2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
راستی هدی جون
یه تشکر ویژه به خاطر زحماتت
ایشالا به توهم عید خوش بگذره
فقط توروخدا اگه سفر میری خیلی خیلی مواظب خودت باش
زیاد تو ماشین نشین ، یکی دوساعتی یه بار پیاده شو و قدمی بزن تا بهت فشار نیاد
چون خودم چند دقیقه بیشتر نمیتونم بشینم و واسه مسافتهای کوتاه هم اذیت میشم
ایشالا که سفر خوبی داشته باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واسه عید خیلی مواظب باشید اگر سفر می رید به قول dianaحتما هر دو ساعت پیاده شید من همین الانش که تو هفته 15 هستم یکم که تو ماشین میشینم کمرم درد می گیره سفر طولانیم که دکتر بهم اجازه نداده حتی فکر کنم امسال عید خونه مادر شوهرم که کرج نتونم برم
سلام به همه مامانای نینی های گل شهریوری.
ایشالله که همتون خوب باشید.
وای خوش به حالتون که عید میرید این ور اون ور.
ما که اینجا ( مالزی) جایی نداریم بریم. البته مادر شوهرم اینها به افتخار نینی میان.
امیدوارم هم به من هم به شما ها خوش بگذره.

در مورد همسرم هم بگم که اون اوایل خیلی کمک میکرد اما انکار که خسته شده باشه الان کمترکمک می کنه. تازه الان مدتی مرتب انتقاد میکنه. فکر میکنه دارم فیلم بازی میکنم که حالم بده. البته الان بهتراز قبلم و انرژیم بیشتر شده اما احساس تنهایی می کنم. ( با اینکه شوهرم همش خونه است و فقط دو روز تو هفته میره کلاس).
:(
سلام به همگی
مامان فاطمه جون خوبی عزیزم؟
اشکالی نداره. فکر می کنم مال این باشه که شوهرت همش خونس و شرایط براش یه جورایی عادی و تکراری شده.
شوهر منم گاهی وقتا مستاصل میشه. با اینکه خداروشکر نه ویار داشتم و نه حالتهای بدی که خیلیا دارن. با اینحال حس می کنم به خاطر اینکه فکر می کنن کاری از دستشون برنمیاد غصه میخورن .
درواقع از دست خودشون ناراحت میشن. که اینو هم باید گذاشت به حساب عشقشون.

اصلا نگران نباش گلم.
مطمئن باش همینکه ایشالا حالت بهتر شد و تونستی خیلی جاها همراهیش کنی اونم روحیه ش خوب میشه.
تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااازه
همینکه نی نی نازتون به سلامتی به دنیا بیاد و اونو ببینید همه این سختیا فراموشتون میشه
به امید شهریوری پر از خبرای خوب و کلی نی نی ناز و سالم
خوش باشی

سلام دیانا جون. خوبید؟ ممنونم از راهنمائیت. این حرفا رو کلا یادم رفته بود. راست میگی. منم سعی میکنم بچه خوبی باشم.

راستی یه سوال داشتم : شما ها چقدر حس مامان شدن دارین الان؟ اخه من هیچ حسی نسبت به نینیم ندارم دوسسش دارم و بهش فکر میکنم اما... واقعا نمیدونم باید چه حسی داشته باشم. اگر ویارم نداشتم تو بارداریم شک میکردم. :o
؛)
کسی هست که جنسیت خاصی رو دوست دا شته باشه؟من خیلی دختر دوست دارم.ولی نمی دونم اگه برم سونو و بگه پسره چکار باید بکنم .بهم نگید که مهم اینه که بچه سالم باشه و جنسیتش مهم نیست.شماها همچین وضعیتی دارید؟لطفا راهنماییم کنید
سلام مامان فاطمه جونم
راستش همین قدر بهت بگم که منم گاهی وقتا شک می کنم که باردارم چون من حتی ویار هم ندارم حالا ببین من دیگه تو چه وضعیتی ام!
دیروز داشتم به این فکر می کردم که نکنه اشتباه کردم و اصلا .....
ولی بعد یادم اومد که 3 ماهه پریود نشدم و تازه آزمایش و سونو هم دادم . بعد به افکار خودم خندیدم.
فکر می کنم اینا همش طبیعیه. یعنی... مطمئنم. بخصوص واسه منی که ویار نداشتم و اوضاعم مثل قبل بوده.
البته منم از همون اول کمابیش مشکلاتی مثل درد کمر و زیرشکم رو داشتم و دارم و همین باعث میشه که تردید رو ازخودم دور کنم
ولی کلا فکر می کنم تا وقتی که حرکات جوجمونو درون خودمون حس نکنیم گهگاه این افکار به سراغمون میاد
اصلا نگران نباش
ایشالا تا یکی دوماه دیگه وروجک تو دلمون با ورجه ورجه کردنهای قشنگش انقد خودشو تو دلمون جامیکنه که با تمام وجودمون حسش می کنیم.
سلام دیانا جون.
سلام گل رز. خوبین مامانیها؟

ممنون دیانا جون. همش فکر میکردم شاید من این قد بی احساسم . نگو که طبیعی! خوب خدا رو شکر به خودم امیدوار شدم.

گل رز در مورد شما هم بگم من خودم قبلنا میمردم واسه دختر اما از وقتی باردار شدم عشق پسر شدم. نمیدونم وقتی بشنوم پسرم دخمله ، چه حسی بهم دست میده.

تازه برا عید هم که مادر شوهرم اینها میان پیش ما و احتمالا عشق نوه و سیسمونی خریدن تو خارج ! اون وقت هرچی اونا بخرن و برعکس بشه نینیم ، دیگه فکر کنم... . در هر حال این فکرا طبیعیه .
حالا می سپارش به خدا که بعدا بهم سخت نگذره.
فکر کنم هر چی باشه عشقش هم میاد.

ولی اگه خیلی عشق دخملی دعای کامل بکن. یعنی یه دختر سالم خوشمل ....