2777
2789
نه دیگه بسمه حتی تو حاملگیمم بخاطر تحریکات مادرش کتکم زد حالا سلیطه خانوم بچه رو هم صاحب شده شش روزه ...

ای خدا الهی خودت به پاکی اون بچه بهتون رحم کنه خدالعنت کنه اینطورمادرشوهرارو به زمین گرم بخوره انشالا الان شیرخشک میخوره بلده با شیشه بخوره؟😣😣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جااان. اشکم درومد 😢😢 خدا لعنتشون کنه. امیدوارم بچت اونارو ذله کنه امشب تا صبح یه چرت نزنن

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خانواده دارن مگه با کی صحبت کنه یک از یک بدترن

خب اگ زندگیت اینجوری بودچرابچه اوردی؟اون طفل معصوم چ گناهی کرده

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
فایده نداره فردا با مامور میرم اگه حکمو بهم بدن

فردا كله صبح بلند شو برو دادگاه بگو ميخوان بچمو ببرن تهران يك حكم سريع بهت بدن ك ببري با مامور بگيري مطمئن باش بهت ميدن ..پسره يادخترر؟خودت چند سالته؟

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

اگه واقعا بچه رو میخای دست بجنبون حالا یه شب طوری نیست میگذره ولی فردا برو دادگاه شکایت کن

پسر عموی من بعد طلاق بچه چهار ماهه رو گرفت و کلا عموم اینا خونشون رو بردن یه شهر دور بچه رو هم بزرگ کردن بدبخت مادره نفهمید بچش چی شد چی نشد. بنظرم اگه واقعا توانایی نگهداریش داری و میخایش اقدام کن فردا.

برو جلو در خونه جیغ و داد کن آبروشون رو جلو در و همسایه ببر بعدشم زنگ بزن ۱۱۰ بگو کتکم زده از خونه انداخته بیرون بچه ام رو نمیده ، اگه پلیس مداخله کرد بری داخل بگو امنیت جانی ندارم خودم و بچه ام 

ای جااان. اشکم درومد 😢😢 خدا لعنتشون کنه. امیدوارم بچت اونارو ذله کنه امشب تا صبح یه چرت نزنن

وای نه اونا ک مادرش نیستن اگ دادبزنن سرش چی 😭😭😭خداااا

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
2810