2777
2789
مرسی آوا جون به خاطر وقتی که واسم گذاشتی آره فکر همه چیو کردم اصلا قصد بچه دار شدنو ندارم بنا به دلایلی واسه همین میخوام آرزومودنبال کنم اما این اطلاعیه گند زد به همه ی روحیه ام
ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پزشکی خوندم کارمو ول کردم که برا تخصص درس بخونم . پریروز امتحان دستیاری بود . گند زدم به امتحانم .افسوس این چند ماه زجر رو میخورم .تخصص هم داخلی یا اطفال یا زنان میارم که دیگه حال و حوصله کشیک دادن ندارم .دیگه بی خیال رزیدنتی باید بشم و عمومی بمونم رشته مزخرفیه یا باید زندگیتو روش بزاری یا در حد یه عمومی بمونی .اگه هم خواستی ادامه بدی یا دندون بخون یا دارو . اینجوری هم خانم دکتری هم فکر تخصص گرفتن نیستی.
رویای سپید دقیقا مثل من منم عزیموم جزم کرده بودم که بشینم برای کنکور بخونم خوب هم شروع کردم اما وقتی فهمیدم باید چقدر شهریه بدم ناامید شدم تازه من فوق لییسانس از دانشگاه ازادم دارم که بیشتر شهریه اشو همسرم داده دیگه الان رووووووم نمیشه بگم بازم شهریه هست اونم تو این اوووووووووووووج گرونی تازه من یه بچه هم دارم و فکر بچه دوم هم هستم توصیه خواهرانه ام هم به شما اینه که موضوع بچه رو جدی بگیرید ممکنه با بچه دیرتر به ارزوتون برسید اما بهتر از اینه که به خاطر تحصیل قید بچه رو بزنید من هنوز پشیمونم چرا اول فوق گرفتم بعد اقدام به بارداری کردم
فاطمه جان شما پزشکید؟؟؟ خوش به حالتون من فوق لیسانش مهندسی دارم ولی الان که به خاطر بچه از کارم زدم و خونه نشین شدم هیچ کدوم از درسام یکذره هم به دردم نخورزد و فرقی بین خودم و خودم یه خانم دیپلمه تو زندگی نمیبینم و همین افسردم کرده اما شما اگر سرکار هم نرید به درد خودتون و خانوادتون که میخورید و از همه مهمتر اون ابهت پزشکی بین عموم واقعا یه چیز دیگه است خیلی پشیمونم که چرا دبیرستان رفتم ریاضی پول حرفای دیگرون رو خوردم و تحت تاثیر جو اونموقع فکر کردم ریاضی و مهندسی اینده خوبی داره
سلام درخواست دوستی داده بودی الان فهمیدم برا چی! رویای سپید من راجع به قوانین چیزی نمیدونم ولی همونطور که فاطمه جون گفت دندون یا دارو بخون... شما که میخواید سختی بکشید؛راه درستشو انخاب کن من واقعاااا رشتم رو دوست دارم و فقط از روی علاقه اومدم واصلا پول برام مهم نبود مطمئنم موفق میشی،منتظر خبر قبولیت هستم
زندگی کتابی است پر ماجرا، هیچ گاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز ...
هیوا جون تو که نمیدونی زندگی یه پزشک چه سختیایی داره .تو پزشکی برای اینکه بخوای تو کارت موفق باشی باید از زندگیت بزنی.کدوم پزشک موفقی رو دیدی که هم زندگی شخصی ایده آلی داره هم تو کارش موفقه؟؟؟؟بشینین قشنگ دو دوتا چهارتا کنید بعد تصمیم بگیرین چون مطمءنم عمومی رو که گرفتین تازه اون حس حقارته که چرا رزیدنت نیستین دامنتونو میگیره .
من پر حسرتم فقط خودم وخدا میدونه چقدر دلم میخواد یه بار مردومردونه بخونمو قبول بشم حسرته بره بمیره و ولم کنه دیگه بعدش مهم نیست
ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
داروسازی هم رشته ی سختی هست بعد من زورم می یاد این همه درسای سخت سخت بخونی اخرش بری داروخانه کار کنی رویای سپید راجع به حسرت و این که این تو مخته واقعا درکت میکنم به نظرم به رشته هایی مثل فیزیوتراپی تغذیه بینایی سنجی شنوایی شناسی هم فکر کن رشته های خوبی هستن
 before i die i want to be happy and make others happy
فاطمه جون انشالله که خبر قبولی ات تو تخصص روبه زودی بشنویم شما احتنالا تهران یا شهر بزرگی هستید که پزشک عمومی موندن براتون قابل تحمل نیست منم تهرانم ولی بعد از بازنشستگی همسرم که حدودا 13 سال دیگه میشه تصمیم داریم بریم شهرستان و خوب تو شهرای کوچیکک پذیرش عمومی بیشتره به قول دوستمون شاید ناف همه ما رو با حسرت بریدن اما هنوزم اون نطر اصلیمو میپگم شما علمتون کاملا کاربردی و مفیده لااقل به درد خودتون که میخورید اما ما خیر سرمون یه صفحه از اون همه درسای سختمون هم تو زندگیمون به کار نیماد وقتی کسی تو خانوادم بیمار میشه و میبینم در حد یه آمپول زدن هم کاری ازم برنمیاد به خودم فحش میدم که اون همه درسای سخت مغناطیس و ماشین و ....الان به چه کارت میاد الان دیگه به پرستارها و ....هم حخسودیم میشه چون میبینم اونا الان انسانهای مفیدی ان و من .... راستی شما متاهلید دیگه بچه ندارید مطمئن باش شاید تا بچه ها کوچیک باشن سختتون بشن اما وقتی بزرگ شن از یه مادر موفق بیشتز الگو میگیرن تا یه مادر افسرده که اعتماد به نفسشو از دست داده
2810