2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بیمه عمر واسه نی نی یک ساله چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 22293 بازدید | 67 پست
واقعا دو دل بودم ولی الان کاملا تصمیمم رو گرفتم ممنون از راهنماییهای مفیدت
خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری * من چون تویی دارم و تو چو چون خود نداری* ******* www.nini-khateratblogfa.com******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم که تونستم کمکت کنم عزیزم

موفق وپیروز باشید وگلپسرماهت درپناه قرآن شاد وتندرست باشه

خدانگهدار
حادثه خبرنمیکند!درروزهای خوشی وتندرستی کوهی مطمئن برای تکیه کردن درروزگار سخت بسازیم.http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27215
منم میخوام پسرمو بیمه عمر کنم 16ماهشه

من نماینده بیمه عمر هستم میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر راجب بیمه عمر و بهترین راه سرمایه گذاری برای کودکان تماس بگیرید.09189161691

چرا باید بیمه عمر داشته باشیم؟ مشاوره رایگان 09195767127

پدر ،مادر های عزیز اگر شما هم در سن 30سالگی حقوق ثابت

یا یه سرمایه کلان داشتید

زندگی شما چقدر آرامش و امنیت داشت

پس بهتر نیست این شرایط را برای فرزند خود مهیا کنید؟؟

انجام کلیه امور بیمه ای به صورت غیر حضوری انجام می شود.

ارسال رایگان بیمه نامه،بازدید خودرو در محل

شماره تماس: 09195767127

دوستان هرسوالی دارید بپرسید خوشحال میشم کمکتون کنم. بنده سمانه قربانی کارشناس بیمه های عمر وآتیه پا ...

سلام عزیزم بنظر شما خوبه بچهارو چه بیمه ای کنیم.و میشه در مورد مبلغ ماهیانشم توضیح بدین؟؟؟

منم برای بچه ام بیمه عمر می خوام تهیه کنم خیلی ها به من گفتند نخر بیمه فلان بهمان الان نزدیک دو ماه هست کلی تحقیق کردم و تصمیم گرفتم برای بچه ام بیمه عمر پاسارگاد بخرم ، من چون روستا لامرد هستم خیلی امکانات بیمه برای ما نیست آنلاین از طریق اینستاگرام با یکی اشنا شدم تونست بهم کمک کنه خداروشکر با این وضعیت مملکت بچه من بیمه داره شاید هیچ موقع فرزانه کریمی کسی که بیمه عمر بچه ام انجام داد این پیام نبینه اما خدا خیرش بده که کلی صبوری کرد با حوصله جواب سوالات من داد 

اگر کسی اینستاگرام یا شمارهش بخواد بهش میدم می تونه مشاوره ازش بگیره 

کلا توی این شرایط به نظر من یکی از بهترین گزینه هاس بیمه عمر