2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 42039 بازدید | 123 پست
توکل به خدا ممنونم یاسمین جون. راستی اگر فرصت کردین تو نتیجه پاتولوژی ki67 هست که میگه خیلی مهمه واس ...

قربونت عزیزم.وای من میترسم برم سراغش ازچندتاچند باید باشه ؟ من فرزنداول خانوادمم وپدرمم زیاد وارد نیست ودرکل خیلی تنهام و غصه میخورم . خدا بهمون رحم کنه..راستی مامانتون زود متوجه شدن ؟چجوری فمید

پس رها کن خودتو اذیت نکن عزیزم می دونم چقدر سخته... من خیلی راجع بهش خوندم و فکر می کنم نباید می خوندم که روحیه م رو از دست ندم. عزیزم باید توکل به خدا کنیم. نه مامان من دیر متوجه شد به ۸ تا از عدد لنفاوی زده بود و تومور خیلی بزرگ شده بود. مامانم خودش دیر گفت به ما... فردا جلسه چهارم شیمی درمانیشه. من خودم یه بچه ۴ ساله دارم اونقدر عصبیم که حوصله هیچ کسو ندارم. شما متاهلین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس رها کن خودتو اذیت نکن عزیزم می دونم چقدر سخته... من خیلی راجع بهش خوندم و فکر می کنم نباید می خون ...

اصلا دیگه نروبخون .منم ی مدت همینجوربودم و خیلی استرس میگرفتم رهاش.کردم..فقط امیدت بخدا باشه.من بامومنون خیلی انس دارم و خیلی میخونم . باز شمامتاهیلین .من ک مجردم وخیلی خیلی غصه میخورم موقع چکابا .. دنیابرام تاریک میشه . خوبه ک درد همو میفهمیم..امید بخدا عزیزم فقط دعا کنیم

من چله زیارت عاشورا رراش گرفتم همه ش در حال دعا خوندنم. چه کنیم ... هر چی خدا بخواد انشاله شفای کامل ...

انشالله خداهیچ  امیدی رو ناامیدد نکنه .. همه مریضارووشفا بده بحق امام حسین . 

اصلا دیگه نروبخون .منم ی مدت همینجوربودم و خیلی استرس میگرفتم رهاش.کردم..فقط امیدت بخدا باشه.من بامو ...

باید زودتر میگفتن ولی میدونی هیچ،کس فکر نمیکنه این توده ها بدخیم باشه و شیمی بخاد . مامان من یهو زدوبعد گفت اینا چیه .خیلی شب بدی بود تا نتیجه هم باورم نشده بود ک یک درصد ممکنه بد باش. فکرمیکردم خوش خیم باشه خدا درد میده صبرشو و درمانشم خودش میده ناامید نیستیم .توکل بخدا 

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه

گر نگهدار من آن است که من می دانم

شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

انشاله با توکل، مامانامون شفا پیدا می کنن. نگران نباش. بعدشم همه چیز این دنیا حتی سلامتی خودمون و فرزند و ... امانته. باید اینو بپذیریم. همه چیز امانته و متعلق به خود خداست. مرسی که هستی دوستم

نتیجه‌ چکاپ اومد خبرم کن عزیزم انشاله که خیره. راستی دکتر مهدی تبرایی می گفت زعد از پرتو تا یک سال ه ...

ن مامان من نمیخورن نمیدونم چرا ؟ شاید درمان جدید اینطورشده . ففط دعاکن نتیجه ازمایشش خوب باشه شنبه نوبت داره .باشه میام خبرشو بهت میدم عزیزم. انشالله مامان شمام همه درمانش باموفقیت طی بشه بعدم توکلمون بخداست . درپناه حق

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه گر نگهدار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد انشاله ...

عزیزم ازمایش مامانمو گرفتیم ca15-3رفته بالا واین خوب نیست . چون قرص نمیخورن خیلی بده .خیلی ناراحت شدم.خداکمکم کن

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه گر نگهدار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد انشاله ...

راستی ca15.۳ مامان شما چنده ؟ توی ازمایشا هردفعه میدن اینو. یکیش ایته یکیش cea... ازمامان من رفته بالا ولین یعنی برگشت . امروز خیلی گریه کردم . هیچ کس نیست ک من باهاش راحت باشم ودردمو بگم.حتی خاله هام . من بدون مامانم تموم میشه زندگیم

سلام یاسمین عزیزم. وای خیلی ناراحت شدم. آروم باش و مثل همیشه به خدا توکل کن. حالا ببینیم فردا پزشک چی تصمیم می گیره. انشاله که نیاز دوباره به شیمی درمانی نباشه عزیززززم. وای من هم باید همه این روزا رو تجربه کنم سخته سخته... ولی باز خدا میگه از رحمت من نا امید نشید. رحمت خدا بر هر دردی دواست هر قدر بزرگ. 

این فعلا چک نشده تو آزمایشای مامانم شیمی تمام شه چک می کنن

عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن.خیلی از امور این دنیا از دست ما خارجه شما کاری نمی تونی بکنی جز دعا. البته تجربه بی نهایت سختیه ولی شما باعثش نیستی و کاری از دستت بر نمیاد. ما نمی دونیم خودمون یک دقیقه دیکه هستیم یا خیر. پس بسپار به خدا. ولی از دکتر در مورد شیمی درمانی خوراکی هم بپرس حتما فردا. خبر بهم بده لطفا