2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بیمه عمر واسه نی نی یک ساله چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 22293 بازدید | 67 پست
ممنون عزیزم وقت کردی یه سر به وبلاگم هم بزن خوشحال میشم
خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری * من چون تویی دارم و تو چو چون خود نداری* ******* www.nini-khateratblogfa.com******

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

با اجازه تون میخوام براتون یه کم توضیح بدم.
دوست عزیزم ،شاپرک جون که فرمودین بعد از 20سال تازه به سود میرسه میشه بگین کدوم شرکت بیمه ؟؟من بعید میدونم این آمار درست باشه.
معمولا نقطه صفر بیمه ای توی بیمه های عمر 8سال هست یعنی شما اگر زودتراز 8سال بخواین انصراف بدین وپشیمون بشین از لحاظ مالی فقط وفقط از لحاظ مالی ضرر میکنید چون ارزش بازخریدتون از پرداختی خودتون کمتر میشه ولی شما طی این سالها تحت پوششهای بیمه ای وق العاده ای قراردارین که اگر دید ِ بیمه ای داشته باشید قطعا ضرر نمیکنید.
آیا وقتی ماشینتون رو بیمه میکنید منتظرید پایان سال به شما مبلغی پرداخت بشه؟؟؟؟آیا وقتی به شما پولی یا سودی نمیدن ناراحت میشید؟؟
قطعا نه!!!!!!!!!!!
چون شما با دیدِبیمه ای ماشینتون رو بیمه کردید
ولی دربیمه های عمرشما علاوه برجان وتندرستی خودتون که با ارزش ترین چیز دردنیا هست اصل پولتون وسودش هم براتون پس انداز میشه.
من به عنوان یک کارشناس بیمه بهتون پیشنهاد میدم این کاررو انجام بدین کما اینکه برای پسرخودم هم این کاررو انجام دادم .
حادثه خبرنمیکند!درروزهای خوشی وتندرستی کوهی مطمئن برای تکیه کردن درروزگار سخت بسازیم.http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27215
دوستان هرسوالی دارید بپرسید خوشحال میشم کمکتون کنم.

بنده سمانه قربانی کارشناس بیمه های عمر وآتیه پاسارگاد هستم

درخدمتتون هستم
حادثه خبرنمیکند!درروزهای خوشی وتندرستی کوهی مطمئن برای تکیه کردن درروزگار سخت بسازیم.http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27215
سلام خانوم قربانی ممنون از راهنماییتون ولی میشه بگین فرقش با بانک چیه
فکر میکنم اگه با همین روال جدول بیمه عمر با بانک پیش بریم سودش در عرض 20یا30 سال آینده بیشتر هم میشه ؟
خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری * من چون تویی دارم و تو چو چون خود نداری* ******* www.nini-khateratblogfa.com******
ما واسه پسرم از یک سالگی بیمه عمر شروع کردیم ماهی 100 تومان بود الان 2 سالشه هر سال هم 10% اضافه می شه یعنی امسال 110 می ریزم یه حساب بانکی هم داره ماهی 100 براش میریزم بانک دی 20% سود داره
این طوری حداقل یه پس اندازی داره
مامان شایان عزیز ببخشید که می پرسم شما فرقش رو با بانک حساب کردین یا نه ؟
کیمیا جان سایت بیمه پاسارگاد جدول اسعلام همه قیمتها رو داره
2810