2777
2789
واقعا ظلمه ما دهه شصتیای بدبخت میخوایم هر کاری کنیم یه سنگ قلمبه جلوپامون میندازن سازمان سنجش گفته کسی که قبلا یه بار دوره ی لیسانس روزانه بوده اگه دوباره کنکور بده و پزشکی دارو ویا دندان قبول بشه باید هر ترم حدودا بین یکوهشصد تا دوتومن شهریه بده منم این پولو ندارم یعنی کلا حدودا با هزینه های جانبی سی تومنی باید هزینه کرد واقعا ظلم نیست خوب اینطور باشه پزشکی آزاد شرکت میکنند لیسانسه ها
ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
حالا پزشکی شرکت کردی. ? چند سالته
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
کنکور سراسزیو سالهاست شرکت میکنم به قصد قبولی پزشکی اما هیچ وقت سرجلسه نمیرم چون نرسیدم کامل بخونم امسال عزممو جزم کردمو خواستم کارمو کنار بذارم و بشینم مردومردونه بخونم این خبرو شنیدم سی سالمه شیواجون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه به نظرتون چه کار کنم بشینم بخونم؟ همش فکر میکنم نکنه تا ده سال دیگه طرز تفکر امسالو در این مورد نداشته باشم و اونوقت پشیمون شم
ایشالا که به آرزوش برسه آخه من همسرم بفهمه شهریه میگیرن نمیذاره بخونم و دوباره شرکت کنم لیسانس محیط زیست دارم یکی از بیخود ترین لیسانسا
اگه میشد یه شغل پردرامدپیدا کنی خوب بود.البته دروس عمومیشو دیگه لازم نیس بگذرونه. ازاد قبول بشی خیلی راحت تره...ترمای اول کمتره تعداد واحدها اینجوری میتونی پس انداز کنی برا اخرش
هرجاچراغی روشنه از ترس تنهابودنه ای ترس تنهایی من اینجاچراغی روشنه
2810