2777
2789
لابد بهت دادن عصر رفتم بیارمش درو روم قفل کردنو گفتن بی بچه برو

خوب عزيزم ساكت نشين برو  پليس بردار برو دم خونشون بگو بچه شيرخوارمو ازم گرفتن نميدن وقتي اينجوري بگي پليس مياد بچهرو ميگيرن يا برو دادگاه حكم سريع بگير برو در خونشون بعد ببين نميدن منم ساكت ميشستم ميگرفتن بچمو

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدادی با بچه میرفتی خوب.. چی بگم‌ عزیزم من خودم دوتا بچه دارم اصلا فکر اینکه دست کسی جز خودم باشه ...

خونوادم میگن نرو شکایت فکر کنن مهمه سر لج بیفتن خودشون خسته میشن میارن

ببين تاپيك و ول كن من جاي تو بودم الان ميرفتم كلانتري با مامور ميرفتم دم خونشون بچمو ميگرفتن نترس برو بخدا بچت گناه داره اصلا جيغ و داد كن نترس

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
رفتم بهم ندادن

عزیز دلم در مورد رفتارت قصاوت ننمیکنم میذونم بی گناهی زورت کردن ولی اینقدر به در میزدی و میموندی پشت در  تا بفهمن تو مادری نیستی که بچت و تنها  بزاری  مگه مادر شوهر مادر میشه 

خوب عزيزم ساكت نشين برو  پليس بردار برو دم خونشون بگو بچه شيرخوارمو ازم گرفتن نميدن وقتي اينجور ...

درو باز نمیکنن مطمينم قراره پس فردام برن تهران خونشون بچمم میبرن حتما

عزیز دلم در مورد رفتارت قصاوت ننمیکنم میذونم بی گناهی زورت کردن ولی اینقدر به در میزدی و میموندی پشت ...

با پلیس بری بچه رو میذن بغلت تا ۷ سال بچه مال مادرهه پدر کاری نمیتونه بکنه

خونوادم میگن نرو شکایت فکر کنن مهمه سر لج بیفتن خودشون خسته میشن میارن

پس خودتم نميخواي كنارت باشه بچت مطمئن باش اونام نگهش ميدارن بحث مهم بودن نيس قانون يعني هركي هرغلطي ميخوادنكنه ديه خودت بهتر ميدوني من جاي تو بودم الان گوشي برنميداشتم تاپيك بزنم ك بچه ب اون كوچيكي دست اونا باشه ميرفتم با مامور بچمو مياوردم اون الان ب تو نياز داه

2810