2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
شادی حرص نخور خدا جواب میده .نمیدونم من چه گناهی کردم هرچقدر خوبی میکنم بدتر میشه از ترس مادرشوهرم خونه مامانم نمیتونم برم .وقتی هم میرم خونه مادر شوهرم انقدر خودشونو میگیرن که حد نداره .برعکس ونواده خودم انقدر بمون میرسن که خجالت میکشیم وقتی شوهرمو میبینن از برادرم باش بهتر برخورد میکنن بعد مادر شوهرم میگه چرا میرید اونجا
وای فلفلی!!!!!!!!!
والله مادر مام مادرشوهره هشت ساله از گل به عروسمون کمتر نگفته
حالا مادرشوهر من میگه همه عروس داری رو باید بیان از من یاد بگیرن. جون عمش خخخخخ
نمیدونم چرا سیمش اتصالی دارن یه وقت میخواد چشماش بهت بده یه وقت بی جهت به خونت تشنه است
اونقد ازش بدم میاد دلم نمیخواد اصلا بهم محبت کنه فک میکنم همش تظاهره

من بچه دومم دختره نم یدونین تو حاملگیم چه زخم و زبونایی میزد چه کارایی میکرد یادم میاد نفرتم بیشتر میه
واسه شفای همه نی نی کوچولوهای نی نی سایت صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=732138&postID=28643536
ختم سی عدد صلوات نذر امام موسی بن جعفر (ع)جهت شفای می می ناز عزیزمون
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!
ایشالا منقرض یشن همیچین خانواده های شوهری باز مادرشوهر دوستا نیان نظر بدن گفتم خانواده شوهرایی که قصدشون فقط ازاره الهی الهی الهی یکی از اون بلاهایی که سر من اوردن سر دخترشون بیاد.میگن دعای زن حامله میگیره ایشالا دعای منم بگیره.مکافاتخانه همین دنیاست بهشتو جهنمو همینجا میبینیم
میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!
بنظر من نباید ازشون هیج توقعی داشته باشید

هیچ توقعی..

با مامانای خودتونم مقایسه نکنید...

اینجوری زندگیتون قشنگ تر میشه

من که الان خیلی راحتم....
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
باسلام ،من خیلی وقته عضوم ، بیشتر مطالب دوستان رو میخونم تا اینکه نظر بدم ، امروز داشتم مطالب رو میخوندم یاد خاطرات خودم افتادم، بارداری و زایمان و ......بچه ها هیچکس باور نمیکنه من چقدر برای خانواده همسرم سعی کردم عروس خوبی باشم ، بگم باور نمیکنید اما مادرشوهرم از اون مادرشوهراست ، خدا ازش نگذره، دو نمونه از خاطراتش بگم براتون، ما دیر بچه دار شدیم چون نمیخواستیم بچه ، تو این مدت مادرشوهرم هی میگفت : بچه بیارید بچه بیارید ما نوه نداریم و ....
بعد که بهش گفتم باردارم برای اینکه منو ناراحت کنه با بیحوصلگی تمام و در حالیکه نگاه تلویزیون میکرد گفت : خدا رو شکر
فقط همین و وقتی فتم سونوگرافی، با مامانم رفتم ، بچه پسر بود ، مامانم انقد ذوق کرد که بچه سالمه انقدر دست زد که دستش کبود شد ، با ذوق و شوق رفتیم خونه مادرشوهر تا بهش خبر بدیم، همیشه خونواده شوهر میگفتن پسر خیلی خوبه، وقتی از در رفتم تو گفتم پسره، مادر شوهرم گفت : باهات دست میدم ولی بوست نمیکنم ، ما دختر کم داشتیم تو فامیلمون !!!!!جلوی مامانم خیلی ضایع شدم . پدر شوهرمم که اصلا لال شده بود، حتی تبریکم نگفت، خیلی حسودن ، جالبه که ما فامیل هم هستیم، مامانم پدرشوهرم رو برد تو اتاق بهش گفت یه تبریکی به این دختر میگفتی ، دلش شکست ، و اون باز در عین نامردی لال شده بود ، داشتن از حسادت میمردن، کلا با اینکه همسر من پسر اولشونه و این اولین نوه شون بود خیلی به ما حسادت میکنن
این تازه دو نمونه کم بود، درحالیکه من هر کاری برای خانواده خودم کردم همیشه دوبرابرشو واسه اونا کردم بلکه دست از رفتارشون بردارن ولی نشد که نشد،
امن هیچ وقت حلالش نمیکنم ، جالبه که فکر میکنه خیلی آدم خوبیه ، دم به ساعت هم میره مکه و سوریه و .... بزنه تو کمرش ........
لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/
لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/
مادر شوهر من جای مادر بزرگه منه واگذارش به خدا هزار بار تو این بارداریم اشک منو در اورد باور نمیکنید روز مادر دوست داشتم بمیرم ولی نبینمش وقتی فهمید من بعد 6سال حاملم تو روم گفت خدا نکنه دختر باشه ندا مثل خودش ولنگو باز بارش میاره بعدم هزار تا حرف دیگه به خدا تا زندم نفرینش میکنم
2810