2777
2789

شوهر من خیلیییی ولخرجه 

ما الان خونه خریدیم رفته از سرتا پای این خونه رو عوض کرده کلید پریزاشم عوض کرده فقط۵۰۰تومن داده ۴تا لامپ رنگی تو سقف که مثلا خوشگل بشه تموم شیراشو عوض کرده درصورتی که اصلا مشکلی نداشت امشب فهمیدم دستگیره هارم میخاد عوض کنه 

قبلنا بهش میگفتم نکن میگفت باشه ولی کار خودشو میکرد الان بهش میگم سریع عصبی میشه چیکار کنم چلم کرده میترسم پول کم بیاریم بااین وضع گرونی و همه چی خدا دردمو به کی بگم چیکار  کنم  ولخرچی نکنه از باباش یاد گرفته هرچیم میگم نکن میکه نترس بابام بهم میده کم بیارم خسته شدم از دستش هیچ بلد نیست زندگی کنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها من حس میکنم شوهرم وسواسه قرصی چیزی ندارید بدم بهش بهتر شه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین شوهرمن .الان ی سریا میان میگن پز زی پوستی یا خوشی زده زیر دلت و کاش برا ما اینجور بود و قدر بدونید و فلان و فلان 😶

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤