2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
میخواستم برم ولی مادر بزرگم فوت کرد از یه طرف دعواهامون از یه طرف فوت مادر بزرگم از یه طرف نزدیک بودن پریودم که کلا روح و روانمو بهم میریزه همه چیز قاطی شده ولی هیچ چیز واجب تر از خودم نیست فردا زنگ میزنم مشاور وقت میگیرم
این تاپیکیه که قبل از فوت مادربزرگم در رابطه با یه مشکل ذیگه شوهرم زده بودم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=352946
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به همتون صبر بده .
نازان جون محضر دارا اجازه ندارن بچه هاشونو عقد کنن . بخاطر همین دست بردن تو عقد نامه.
پدر خودم هم محضر داره و من و خواهرام یه جایه دیگه رفتیم برای عقد.
نازان جونننننننننننن
گلی اینجور ک من متوجه شدم هنوز عقدی.شاید حرفی ک من میزنم عملا خیلی سخت باشه اما من اگ جای توبودم عروسی نمیکردم!وقتی تو دوران نامزدی ک خوش خوشونه باین راحتی اونم سر پول ب آدم ناسزا بگن خدامیدونه آخرش ب کجا میرسه.وقتی حرمتا شکسته بشه دیگ هیچوقت نمیش جمش کرد.
اونایی زنشونو میذاشتن رو تخم چشمشون بعد عروسی ب ماه نکشیده تو زرد از آب درمیومدن چه برسه...
معذرت میخام ک اینومیگم ولی همسرتم پسره همون خانوادس بخای نخای اخلاقش چه اکتسابی چه ژنتیکی مثل اوناس.
خیلی ناراحت شدم ک این حرفوبهت زده.اگ مشکل فقط خانوادش بود باز 1 چیزی اما حالا...
امیدوارم خدا بهترینهارو واست رقم بزنه عزیزم.ولی خوب فک کن.
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
خدا رحمتش کنه.آره حتما برو.اما فک نکن که همه چی تموم شده اصلا اینجوری نیست یه چند روزی اصلا زنگ نزن بهش و اگه زنگ زد هم سرسنگین باش و رو نده.خودشم میدونه بهتر از تو رو بیدا نمیکنه ولی تحت تاثیر حرفای اوناست الان
اینقدم این قضیه دختر نبودنو بزرگ نکن مطمعن باش خانوادت درکت میکنن.چیزمهمی نیس ک عزیزم.
مهم اینه ک اونا از اول با دروغو تقلب رابطرو شروع کردن!!!!
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
مادر شوهر منم دست کمی از مال شما نداره البته اون کارش راحتتره دقیقه نودی نیست کلا یادش میره بهم بگه که جایی دعوت شدم عروسی/سفره/پا تختی/ 8 ساله ازدواج کردم اوایل ناراحت میشدم و گریه میکردم فکر میکردم ضعفی دارم ولی بعد ها فهمیدم از بد جنسیشونه دیگه برام مهم نیست یعنی دیگه حوصلشونو ندارم .شوهر خیلی خسیسی هم دارم به اونم عادت کردم .