2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 42040 بازدید | 123 پست
ببین عزیزم جواب پاتولوزی که میاد هرسه گزینه ش نگاتیو هستش یعنی سرطان تحت هیچ هورمونی نبوده و کلا این ...

خدا بزرگه عزیزم انشاالله مراحل درمانشون با موفقیت طی بشه فقط یادتون باشه روحیه و امید به زندگی در بیمار سرطانی از داروها هم میتونه بیشتر در بهبودی بیمار موثر باشه ...توکل به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من هم مادرم تشخیص سرطان سه گانه منفی گذاشتن. میشه بگی درمان‌مادر چطور پیش میره؟

الان مادرتون توچ مرحله این ؟؟مادرمن هشت جلسه درمان شدن و بعد هم پرتو ..ولی قرص بعد ازدرمان ک خیلی ها تاپنج  سال میخورن رو نمیخوره ک دکتر گفته بو میخوردی بهتر بود ..نگرانیش مال اینه

سلام یاسمین جان برای همه مریضا آرزوی شفا دارم از جمله مادر شما. مامانم ۴ جلسه شیمی درمانی شدن. بله این نوع سرطان متاسفانه درمان دارویی تو ایران نداره و فقط و فقط شیمی و پرتو. الان چند وقت از پرتو درمانی مادرتون گذشته عزیزم؟

من خیلییی نگرانم چون میگن فقط ۱۵ درصد سرطان پستان از این نوعه. می ترسم به شیمی درمانی پاسخ نده یا عو ...

چکاب ک بله میشن ولی کلا میگن بدترین نوعش اینه .ما ک هردفعه ازمایشورا با استرس میریم و هردفعه من میمیرم . خیلی بدجووووور . شما فقط مادرتونو تقویت کنین هم قبل درمان هم بعد درمان . حریره بادوم عسل اناناس عناب بخورن اب میوه فقط طبیعی بگیرین براشون .گوشت توی شیشه بخارپزکنین ماهی بخارپز کبوتر بخورن ک ب درمان مقاوم،باشن .مادرمن جلسه ششم حالشون خیلی بدشد . توکلتون بخدا باشه این،راهو باید رفت تاخر وباتوکل بخدا .ماففط دعا میکنیم .اتشالله هردوشون شفای کامل پیدا کنن ..مادرم،باز اونهفته نوبت دکترشهد...مادرشما لنفشونم درگیر شده ؟

چکاب ک بله میشن ولی کلا میگن بدترین نوعش اینه .ما ک هردفعه ازمایشورا با استرس میریم و هردفعه من میمی ...

ممنونم یاسمین جان از راهنمایی. انشاله توکل به خدا.بله درگیر شده. مادر شما چطور؟

من از نظر روحی خیلی داغونم. واقعا خدا این روزا رو برای هیچ کس نخواد

واقعا روزای سختیه .من قبلا هرکی اینحور میشد ازروش رد میشدم واصلا باورمـنمیشد شاید روزی بیاد توخونه خودمون.ولی صبرشو ازخدا بخاه واقعا من هنوزم داغونم. ولی اصلا جلوی مادرتون ناراحت نباشین وبعدازچندروز شیمی وقتی حالشون بهتر شد بعد یک هفته باماسک هرجا رفتین ببرینش مثلا خونه نزدیکاتون یامهمونی واصلا وانمود نکنین ک مریضن وروحشو ببرین بالا کاچی براشون نذرکن مسجد ببر یا هرنذری تودلت انحامش بده .لنف مادرمنم چندتاییش درگیر بود ک بزداشته شد...امروز مادرم رفت ازمایش الان تودل من غوغاست تابره جوابش بیاد ... توکل بخدا .مشکلی بود بهمـبگو عزیزم . شاید کمکی ازم،بربیاد .

من از نظر روحی خیلی داغونم. واقعا خدا این روزا رو برای هیچ کس نخواد

راستی دکترا چی بهتون گفتن .. من اصلا نمیدونستم این بدترین نوعه خودم رفتم اینترنت زدم دکتر بمن چیزی نگفت ولی گفتن باید سریع عمل بشه خودشون ترسیده.بودن

واقعا روزای سختیه .من قبلا هرکی اینحور میشد ازروش رد میشدم واصلا باورمـنمیشد شاید روزی بیاد توخونه خ ...

انشاله که به حق امام حسین، عالیه نتیجه. توکل به خدا کنید دست خدا بالای همه دست هاست. اگر خدا چیزی رو بخواد هیچ عاملی جلودارش نیست. 

راستی دکترا چی بهتون گفتن .. من اصلا نمیدونستم این بدترین نوعه خودم رفتم اینترنت زدم دکتر بمن چیزی ن ...

به ما گفتن چیز خوبی نیست. خودمم خیلی راجع بهش خوندنم. دیگه واقعا به قول شما از ما فقط دعا ر میاد. خوشحالم باهاتون صحبت می کنم... آرومتر میشم

انشاله که به حق امام حسین، عالیه نتیجه. توکل به خدا کنید دست خدا بالای همه دست هاست. اگر خدا چیزی رو ...

انشالله عزیزم .دعا کنین هروقت ب خدا،نزدیک شدین هم برای مادرخودتون هم مادرمن .همه چیز باخداممکن است . چگفتن چیزخوبی نیست برای اینکه باید سریع درش بیارن دیگه بعدش رومیسپارن بخدا . ولی یکی ازدکتراگفته بود اگه قرص میخوردی تا پنح سال بعدعمل بهتر بود ولی من میگم خدا بخاد شفا میده . من ک تونت کلی چیزمیخونم ایقدر میترسم نمیدونم دکتر مامانم هیچی نمیگه ولی .ولی هرلحظه رو تواین دوران زندگی کنین انکار ن انگار درمان میشن میدونم تا یک هفته بعد درمان خیلی بده درد میکشن تقویتشون کنین .ولی بعدش زندگی عادیتون رو بکنین اصلا بهش فکرنکن تا بگذره بقیشم باتوکل دیگه ما هیچ کاره،ایم .