2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست
موهای من بلنده فقط گف لایت کنم 450 ی ابرو برمیدارم فقط بخدامیرینه توش ها 25 میگیره😕بااصلاح 35😐

همینه 

والا درس خوندیم بهترین نمره هارو گرفتیم دانشگاه رفتیم 

درآمده ماهیانه ما درآمده یه روزه آرایشگراست 

اونوقت میگن علم بهتره یا...

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بنظر من عروس هایی ک دو تا مراسم میگیرن مثلا یکی عقد یکس عروسی خوبه ک تو یکیش خیلی ساده طور و د ...

ی حنا بندون خییییلی کوچیک شاید بگیریم ...اره منم دوس دارم قیافم ظرافتشو داشته باشه و یهو نشم ی زن ۳۰ ساله ...خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم❤😍

https://www.talarnameh.com/post/7489/سالن-زیبایی-بانو-فاطیما-رویال-تهران

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره اما خب من خیلییی کم میخواستم فقط ۲ جا کانتور بود کلا سایه هم کم بود ولی چون مد شده گرون تره دیگ ...

آره دقیقا جالبه از مواده گریمم استفاده نمیکنن اکثرا اما پوله اون کارو میگیرن

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
همینه  والا درس خوندیم بهترین نمره هارو گرفتیم دانشگاه رفتیم  درآمده ماهیانه ما درآمده ی ...

دقیقا من استعداد آرایشگری ندارم ی ابرو نمیتونم تمیز کنم دوستم عروسی میره همه کارش خودش انجام میده خیلی شیک 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
مرسیییی عزیز دلم 😍😍😍❤❤❤انشاالله عروسی دختر گلتون و خوشبختیش😍❤

ممنون عزیزم 😚😚😚❤❤❤💖💖💖

ی حنا بندون خییییلی کوچیک شاید بگیریم ...اره منم دوس دارم قیافم ظرافتشو داشته باشه و یهو نشم ی زن ۳۰ ...

عزیزم منم عروسیمه ولی موهامو رنگ نمیکنم دوست ندارم زنونه ب نظر برسم چون سنم هم کمه میخام همونطور طبیعی باشم هیچ وقتم تکراری نمیشه و تا ابد ک عکس و فیلمتو ببینی احساس دمده بودن بهت دست نمیده

واسه ی خوشبختیه من و همسرم صلوات بفرسین لطفا😍😘

اگه دنبال مارک و خرید از مجتمع تجاری های لاکچری نباشی میتونی با ۱ تومن ی لباس خیلی قشنگ بخری 

ارایشگاهتم فک نکنم بیشتر از ۵۰۰ ۶۰۰ بشه شینیون و میکاپ

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اگه دنبال مارک و خرید از مجتمع تجاری های لاکچری نباشی میتونی با ۱ تومن ی لباس خیلی قشنگ بخری  ...

دقیقا منم میگم بستگی داره ب این ک از کجا بخری

واسه ی خوشبختیه من و همسرم صلوات بفرسین لطفا😍😘