2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 11شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- پسر- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

هانا-28--فوق لیسانش برق-25شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-احتمالا سزارین

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیمین جون مشخصات کاملت رو طبق لیست بنویس من وارد کنم عزیزم .

نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

سیمین-29-لیسانس-6/6/89-نمی دونم-امیر حسین اگه پسر بود-اراک-....

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 11شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- پسر- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

هانا-28--فوق لیسانش برق-25شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-احتمالا سزارین

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی

هدی جونم تبریک عزیزم مبارکه این آقا کوچولوی ناز شیطونت یعنی الان سونوگرافی میتونه جنسیت رو بگه؟ منم فردا دارم میرم ولی فکر کنم نی نی ما دختره. از روی ضربان قلب و بتای خون و اینا حدس میزنم.
هدی جون بت تبریک میگم.انشالابسلامتی پسر کوچولوی مامان بدنیا بیاد.اسم براش انتخاب کردی؟ منم فردا سونو دارم.دعاکنین جنسیتش معلوم بشه. راستی بچه ها شما هاوقتی سونو میرین با مثانه پر میرین؟هفته قبل که من سونو داشتم منشی دکتر گفت آب بخور،اما 1دوستام میگفت تو دوران بارداری نباید مثانه پر باشه.
سلام مامانای گل
ببخشید
یه مدتی نبودم، انگاری توی بحثها جام خیلی خالی بود،دلم واسه نی نی سایت و دوستام هم تنگ شده بود.
هدی جون بهت تبریک میگم که گل پسر داری
مشخصات من :

زهرا - 25 - دیپلم کامپیوتر - 11/6 - معلوم نیس - پسر:باربد دختر:ویونا ، بهشهر - ؟؟؟؟ - دکتر صادقی - ؟؟؟

خواستن ،توانستن است