2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
من الان رفتم تو هفته 16 - این ماه برای سونو جنسیت رفتم امــــــــــــــــــــــــــا :
نینیم انقدر بدشانس بود که مانیتور دکتره که قدرت زوم بالایی داشته خراب میشه و منم باید فروردین برم تا بفهمم.
نینیم خیلی حرکت داشت ،واقعا جذاب و دوست داشتنی بود.

راستی منم ویار دارم،خیلی حالم بد بود،الان کمی بهتر شدم،رژیمم سرد و خشک ، b6 بهم نمیسازه از اندانسترون استفاده میکنم.
خواستن ،توانستن است
راستی مامانایی که یبوست دارن مثل من : یه شربت هست به اسم (شیر منیزیم) .خیلی کمک میکنه .خوردن آلو یا لواشک آلو و کاهو هم موثره

سعی کنید چیز داغ نخورین چون یه بخار تو معدتون ایجاد میکنه و اون باعث میشه حالتون بدتر شه.
مواظب خودتون باشین
خواستن ،توانستن است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها موقع خرید عید دلم نیومد واسه نینیم چیزی نخرم : واسش یه عروسک موزیکال که هر شب گوش میکنم و یه جوراب سفید گرفتم که ساده است و با جوراب باباش ست شده .

نینیم بابای خوب و مهربونی داره،اگه اون نبود من این 4ماه ددوام نمیاوردم
خواستن ،توانستن است
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

سیمین-29-لیسانس-6/6/89-نمی دونم-امیر حسین اگه پسر بود-اراک-....

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 11شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

زهرا - 25 - دیپلم کامپیوتر - 11/6 - معلوم نیس - پسر:باربد دختر:ویونا ، بهشهر - ؟؟؟؟ - دکتر صادقی - ؟؟؟

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

سولماز-لیسانس مامایی-21/6/ 89-جنسیت نی نی عزیزم هنورز مشخص نیست-تهران-دکتر باده نوش-پارسیان

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- پسر- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

هانا-28--فوق لیسانش برق-25شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-احتمالا سزارین

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نی نی ناز خاطره جون

Lilypie Pregnancy tickers

نی نی ناز سمیا جون

نی نی ناز زهرا جون

نی نی ناز تارا جون

نی نی ناز مریم جون

نی نی ناز هدی ( پسر )

نی نی ناز الی جون

نی نی ناز رز( مامان فاطمه ) جون

نی نی ناز دیانا جون

نی نی ناز هانا جون

نی نی ناز مریم ناز

دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
راستی دوستای خوبم من از فردا دو روز مرخصی گرفتم و تا لعد تعطیلات هم به نت دسترسی ندارم... از خدا میخوام باقیمانده سال جاری و تمام سال جدید پر از شادی و سلامتی و خوشحالی و شادمانی برای همه مردم دنیا و شما مامانای ناز باشه و این دوران بارداری به شادترین و بهترین شکل ممکن سپری شه و نی نیهای ناز و خوشگل و باهوش و خوبمون به سلامتی و خوبی و راحتی به دنیا بیان.******* شاد و پیروز و سرافراز باشید
دوست جونا به همتون پیشاپیش سال جدیدو تبریک می گم امسال خدا بهتری عیدی را به هممون داده امیدوارم بچه های گلمون صحیح وسالم بدنیا بیان واقعا در حال حاضر ارزویی جز این ندارم همگی سال خوبی داشته باشید
بچه ها امروز رفتم بیرون و برای نینیم کتاب لالایی خریدم(لالایی های مامان زری و لالایی های بابایی و لالایی های نی نی کوچولو) سروده ناصر کشاورز 3 تا کتاب در یک جلد
اول خواستم cd بگیرم اما بهتر دیدم که کتاب بخرم،اگه خودمون بخونیمش بهتره
خواستن ،توانستن است