بلد نبوده بگه
در مورد نوروفید بک من اطلاعاتی ندارم تا حالا هم نشنیدم فکر نکنم تو شهر ما باشه ساری گلین جان مگه دخترت 5 ساله نیست چطور میره مدرسه؟به پسر من تو پیش دبستانی هم اصلا حروف رو یاد ندادن