2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
اینم معرفی من: نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان هانا-28-25-فوق لیسانش برق-شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-نامشخص ولی احتمالا سزارین بخاطر فیبروم
بچه ها من دخمل دوست دارم.اما خانواده شوشو شدیدا پسرین! راستی دکتر برام تا2شنبه اینده استراحت مطلق داده.جفتم قدامیه،طول سرویکسم هم 2.7،گفت اگه وضعیتت بهتر نشد باید سرکلاژ کنی. من میترسم.توروخدا همه برام دعا کنین نی نیم سالم باشه وسرکلاز هم لازم نشه.سر نمازهاتون خیلی دعام کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدی جونم ببخشید دیروز هول هولی مشخصاتم رو دادم. قاطی پاطی شد. دوباره مینویسم: نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان هانا---28 سال---فوق لیسانس برق---25 شهریور89---نامشخص----نی نی!!!---تهران---بیمارستان پارس---دکتر اکبریان---نامشخص ولی احتمالا سزارین بدلیل فیبروم
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 16شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

هانا-28--فوق لیسانش برق-25شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-احتمالا سزارین

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی

دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نی نی ناز خاطره جون

Lilypie Pregnancy tickers

نی نی ناز سمیا جون

نی نی ناز تارا جون

نی نی ناز مریم جون

نی نی ناز هدی

نی نی ناز الی جون

نی نی ناز رز( مامان فاطمه ) جون

نی نی ناز دیانا جون

نی نی ناز هانا جون

نی نی ناز مریم ناز

سلام به همه مامانای شهریوری

من گاهی حرکت های نی نی رو حس میکنم . شاید چون بارداری دوم هستش اینطوریه .

امیدوارم به زودی همتون حرکت های نی نی ها رو حس کنید .

شنبه هم وقت سونو دارم دعا کنید همه چی خوب باشه . یکم استرس دارم
سلام مامانیا
خوش به حالت هدی جونم. منو همسرم که دل تو دلمون نیست واسه رسیدن لحظات تکون خوردنش. واسه شنبه هم نگران نباش. فقط دعا کن. ایشالا که همه چی به خوبی پیش میره و نی نیت سالمه سالمه.
هاناجون منو تو 2 مورد مشترک داریم: هم هم سن هستیم و هم تاریخ زایمانمون همزمانه. خوشحالم.
راستی بچه ها.......ببخشید ...مامانیا
منو شوشو هم خیلی دخمل دوست داریم. جالب اینجاست که از همون روزای اول هم همه به ما میگن که دختره!
نمیدونم چرا؟ ولی دیگه خودمون هم باورمون شده. با اینحال اینو از صمیم قلب میگم که به تنها چیزی که فکر می کنم و توی دعاهام از خدا میخوام اینه که دوران بارداری رو بدون هرگونه مشکلی طی کنم و وقتی بعد از زایمان به هوش میام بهم خبر سلامتی بچه مو بدن. واقعا این برام مهم ترین مساله س. و اعتقاد دارم که باید فقط از خدا خواست که هرچی به صلاحمون هست همون بشه. واقعا جنسیتش برام فرقی نداره.
هدی جون چندروز پیش 2باره سونو شدم تاریخ زایمانمو از16 شهریور به 11ام تغییر داد.رو حساب سونوی قبلیم هفته 14بودم اما براساس این یکی سونو فردا میرم تو هفته16. هدی جون تکون خوردن نی نی چه جوریه؟چه حسی داره؟
سلام مامانای گل.
سلام هدی جون.
مگه جنسیت نینی مشخص میشه فردا؟
دکترم بهم بعد عید وقت داد. البته همون وقت ماهیانه ام. اینجا سونو جزو مراقبت های بارداری هست که با هر ویزیت انجام میشه.

خبر خوش نینیت رو به ما هم بده مامانی. ؛)