2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203750 بازدید | 439 پست
سلام سحر جون
آهو جون پدر شوهرم یک مار هفت خطیه که خودا میدونه خودش عقد کرده دست خط خودشه ولی اسم دفتردار و یکی از دوستاشو نوشته من همرو پرسیدم یعنی اگه راه داشت تا آخرش میرفتم چون اون موع میخواستم از شوهرمم جدا بشم ولی همه بهم گفتن قید این موضوع و نفه و مهریه رو بزن فقط جا شو بعد 6 ماه شوهرم اومد سراغم باهام حرف زد خیلی خوب شده بود منم شکایتم و پس گرفتم و علارقم همه مخالفتای خانوادم باهاش آشتی کردم امروز داشتم با خدا حرف میزدم میگفتم آخه اگه سرانجام ما جداییه خوب من که پارسال تا مرز جدایی رفتم چرا دوباره گداشتیش سر راهم آخه من جواب تلفناشو اصلا نمیدادمو نمیدیدمش البته 2 ماه اخر دعواهامون بود یه روز میخواستم برم کلاس از مسیری رفتم که مطمئن بودم نمیبینمش ولی یهو جلوم سبز شد خوب خواست خدا بود ولی این کارا چیه دیگه؟؟خیلی میترسم از آینده

مرسی غمناک جون
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مامان آبتین عزیزم واقعا به یه هم صحب احتیاج داشتم حتی اگه حرف تلخی مثل حقیقت و بزنه من شرایطم خاصه نمیونم به این سادگیا به طلاق فکر کنم تمام مشکل منم همینه!!!
نمیدونم تا کی میخوام از حیت فرار کنم!
کی میخواین عقد کنین غمناک جون؟؟خواهشا باهاشون سرسنگین باش بی احرامی نکن ولی بیش از اندازه تحویلشون نگیر
به نظر من زندگیها متفاوته مردایی که تحت تاثیر خانوادشون هستن شوهر و مادر شوهر به یک اندازه نقششون مهمه عینی نمیشه بی خی مادر شوهر شد ولی بعضی وقتا خود شوهره هم حوصله اداهای مادرشو نداره مثله زندگی خودم راحتتر میشه بی خی اونا شد و قیدشونو زد.
به نظر من زندگیها متفاوته مردایی که تحت تاثیر خانوادشون هستن شوهر و مادر شوهر به یک اندازه نقششون مهمه عینی نمیشه بی خی مادر شوهر شد ولی بعضی وقتا خود شوهره هم حوصله اداهای مادرشو نداره مثله زندگی خودم راحتتر میشه بی خی اونا شد و قیدشونو زد.
تازه بچه ها یه چیز دیگه شوهرم قبل از من نامزد داشته ولی بازم در کمال نامردی از من پنهان کردن ولی از اونجایی که ماه پشت ابر نمیمونه دسشون رو شد گرچه اولش زدن زیرش ولی کم کم قبول کردن ولی من شنیدم 1 سال نامزد بودن خودش میگه نه 2 ماه ولی دروغه محضه!!
ولی نازان جون به فکر سلامتیت هم باش.من تو این یک ونیم سال واقعا پیر شدم.الان چشمامم خیلی درد میکنه از بس گریه کردم.بارها بهم زدم ولی اومده و التماس کرده.من از خودش راضیم اما از خونوادش متنفرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
من نمیدونم با این دروغاش عوض اینکه سرش جلو من پایین باشه پرروتر شده
به من میگه شماها دروغگویین میگم خوب ما چه دروغی گفتیم؟میگه اون سری که مامانت رفته بود مسافرت به من نگفتی!!!توروخدا دروغای مارو ببین دروغای اونارو ببین!!
ببین نازان جون من نمیدونم منظورت دقیقا از مشکلات چیه ولی اگ بخاطر قضایای دختر ... ویا حرف و نگاهای اطرافیانه این اشتباهونکن.به اونورقضیه واینک فردا پدر و مادربزرگ پدربزرگو...همه اقوام بچت کیامیخان بشن فک کن و از اون مهمتر ارزش آرامش تو خیلی بیشتر از این حرفاس!فوقش 1کی 2ماه سختته بعدن به مرورزمان تازه میفهمی خیلی چیزای منفی دیگ هم بوده ک الان نمیبینی و خدانجاتت دادهواز آدمی ک ثبات اخلاقی نداره بشدت دوری کن.
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
ببین نازان جون من نمیدونم منظورت دقیقا از مشکلات چیه ولی اگ بخاطر قضایای دختر ... ویا حرف و نگاهای اطرافیانه این اشتباهونکن.به اونورقضیه واینک فردا پدر و مادربزرگ پدربزرگو...همه اقوام بچت کیامیخان بشن فک کن و از اون مهمتر ارزش آرامش تو خیلی بیشتر از این حرفاس!فوقش 1کی 2ماه سختته بعدن به مرورزمان تازه میفهمی خیلی چیزای منفی دیگ هم بوده ک الان نمیبینی و خدانجاتت دادهواز آدمی ک ثبات اخلاقی نداره بشدت دوری کن.
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together