2777
2789
درو باز نمیکنن مطمينم قراره پس فردام برن تهران خونشون بچمم میبرن حتما

عجب بيخيالي توچيكار داري ك درو باز نكنن الان برو سروصدا كن دمرخونه بگو الان زنگ ميزنم ١١٠ زنگ بزن بياد پليس ول نكن اونجا رو 

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تاپیکت خیلی اعصابم خورد شد اگه واقعا مادر باشی فردا کله صبح با پلیس جلو در خونه ای همین در غیر اب ...

تصمیمم همینه

مامور گفت برو حکم دادگاه بیار دعا کنین بهم حکم بدن فردا

عزیزم تو رو خدا برو پیش بچت گناه داره منم میخواستم جدا شم اما حاضر نشدم به خاطر بچت برو من حاضرم هرروز کتک بخورم اما از بچم دور نباشم توروخدا برو انشالله درست میشه مشکلاتت خدا صبرت بده یا ودود زیاد بخون دعا زیاد برآی اشتی بین زن و شوهر گناه داره اون طفل معصوم 

مگه میشه دلی روبشکونی و تاوان ندی!!!!!!🙁
نذاشتم ازم گرفتن عصرم رفتم بیارم بهم ندادن

خدانگذره ازشون که بچه رو از مادر جداکردن...خداکمکت کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم.فردابروشکایت کن قانونا بچه تا۷سال ماله توعه.یا یه بزرگتر از فامیلتون بفرست بره باهاشون صحبت کنه بچه رو بگیره.خیلی دلم گرفت😔😔😔

کاش خوشبختی هم مث مرگ حق بود...
حالا واقعا میخای جدا شی؟ نمیتونی بسازی بخاطر بچت

نه دیگه بسمه حتی تو حاملگیمم بخاطر تحریکات مادرش کتکم زد حالا سلیطه خانوم بچه رو هم صاحب شده شش روزه ختنه ش کردم هنوز مریضه فردام واکسن داره

2810